A po pěti minutách kolem prošla klerička...Aefar píše:Když ke smrti stačí dvakrát netrefit zlobra (protože mu musíte klikat k nohám, že), čímž dvakrát vypnete útok v obraně... a pak, když nezbývá, než utéct, na vás promluví žena... ukliknete se potřetí a pak už jen sledujete, jak vaše postava tak strašně hloupě umírá. Už podruhé... A těsně před útokem
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Kundára
Naposledy upravil(a) Anade dne 20. 1. 2011 2.56, celkem upraveno 1 x.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
- Deadlymoon
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Mrtvý Din DagorDeadlymoon píše:Din Dagor
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Pavel Urban
Mrtvola Dina Dagora, která najednou zmizela z dohledu, a to ji Anade sledovala.Deadlymoon píše:Din Dagor
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…
-
Pavel Urban
Njn., přemýšlel jsem, že bych mu vypnul AI, ale to bych ho musel všude honit ručně na každého soupeře... a vzhledem k tomu, že základ je amfiberaiský elf, a nehrozilo nic jako "Hargud aby to spral.…"Aefar píše:Mě taky dostal Din Dagor, ale především jeho automatické (nebo možná pseoudoautomatické, Pavle přiznej se) hlášky:
Din Dagor: Já neselžu!
Din Dagor: Zlo nevyhraje!
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
- Deadlymoon
Mě hlavne dostal jeho ohnivy mec, prilba a snad plná platova? 
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Však Din vlastní plnou polní... jen ji většinu času nechává hnít v jistém pytlu na jistém místě.Deadlymoon píše:Mě hlavne dostal jeho ohnivy mec, prilba a snad plná platova?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Zlobří šaman, který padl na zem, hrál mrtvého a číhal na Bolthorma :D
Jo a taky vstřícnost Mithalirského dělostřelectva:
Alky: "Ještě na sever nestřílejte, jsou tam lidi... doběhnu tam a co nejdřív je odvedu!"
kapitán: "Doobře..."
Alkaran doběhne k hřebčínu a k Bolthormovi: "Musíme to stihnout rychle, chtějí sem stří-"
BUUMM
BUUUUMMMM
Jo a taky vstřícnost Mithalirského dělostřelectva:
Alky: "Ještě na sever nestřílejte, jsou tam lidi... doběhnu tam a co nejdřív je odvedu!"
kapitán: "Doobře..."
Alkaran doběhne k hřebčínu a k Bolthormovi: "Musíme to stihnout rychle, chtějí sem stří-"
BUUMM
BUUUUMMMM
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Rychle se množící koně u hrádku. První se dělil...co se dělo pak těžko říct.. ale z jednoho jsou čtyři
Sekerník pivonoš: Z ceste *nese sud*
O papoušcích…
O papoušcích…
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Však tady v říši se čas počítá ve screenech 
Kontumačně bych rozhodl, že Mithallirští válku prohráli (protože mě fascinuje představa, jak přijedu do Mamonína plného opilých a prospěchářských obrůNalk píše:Však tady v říši se čas počítá ve screenech
Hyperaktivní hlavně MUNI.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Já poté, co se mi zastavil systém hlásící únavu, pak systém hlásící expy, pak jsem asi tak deset minut otevíral dveře do bytu... nakonec se to teda povedlo... dokonce jsem se po nějakém čase i vyspal... a dokázal si uložit postavu...Nalk píše:Však tady v říši se čas počítá ve screenech
Ale na víc fakt nemám. :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Jak byli zlobři dobře informováni…
Např.:
Mamonínská nástěnka: Společný útok
*Dnes ve 20:00* proběhne společný útok s trpaslíky z Hag Hargol na severní pozice zlobrů s cílem osvobodit území západní cesty a dobýt zpět Skalní hrádek. Veškerá pomoc dobrovolníků bude vítaná. Sir Nargien, korunní princ Železné říše.
Např.:
Mamonínská nástěnka: Společný útok
*Dnes ve 20:00* proběhne společný útok s trpaslíky z Hag Hargol na severní pozice zlobrů s cílem osvobodit území západní cesty a dobýt zpět Skalní hrádek. Veškerá pomoc dobrovolníků bude vítaná. Sir Nargien, korunní princ Železné říše.
O papoušcích…
O papoušcích…