Chybné rozlišení NWN

Chyby co se nikam nedaly zařadit

Moderátoři: World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Uživatelský avatar
Adin Keenas
Příspěvky: 8
Registrován: 15. 11. 2016 14.13

Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Adin Keenas »

Ahoj,

mám takový zásek, normálně hraju NWN a funguje v pohodě, ale včera jsem si udělal kopii, nainstaloval do ní HAKY, češtinu a když ji teď spouštím EQ spouštěčem, spouští se mi jakoby mimo obrazovku, takže vidím jen levou vrchní část menu. Nevíte, co s tím? Stačí jen upravit někde rozlišení monitoru nebo někde v NWN?
Díky za odpověď :)

P.S. Spouštím to na notebooku, normálně mám rozlišení 1920x1080
Fjorin Fídal - Věrnej služebník a uctívač Durminova fůsu
Kazimír - Mladý hobit, co se chce stát dobrodruhem
Uživatelský avatar
Adin Keenas
Příspěvky: 8
Registrován: 15. 11. 2016 14.13

Re: Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Adin Keenas »

Fjorin Fídal - Věrnej služebník a uctívač Durminova fůsu
Kazimír - Mladý hobit, co se chce stát dobrodruhem
Uživatelský avatar
Adin Keenas
Příspěvky: 8
Registrován: 15. 11. 2016 14.13

Re: Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Adin Keenas »

Tak zatím pomohlo snížit v souboru nwn.ini rozlišení na 800x600
Doufám, že je to jen dočasné řešení :megalol:
Fjorin Fídal - Věrnej služebník a uctívač Durminova fůsu
Kazimír - Mladý hobit, co se chce stát dobrodruhem
Uživatelský avatar
Braenn
Příspěvky: 5061
Registrován: 5. 1. 2007 12.12
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Braenn »

Tohle se mi jednou stalo na jiným pc, než hraji - nepomohlo snižovat cokoli v NWN, pomohlo mi změnit rozlišení obrazovky jako takové. Zkus.
Uživatelský avatar
Ondrasman
Příspěvky: 516
Registrován: 5. 4. 2010 17.21
Bydliště: Ostrov vyvrženů

Re: Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Ondrasman »

Občas pomůže "zakázat změny v zobrazování velikosti..." v kompatibilitě
Chard
Uživatelský avatar
Adin Keenas
Příspěvky: 8
Registrován: 15. 11. 2016 14.13

Re: Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Adin Keenas »

Ondrasman píše:Občas pomůže "zakázat změny v zobrazování velikosti..." v kompatibilitě

Jo tohle pomohlo, super! Díky
Fjorin Fídal - Věrnej služebník a uctívač Durminova fůsu
Kazimír - Mladý hobit, co se chce stát dobrodruhem
Uživatelský avatar
Ondrasman
Příspěvky: 516
Registrován: 5. 4. 2010 17.21
Bydliště: Ostrov vyvrženů

Re: Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Ondrasman »

Adin Keenas píše:
Ondrasman píše:Občas pomůže "zakázat změny v zobrazování velikosti..." v kompatibilitě

Jo tohle pomohlo, super! Díky
:clover:
Chard
Vugi
Příspěvky: 907
Registrován: 25. 10. 2007 14.14
Bydliště: Luštěnice - Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Vugi »

Zkoušel jsem tipy výše, ale stále nevidím HUD, vidím ho pouze při 800x600, cokoliv nad HUD zmizí. Mám nový 2K monitor. Nějaké další rady pls ?
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Uživatelský avatar
Pipi_CZ
Příspěvky: 1982
Registrován: 7. 2. 2009 14.33
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybné rozlišení NWN

Příspěvek od Pipi_CZ »

Screenshot 2021-04-05 111537.png
Screenshot 2021-04-05 111537.png (1.22 KiB) Zobrazeno 59 x
Tohle máš zaškrtlý? Mám ultra wide 2K a jsem s tím v pohodě.
Pak tam mám ještě kompatibilitu pro Windows 7 a spouštění jako správce. Ale kdoví, jestli to vůbec něco dělá..
Odpovědět