Copak takhle padá hovno? Hmpf :D :D Já řešil, že nebojujou, že neletí... ale nenapadlo mě, že Orel bude vykonávat potřebu.. to fakt neSonnyx píše:To asi ne, ale vypadá to tak :D

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Perfektní je, jak kontext dokáže změnit vnímání obrázku, na tom s čajem se všichni tváří mnohem přívětivěji... Nakonec nikdo nemůže popřít, že tam, v oblacích, opravdu nepili čaj... A ten červenej, co přilítl pozdě, si to fakt slíznul.The_Balrog píše:Tak když oni si o to říkali :)…. Diskutovali jsme trochu dynamiku a to, jak jde ten obrázek číst...
Ten červenej v rohu letí pozdě a asi si to slízne.
Dovolím si oponovat. Nepovedla, Alkaran je (alespoň genetickým původem) elfka. A marně tam, kromě uší hledám "elfí" rysy.Pipi_CZ píše:Ale musím uznat, že Alkaran se moc povedla.
Buď přidej svoje dílo, nebo sklapni, s prominutím.KaTo píše:Dovolím si oponovat. Nepovedla, Alkaran je (alespoň genetickým původem) elfka. A marně tam, kromě uší hledám "elfí" rysy.Pipi_CZ píše:Ale musím uznat, že Alkaran se moc povedla.
Pokud by se "povedla", je to první totiž elfka s nosem...co nosem, frňákem jako člověk.
P.S.
Wolfe, přiznej se, čí fotku jsi obtáhl tužkou?
edit: Tak tady je chyba - tys nemaloval elfku, ale nějakou "člověčí šmudlu"! Na člověčí šmudlu dobrý (ani by mě nenapadlo sem vypichovat šilhání, ruku pod bradou, atd.), ale vydávat to za elfku… Hanba!! Asi najdeš "elfí hrot šípu" pod rohožkou!
Musím se KaTa zastat, to, že někdo nedokáže/nemá čas/… malovat a kreslit přece neznamená, že nemůže říct, že se mu něco nelíbí.Pipi_CZ píše:Buď přidej svoje dílo, nebo sklapni, s prominutím.KaTo píše:Dovolím si oponovat. Nepovedla, Alkaran je (alespoň genetickým původem) elfka. A marně tam, kromě uší hledám "elfí" rysy.Pipi_CZ píše:Ale musím uznat, že Alkaran se moc povedla.
Pokud by se "povedla", je to první totiž elfka s nosem...co nosem, frňákem jako člověk.
P.S.
Wolfe, přiznej se, čí fotku jsi obtáhl tužkou?
edit: Tak tady je chyba - tys nemaloval elfku, ale nějakou "člověčí šmudlu"! Na člověčí šmudlu dobrý (ani by mě nenapadlo sem vypichovat šilhání, ruku pod bradou, atd.), ale vydávat to za elfku… Hanba!! Asi najdeš "elfí hrot šípu" pod rohožkou!