Nejlepší to je když dojde palivoEnesek píše:Auťák umytej, vysílačky se nabíjej :D a teď přemejšlím kdy natankovat …Nalk píše:Znojemský konvoj vyjíždí ve dvě z Přímětic … v pátek
Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Proto je asi nejlepší pořád přemýšlet jak se tam vlastně dostanu.…
Lothias Cys'variana
A ty jsi … kdo? Nějak nevím kam si tě mám zařadit …Pipi_CZ píše:Doufám, že si pamatuješ časy, kdy jsem ti byl oporou. Já jsem byl vždycky ten nejhodnější. Já vím, že ty to víš. A budu v to věřit. Pevně. Věřit.Enesek píše:Řidič = otrokář?:biggrin: Musím si zabalit bič, alespoň by byla cesta levná
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
fňuk fňuk.. já bych tak jel.. jenom kdyby tam jel někdo na den
..ale jednou! Jednou! Jednou taky pojedu!
..ale jednou! Jednou! Jednou taky pojedu!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
zavislak:D aj tam maji PC s netemBraenn píše:Zpráva z Chlébského: je tu nádherně zeleno, ptáci řvou, alkohol jako by nebyl a vyřvává in the jungel :P těšíme se na vás! A knoflíček má nové historky
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Braenn to stihla za odpoledne celé vypít sama jak jsem očekávalLassair píše:Chtěla jsi říct "alkohol už není ne?":D Jinak díky, že se řídíš mou prosbou a hezky píšeš ať vám můžem závidět:)Braenn píše:Zpráva z Chlébského: je tu nádherně zeleno, ptáci řvou, alkohol jako by nebyl a vyřvává in the jungel :P těšíme se na vás! A knoflíček má nové historky
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Ále, určitě je tam hnusně, v okolí řvou leda buldozery, alkohol se nedá pít, všichni jsou naprosto bez nálady a nám jsou schválně podstrkávány mylné informace, jen aby tam v té mizérii nezůstali sami nebo v nás vyvolali, když nic tak zbytečnou závist.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Fajne to bylo... cesta tam i zpět (až na oba problémy s pneu, ale poslouchání pískání za jízdy bylo fajn ), trochu pokec a tak... jen tedy... musím říct, že jsem se v Chlébském ani trochu nemýlil prostě chlastací akce především a tím to hasne
Je krásné mít pravdu, ale bylo by hezčí, kdybych byl čas od času překvapen.
Je krásné mít pravdu, ale bylo by hezčí, kdybych byl čas od času překvapen.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Luxusni akce:D Kohen proste nejlepsi:
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Bylo to skvělé, moc fajn lidi, málo piva. Cesta do Znojma proběhla … v pořádku, až na tu nudu při dlouhé, rovné, prázdné silnici. Děkuju organizátorovi!
P.S.
Kohen pěkně řádil a těšíme se na další Chleba!
P.S.
Kohen pěkně řádil a těšíme se na další Chleba!
Erika - Cikánské dítko
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
-
- Kontaktovat uživatele:
pěkné jako vždy
A pamatujte, že mimozemským dívkám vyrůstá rotační kulomet a větší ráže místo nohy až v pubertě! Myrpa potvrdí!
A pamatujte, že mimozemským dívkám vyrůstá rotační kulomet a větší ráže místo nohy až v pubertě! Myrpa potvrdí!
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Trochu mě mrzí, že jsme nestihli zahrát, co jsme chtěli zahrát, zastřílet a tak vůbec. Trochu počasí, ale taky na mě padla deprese, jak se říká, za zmizelé hezké věci a nové vedení. No, je pravda že nakonec alespoň pro ty, co tam jezdí delší dobu, není Eq ten důvod, proč se scházíme a tak bylo s večerem dost veselo :)
Nové mladší tváře se nás v potenciálním příště nemusejí bát, doufám že jsme je moc neodradili.
Ale teda Kohene, myslím žes to trošku přebral - a tím myslím víc než vtipné "obvykle".
Takže nálada byla trochu méně veselá než vždycky, neměla jsem sice tolik síly ani chuťe nějak se příliš snažit organizovat zábavu (taky jste mi to o jonově definitivném odchodu mohli říct v neděli!!!:) , ale celkově to hodnotím spíš kladně:) Doufám že se aspoň trochu líbilo.
Nové mladší tváře se nás v potenciálním příště nemusejí bát, doufám že jsme je moc neodradili.
Ale teda Kohene, myslím žes to trošku přebral - a tím myslím víc než vtipné "obvykle".
Takže nálada byla trochu méně veselá než vždycky, neměla jsem sice tolik síly ani chuťe nějak se příliš snažit organizovat zábavu (taky jste mi to o jonově definitivném odchodu mohli říct v neděli!!!:) , ale celkově to hodnotím spíš kladně:) Doufám že se aspoň trochu líbilo.
Díky všem, se kterýma jsme se zase setkali, pokecali a bavili se. Letošní Chlébské se mi moc líbilo. Pravda, škoda těch Pašeráků, mohla být sranda, ale když se to mělo semlet, začalo pršet. No nic, ale nevadí. Sranda rozhodně byla, aspoň já se bavil. Pohled na Kohena a jeho pouť na zemi, v prachu se spacíma přestávkama byl zvláštní a poněkud úsměvný. (věřím, nebo .. vlastně spíš doufám, že jsi nové tváře neodradil :D)
Rád jsem poznal Camelii, je to obdivuhodná hráčka a osobně jsem tě chtěl poznat a pokecat. (Kohen jí jistě vděčí za odvoz :D ) Stejně tak Jitka, vážím si vaší chvály a jsem rád, že jsem vás poznal, stejně jako ostatní.
No a pak … by se slušelo poděkovat za organizátory soutěže o lux značky Eta, model 1-418. Bylo mi ctí čelit vaší zkoušce, děkuji předešlému závodníkovi, že mi předal petku, kterou jsou donutil přemoci tvrdšího. Vysavač užiji, však jsem vám říkal, jaký rodinný typ jsem. Takže díky organizátorům, sponzorovi a porotě za přízeň.
Líbilo se.
Rád jsem poznal Camelii, je to obdivuhodná hráčka a osobně jsem tě chtěl poznat a pokecat. (Kohen jí jistě vděčí za odvoz :D ) Stejně tak Jitka, vážím si vaší chvály a jsem rád, že jsem vás poznal, stejně jako ostatní.
No a pak … by se slušelo poděkovat za organizátory soutěže o lux značky Eta, model 1-418. Bylo mi ctí čelit vaší zkoušce, děkuji předešlému závodníkovi, že mi předal petku, kterou jsou donutil přemoci tvrdšího. Vysavač užiji, však jsem vám říkal, jaký rodinný typ jsem. Takže díky organizátorům, sponzorovi a porotě za přízeň.
Líbilo se.