Kruh smrti

Když zlobí kouzla a modlitby

Moderátoři: Dungeon Master, World Builder

Odpovědět
Naylun
Příspěvky: 3310
Registrován: 16. 5. 2008 20.54
Bydliště: Neverland

Kruh smrti

Příspěvek od Naylun »

1/ Kruh smrti nemá platný IC popisek, funguje jinak než v původním NWN. (Podle tohoto postu bylo nějak podivně upravováno a následně ještě opravováno).
2/ V topicu k tomu určenému Magie - Nová a upravená kouzla není o změně kouzla ani zmínka. Zvlášť u potenciálně sebesmrtícího kouzla by bylo dobrý to tam doplnit.
3/ Jsem naštvanej, protože jsem se tím kouzlem sám zabil :cray:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Roma
Příspěvky: 485
Registrován: 21. 5. 2008 17.39

Příspěvek od Roma »

Verze 3.248.570 - Balancování kouzla Kruh smrti. Nebylo by možné nazačit proběhlé úpravy... Tedy alespoň vliv na sesilatele? Děkuji.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
anurin
Příspěvky: 1895
Registrován: 27. 9. 2006 23.11

Re: Kruh smrti

Příspěvek od anurin »

Panathian píše:1/ Kruh smrti nemá platný IC popisek, funguje jinak než v původním NWN. (Podle tohoto postu bylo nějak podivně upravováno a následně ještě opravováno).
2/ V topicu k tomu určenému Magie - Nová a upravená kouzla není o změně kouzla ani zmínka. Zvlášť u potenciálně sebesmrtícího kouzla by bylo dobrý to tam doplnit.
3/ Jsem naštvanej, protože jsem se tím kouzlem sám zabil :cray:
Mám za to, že ten popisek se tu už řešil. Myslím že oneheart to řešil, protože tím na výpravě zabil všechny spřátelené postavy a npc si hodili s prstem v nose na záchranu.
Roma
Příspěvky: 485
Registrován: 21. 5. 2008 17.39

Příspěvek od Roma »

Možné to je, ale tady v sekci o kouzlech to není a já jsem ani jinou nez Panathianovu zmínku o tomto kouzle nezaznamenal, takže pokud si vzpomínáš na závěr oneheartova řešeni, prosím napiš, popřípadě prosím o popis labira.
Naposledy upravil(a) Roma dne 23. 5. 2009 1.02, celkem upraveno 1 x.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
anurin
Příspěvky: 1895
Registrován: 27. 9. 2006 23.11

Příspěvek od anurin »

Je mi líto, nevzpomínám si jak to dopadlo. Mám jen mlhavé vzpomínky. Mám za to, že to Labir neupravoval a nějak to zdůvodnil. Takže to zůstalo naschvál. Ale jistý si tím opravdu nejsem, takže to neberte jako 100%-tní odpověd. Možná si na to Labir vzpomene nebo se k tomu vyjádří jinak.
Naylun
Příspěvky: 3310
Registrován: 16. 5. 2008 20.54
Bydliště: Neverland

Příspěvek od Naylun »

Zdá se, že současný Kruh smrti projde ochranným pláštěm poti kouzlům, jako by měl nastaven parametr Magická odolnost: Ne. To by ale neměl, takže asi bug.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Wendigo
Příspěvky: 1067
Registrován: 15. 12. 2007 18.39
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Zkouseli jste jestli projde take ochrannou pred smrti?
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
kokosak
Příspěvky: 3131
Registrován: 17. 8. 2007 18.49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

On prochází i totální imunitou na kouzla daného kruhu.

Wen: ono se celkem blbě zkouší kouzlo, co tě zabije :bigwink:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Wendigo
Příspěvky: 1067
Registrován: 15. 12. 2007 18.39
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

No... nebo to take nemusite zkouset s vasim charakterem ale treba s nejakym na 1ni urovni. Jen OOC test za ucelem zjisteni bugu a nahlaseni pokud vim sam jsi nekolik takovych sam delal.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
kokosak
Příspěvky: 3131
Registrován: 17. 8. 2007 18.49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

..než mi bylo řečeno, že OOC testy nemají hráči dělat, že od toho jsou tu DM.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Naylun
Příspěvky: 3310
Registrován: 16. 5. 2008 20.54
Bydliště: Neverland

Příspěvek od Naylun »

Testoval jsem to IC jako doprovodný efekt ukázky vyvolávání Smrtícího slaada adeptům, který toto kouzlo kouzlí dokonce několikrát. Naylun měl kromě dalšího především Slabší ochranný plášť a Stínový štít. Za dobu všech mých testů na mě kruh smrti přiletěl asi 8x a z toho:

