Gender swapping

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Uživatelský avatar
Braenn
Příspěvky: 4909
Registrován: 5. 1. 2007 12.12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Ženský ne:)))
Naylun
Příspěvky: 3240
Registrován: 16. 5. 2008 20.54
Bydliště: Neverland

Příspěvek od Naylun »

Braenn píše:...takže otázka na Nayluna - bylo to cílené zvolení ženy, coby charakteru, nebo jen proto, že Ještěřani mají mágyně pouze ženského pohlaví?:)))
Převážně ten druhý důvod, aby to zapadalo do reálí EQ. Ale vzhledem k tomu, že jsem potřeboval, aby to byla taková proradná mrcha (spřádala dost intrik, podvodů, lží, ovládala svůj kult, postupovala raději nepřímo než přímou silovou konfrontací atd..), se mi ženské pohlaví hodilo i chrakterově :bleh:
(nebrat vážně :)

EDIT: Ale teda přiznám se, že jsem během hry skoro vůbec nepřemýšlel nad tím, že vlastně hraju ženu. Když ono je ale těžké brát tak právě ještěřanku - neumim si představit, jak by se to mělo projevovat. Jestli si má ráno leštit šupinky na obličeji, nebo jak :smile:

(Navíc to ani nebylo NPC, které by mělo pobavit charakterem, ale spíš se mělo do paměti zapsat svou proradností a tím, čeho a jak málem dosáhlo).
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Uživatelský avatar
Akruo
Příspěvky: 1049
Registrován: 29. 9. 2007 9.02
Bydliště: Znojmo

Příspěvek od Akruo »

Tak co bych k tématu napsal já...
Mám dvě starší sestry a celý svůj život poslouchám jejich problémy, pozoruji jejich chování atd. a přesto jsem na EQ začal jenom jednu jedinou ženskou postavu, dotáhl ji na 2. level a usoudil, že na hraní ženského charakteru nemám... Neberu to jiným, ať si hrají co chcou, ale popravdě řečeno opravdu pěkně zahraný ženský charakter jsem viděl jenom u již zmiňovaných ženských hráček - což je celkem vtipné, protože někdo by mohl namítnout, že právě "nešlo vidět" nějaké speciélní zahrání typu *vrtí zadečkem* :biggrin: - a že je to velmi oblíbené (zvláště u mužských hráčů), ale šla tam vycítit jistá esence, kterou prostě muž nedokáže do své hry zahrnout...
RP, HC RP .. a celkově svět EQ je takové online divadlo, jde o to zahrát dobře postavu, když na to nemám, nehraji ji.. ale to si člověk musí uvědomit sám, takže se asi takových těch "neskutečných" žen hraných muži nezbavíme :-D (víte, jedna nebo dvě na celé Desce by nevadily, ale když na každým rohu stojí taková [bič] (:clover: ).. tak už je to divný no...)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Vugi
Příspěvky: 836
Registrován: 25. 10. 2007 14.14
Bydliště: Luštěnice - Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

George píše:Nějakej Alfred .. už nevím jak dál
Edit: Alfred Vecors? nějak tak
Edit2: Al'Fred Vecors
Tak Tak teplej gnom :megalol:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Odpovědět