Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Mě po včerejším útoku taky dostala taková nostalgie... vzpomínka na ty dávné boje mezi dobrodruhy a zlobry
Je v tom docela markantní rozdíl, ale no... zlobří šamani očividně lvlili, stejně jako hráčské postavy 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Mě dostalo, když se nejmenovaný lektor ležérně nabídl, že založí oheň, načež zjistil, že nejenže nemá z plného epického spellbooku žádné ohnivé kouzlo, on nemá ani jeden troud, žádný ohnivý svitek (i když jinak jich má plný inventář včetně svitků, co nejde sesílat) a fakt, že nemá u sebe ani podpalovač už nikoho nejspíš nepřekvapil. 

Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Hehe to znamdrake127 píše:Mě dostalo, když se nejmenovaný lektor ležérně nabídl, že založí oheň, načež zjistil, že nejenže nemá z plného epického spellbooku žádné ohnivé kouzlo, on nemá ani jeden troud, žádný ohnivý svitek (i když jinak jich má plný inventář včetně svitků, co nejde sesílat) a fakt, že nemá u sebe ani podpalovač už nikoho nejspíš nepřekvapil.

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Potvora! Asi je Van bude muset doučovatzuzuPD píše:EDIT: A léčiteleské dovednosti kněžek AjrisStejně to udělala jen pro to, aby ho rozdejchával Van

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Náhodou to byla vostrá bitkalukasaspire píše:15 rozzuřených zlobrů přímo za přechodem a v partě jeden človíček který tam nemá namalovanou tu pěknou lebku![]()
![]()
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:18] A sesílá neznámé kouzlo
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:19] A zabil Zlobr
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:20] A zabil Zlobr
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:20] A zabil Zlobr
…
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:49] Zlobr sesílá neznámé kouzlo
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:50] Zlobr zabil B
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:50] Zlobr zabil C
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:50] Zlobr zabil D
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:51] Zlobr zabil E
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:51] Zlobr zabil F
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:53] A se snaží odolat kouzlu : neúspěch
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Dec 31 20:50:53] A : Hod na vůli proti Kouzla ovlivňující mysl : *úspěch* : (xx + xx = xx proti TO: xx)
Mimochodem opět za mou smrt mohla pracka... To kouzlo fakt nesnášim, ostatní si umřou na devátej kruh a já zůstávám furt na šestym.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Třeba jo, do zákulisí nás teda ochranka nepustila, ale ohňostroj sem viděl, dokonce bychl řekl že byl pekelnej, jen trochu podcenili bezpečnost když upekli některé z diváků...The_Balrog píše:No když jsem poprvé vyšpionoval, že zlobrů je spousta, dupou, blýskají světýlkama a kouzlí ohně, tak jsem si říkal, že si asi pořádají Open air Silvestr party a připravují si ohňostroj :)
No co, nejak se pri tyhle Silvester party to barbecue musi udelat, kdyz uz burty se zadelaly na utopencezuzuPD píše:Třeba jo, do zákulisí nás teda ochranka nepustila, ale ohňostroj sem viděl, dokonce bychl řekl že byl pekelnej, jen trochu podcenili bezpečnost když upekli některé z diváků...The_Balrog píše:No když jsem poprvé vyšpionoval, že zlobrů je spousta, dupou, blýskají světýlkama a kouzlí ohně, tak jsem si říkal, že si asi pořádají Open air Silvestr party a připravují si ohňostroj :)
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
-
Tohle mne dostalo taky, ale co čekat od novicky jiného než oddanost bohyni ? Holt se má ještě ze světských způsobů léčení co učit.Nalk píše:Potvora! Asi je Van bude muset doučovatzuzuPD píše:EDIT: A léčiteleské dovednosti kněžek AjrisStejně to udělala jen pro to, aby ho rozdejchával Van

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Mě teď ještě dostává, kterak "nezničitelná NPC stráže" propadají depresi, dostávají na prdel a tak 

