Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Ono je hlavně standart vše nové mít na konci, takže tam jsou i nejaktuálnější informace. Já obvykle čtu popisek stylem "úplný konec" a pak teprve od začátku. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
V okamžiku, kdy kolem tebe prochází a ty máš asi tak tři vteřiny na přečtení popisku, reakci postavy (pohybovou i psanou), pak se i tohle počítá ;) Holt ona je to věc spíš té zamaskované postavy, aby předešla nedorozuměním, žejo.
Ona ta situace taky dopadla v pohodě, píšu to sem spíš kvůli té asociaci ;)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
No, to je pravda..The_Balrog píše:V okamžiku, kdy kolem tebe prochází a ty máš asi tak tři vteřiny na přečtení popisku, reakci postavy (pohybovou i psanou), pak se i tohle počítá ;) Holt ona je to věc spíš té zamaskované postavy, aby předešla nedorozuměním, žejo.
A pokud myslíš včerejší situaci, tak to si nemyslím, že dopadla dobře, to si budu muset ještě některé vyzpovídat.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Představa posledního přání jistého odsouzence.…
"Přineste mi šminky!"
"Přineste mi šminky!"

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
Nevím jak vy, ale mě na tom nepřišlo směšného nic. Dneska se tam zakončily tři, velice zajímavé a emotivní příběhy, které mají kořeny hluboko v dění EQ. Taková zápletka, dění okolo toho a celková hra byla moc zajímavá, zábavná, ale hlavně nabrala na vážnosti a příběh je opravdu zajímavý.
Jak řekl Van dnes v hospodě, na vyprávění to musí být zajímavé. A je.
Asi by se to víc hodilo do poděkování, ale to je jedno. Díky za všechny okolo a všechny, kdo se na tom podíleli.
Jak řekl Van dnes v hospodě, na vyprávění to musí být zajímavé. A je.
Asi by se to víc hodilo do poděkování, ale to je jedno. Díky za všechny okolo a všechny, kdo se na tom podíleli.
Ne vážně.… většina postav vůbec na podněty z naší strany i od DM vůbec nereagovala. Najděte si někde záznam poraněného zvířete... a zěnkolikanásobte to. A možná dostane to, jak by mohl znít člověk, kterého, zatraceně, upalují. Vážně, doporučoval bych většině přítomných na dnešní akci, aby se zamysleli nad tím, jestli jsou jejich postavy opravdu takoví drsňáci, aby nehnuli ani brvou.Ghost píše:Železné nervy 90% (hrubý odhad) postav.
Bratrstvo zabanovaných!
Mě tedy přišlo směšné, že tam byly postavy, které se ani nepozastavily nad tím, na co vlastně koukají. Na to, jak někdo škvaří zaživa člověka, což není smrt na deset minut. Těžko to uhvězdičkovat aby to někdo pochopil a asi to ani nejde, ale směšné je to, že to postavám, co třeba mají dobré přesvědčení, dotyčné neznaly, neměly žádný spor ani důvod tam být, tam byly... ale co by ne, něco se děje - jedno jestli turnaj, soutěž ve flusání fazolí nebo někoho upalují zaživa. Hlavně když se "něco" děje. Ale to je na delší diskuzi a rozhodně ne sem.
Edit: doporučuji těmhle drsným postavám, zadat si do google heslo "upálení zaživa". Je tam pár videí a fotek.. s lidmi. Hezké sny.
A druhá věc- ačkoli jsem byla rozhodnutá pro permku a konec postavy ať by to dopadlo jakkoli, neodpustím si jednu zklamaný dodatek. Že mě mrzí, jakým způsobem to po snaze nás chytit dopadlo. Že jsme si celou tu dobu připadali jako horký brambor, který je nutné všemi způsoby, ale když už ho mají, tak nejlépe zapomenout, že existoval.
Že se to tak protahovalo, až to vyšumělo vlastně.. v nic a všechny možnosti, co tam byly, hra, která tomu předcházela, to vše prostě bylo naprosto zbytečné. A jako obvykle v tom figurovalo jedno jméno, které muselo OOC hlasitě protestovat, aby to evilákům náhodou nevyšlo. Bože.
Takže z největšího obchodu století a budoucích temných časů desky není nic, no ale hlavně že bylo na co koukat.
Když to shrnu, děkuji Artovi, že se toho alespoň on nakonec ujal, ačkoli se musím přiznat, že se mi to moc nelíbilo (a mám dojem že tobě taky ne:)
Děkuji taky lučištníkovi, že splnil svou neradostnou povinnost a ujmul se role kata.
Edit: doporučuji těmhle drsným postavám, zadat si do google heslo "upálení zaživa". Je tam pár videí a fotek.. s lidmi. Hezké sny.
A druhá věc- ačkoli jsem byla rozhodnutá pro permku a konec postavy ať by to dopadlo jakkoli, neodpustím si jednu zklamaný dodatek. Že mě mrzí, jakým způsobem to po snaze nás chytit dopadlo. Že jsme si celou tu dobu připadali jako horký brambor, který je nutné všemi způsoby, ale když už ho mají, tak nejlépe zapomenout, že existoval.
Že se to tak protahovalo, až to vyšumělo vlastně.. v nic a všechny možnosti, co tam byly, hra, která tomu předcházela, to vše prostě bylo naprosto zbytečné. A jako obvykle v tom figurovalo jedno jméno, které muselo OOC hlasitě protestovat, aby to evilákům náhodou nevyšlo. Bože.
Takže z největšího obchodu století a budoucích temných časů desky není nic, no ale hlavně že bylo na co koukat.
Když to shrnu, děkuji Artovi, že se toho alespoň on nakonec ujal, ačkoli se musím přiznat, že se mi to moc nelíbilo (a mám dojem že tobě taky ne:)
Děkuji taky lučištníkovi, že splnil svou neradostnou povinnost a ujmul se role kata.
cybermisa píše:Z cele te zalezitosti a vseho okolo je mi vazne … smutno … fakt ze jo …

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
děcka, už dost.
myslím, že všichni rozumí co chcete říct, ti co to pochopili, tak se třeba poučí, ty co to minuli už další přilévání oleje do ohně nepošťouchne.
zase na druhou stranu, i tak se tam projevovala spousta lidí a představa, že do toho každý hvězdičkuje jak mu je šoufl mě spíš děsí - to už bych to podstatné asi opravdu sotva vnímal.
takže se raději smířím s tím, že si to třeba ti lidi odehráli "dovnitř" než že bych předpokládal, že to s nikým ani nehnulo.
příště bych ale byl rozhodně raději, kdyby se podobné situace obešly bez rádoby vtipných poznámek...
reakce po popravě tu nemá smysl řešit, to je IC záležitost, takže za sebe jen dodám, že mi ta scéna přišla silná a zásadní.
myslím, že všichni rozumí co chcete říct, ti co to pochopili, tak se třeba poučí, ty co to minuli už další přilévání oleje do ohně nepošťouchne.
zase na druhou stranu, i tak se tam projevovala spousta lidí a představa, že do toho každý hvězdičkuje jak mu je šoufl mě spíš děsí - to už bych to podstatné asi opravdu sotva vnímal.
takže se raději smířím s tím, že si to třeba ti lidi odehráli "dovnitř" než že bych předpokládal, že to s nikým ani nehnulo.
příště bych ale byl rozhodně raději, kdyby se podobné situace obešly bez rádoby vtipných poznámek...
reakce po popravě tu nemá smysl řešit, to je IC záležitost, takže za sebe jen dodám, že mi ta scéna přišla silná a zásadní.
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.
Bartoloměj, syn Dumův
Bartoloměj, syn Dumův