* nikdy nezafungoval Slabší ochranný plášť, neobjevil se grafický efekt ani výpis v logu o pohlcení úrovní kouzla.
* nikdy se neobjevila kolem postavy ona klasická problikávající koule značící imunitu na danou magii (kterou by zde měl udělat Stínový štít)
* Asi v 30 % případů se nad Naylunem už i objevil efekt vyprchávající duše (podobně jako u Přízračného zabijáka nebo Kvílení banshee)
* Přesto jsem však nikdy neumřel a v oněch cca 30%, kdy se nademnou objevil efekt vyprchávající duše, se mi v logu vypsala žlutá hláška "Naylun Aaal: Imunita na smrtící magii". Zdá se tedy, že alespoň tato část Stínového štítu funguje. Ale kdo ví, jak to je přesně, je to celé nějaké divné.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
cybermisa
Příspěvky: 6337
Registrován: 20. 2. 2006 2.46

Příspěvek od cybermisa »

Kruh smrti uz je delsi dobu hodne bugly a upozornoval jsem na to Labira mimo verejne forum. Kruh zabije NPC, ktera by normalne tezko mohl zabit. Do doby, nez se to opravi, tak jakekoli zneuzivani bude po zasluze odmeneno :shades:
kokosak píše:..než mi bylo řečeno, že OOC testy nemají hráči dělat, že od toho jsou tu DM.
Bez predchozi domluvy s DM hraci zadne OOC testy delat nemaji, pac tim porusuji pravidla. :shades:
Uživatelský avatar
Nalk
Příspěvky: 2764
Registrován: 12. 2. 2007 18.50
Bydliště: Jižní Morava - Znojmo a Brno - stále 100% jižan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

cybermisa píše:Kruh smrti uz je delsi dobu hodne bugly a upozornoval jsem na to Labira mimo verejne forum. Kruh zabije NPC, ktera by normalne tezko mohl zabit. Do doby, nez se to opravi, tak jakekoli zneuzivani bude po zasluze odmeneno :shades:
A jak běžný smrtelník pozná, čím překročil hranici? Já teda kruh nepoužívám z RP důvodů atd., ale radši bych věděl, kde je ta hranice. :clover:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
cybermisa
Příspěvky: 6337
Registrován: 20. 2. 2006 2.46

Příspěvek od cybermisa »

Nalk píše:
cybermisa píše:Kruh smrti uz je delsi dobu hodne bugly a upozornoval jsem na to Labira mimo verejne forum. Kruh zabije NPC, ktera by normalne tezko mohl zabit. Do doby, nez se to opravi, tak jakekoli zneuzivani bude po zasluze odmeneno :shades:
A jak běžný smrtelník pozná, čím překročil hranici? Já teda kruh nepoužívám z RP důvodů atd., ale radši bych věděl, kde je ta hranice. :clover:
Napriklad zabijet NPC straze nebo potvory, ktere by jinym zpusobem nesly jednoduse zabit.
OneHeart
Příspěvky: 1374
Registrován: 13. 4. 2006 21.03
Bydliště: Olduvaiská rokle v Tanzánii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

to je zajímavý. Od změny jsem kouzlo testoval několikrát, a sotva dokázalo zabít pouštního škorpiona.
Asi funguje každému jinak. :chris:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
cybermisa
Příspěvky: 6337
Registrován: 20. 2. 2006 2.46

Příspěvek od cybermisa »

OneHeart píše:to je zajímavý. Od změny jsem kouzlo testoval několikrát, a sotva dokázalo zabít pouštního škorpiona.
Asi funguje každému jinak. :chris:
Jojo, je tam docela vyznamna nahodna slozka. Sam jsem byl svedkem pri DM Q, kdy nejmenovany timhle kouzlem chtel pomoci straznym, na keter zautocili banditi a sejmul 3 mithallirske paladiny a zadneho banditu … A obratem dodavam, zneuziti se po zasluze odmeni :shades:
OneHeart
Příspěvky: 1374
Registrován: 13. 4. 2006 21.03
Bydliště: Olduvaiská rokle v Tanzánii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

cybermisa píše:
OneHeart píše:to je zajímavý. Od změny jsem kouzlo testoval několikrát, a sotva dokázalo zabít pouštního škorpiona.
Asi funguje každému jinak. :chris:
Jojo, je tam docela vyznamna nahodna slozka. Sam jsem byl svedkem pri DM Q, kdy nejmenovany timhle kouzlem chtel pomoci straznym, na keter zautocili banditi a sejmul 3 mithallirske paladiny a zadneho banditu … A obratem dodavam, zneuziti se po zasluze odmeni :shades:
To jsem asi fakt smolař, kouzlo jsem zkoušel cca 5x + a ani jednou to nezabylo byť nejslabší NPC.
Skoro mám pocit, že to kouzlo má nějakou škodolibou pravděpodobnost, že zabije spíše modré (N)PC a nic červeného :smile:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Odpovědět