Myslím, že právě o tom taky ta válka z části je. A oni, když vidí jak dostávají na prdel a to nepříteli nezpůsobili ani žádné pořádné ztráty, to je pak naděje dál a dál.cybermisa píše:Vsak to je preci jenom dobre ne? Straze nejsou zadni demigodiNalk píše:Mě teď ještě dostává, kterak "nezničitelná NPC stráže" propadají depresi, dostávají na prdel a takA dostavaji zabrat myslim nejen straze
Já si rozhodně myslím, že je to dobře, naopak mě dostává, jak některé postavy v klidu přijdou na bojiště, kde leží na dvacet mrtvých posekaných zlobrů, sem tam nějaká ta končetina či samotná hlava, na deset upálených uleptaných a umražených strážných, někteří ještě výrazně roztlučení, a hrstka dobrovolníků v dotlučených zbrojích, děravých pláštěch, pokrytá krví, prachem a bohové ví čím a prostě všichni vypadají že se náramně baví. A ta postava v klidu pozdraví a zeptá se, co se tam děje, jako by nic, ideálně se ještě začne bavit o počasí, nebo si udělá piknik (případně grilovačku, když tam má seržanta v plechu rozpáleného doběla, na něm se maso krásně udělá).cybermisa píše:Vsak to je preci jenom dobre ne? Straze nejsou zadni demigodiNalk píše:Mě teď ještě dostává, kterak "nezničitelná NPC stráže" propadají depresi, dostávají na prdel a takA dostavaji zabrat myslim nejen straze
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
To víš..kdo má furt posílat ty popisky bojiště...a některé postavy mají psychopatické sklony, nemyslíš?zuzuPD píše:Já si rozhodně myslím, že je to dobře, naopak mě dostává, jak některé postavy v klidu přijdou na bojiště, kde leží na dvacet mrtvých posekaných zlobrů, sem tam nějaká ta končetina či samotná hlava, na deset upálených uleptaných a umražených strážných, někteří ještě výrazně roztlučení, a hrstka dobrovolníků v dotlučených zbrojích, děravých pláštěch, pokrytá krví, prachem a bohové ví čím a prostě všichni vypadají že se náramně baví. A ta postava v klidu pozdraví a zeptá se, co se tam děje, jako by nic, ideálně se ještě začne bavit o počasí, nebo si udělá piknik (případně grilovačku, když tam má seržanta v plechu rozpáleného doběla, na něm se maso krásně udělá).cybermisa píše:Vsak to je preci jenom dobre ne? Straze nejsou zadni demigodiNalk píše:Mě teď ještě dostává, kterak "nezničitelná NPC stráže" propadají depresi, dostávají na prdel a takA dostavaji zabrat myslim nejen straze

Přesně tak, přesně tak!zuzuPD píše:Já si rozhodně myslím, že je to dobře, naopak mě dostává, jak některé postavy v klidu přijdou na bojiště, kde leží na dvacet mrtvých posekaných zlobrů, sem tam nějaká ta končetina či samotná hlava, na deset upálených uleptaných a umražených strážných, někteří ještě výrazně roztlučení, a hrstka dobrovolníků v dotlučených zbrojích, děravých pláštěch, pokrytá krví, prachem a bohové ví čím a prostě všichni vypadají že se náramně baví. A ta postava v klidu pozdraví a zeptá se, co se tam děje, jako by nic, ideálně se ještě začne bavit o počasí, nebo si udělá piknik (případně grilovačku, když tam má seržanta v plechu rozpáleného doběla, na něm se maso krásně udělá).cybermisa píše:Vsak to je preci jenom dobre ne? Straze nejsou zadni demigodiNalk píše:Mě teď ještě dostává, kterak "nezničitelná NPC stráže" propadají depresi, dostávají na prdel a takA dostavaji zabrat myslim nejen straze

Myslim, ze presne vim, koho myslis - dotycna postava o chvili pote umrela, pac si blbe stoupla a cumelazuzuPD píše:Já si rozhodně myslím, že je to dobře, naopak mě dostává, jak některé postavy v klidu přijdou na bojiště, kde leží na dvacet mrtvých posekaných zlobrů, sem tam nějaká ta končetina či samotná hlava, na deset upálených uleptaných a umražených strážných, někteří ještě výrazně roztlučení, a hrstka dobrovolníků v dotlučených zbrojích, děravých pláštěch, pokrytá krví, prachem a bohové ví čím a prostě všichni vypadají že se náramně baví. A ta postava v klidu pozdraví a zeptá se, co se tam děje, jako by nic, ideálně se ještě začne bavit o počasí, nebo si udělá piknik (případně grilovačku, když tam má seržanta v plechu rozpáleného doběla, na něm se maso krásně udělá).cybermisa píše:Vsak to je preci jenom dobre ne? Straze nejsou zadni demigodiNalk píše:Mě teď ještě dostává, kterak "nezničitelná NPC stráže" propadají depresi, dostávají na prdel a takA dostavaji zabrat myslim nejen straze