Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky Catigernovi, on ví za co ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- zlaticko71
Díky
Díky těm našima dvěma pipinkám ( Ony ví ) a Chirovi za výlet
byla to bžunda a nervičky a málem jsem zase, tudíž opakovaně pral si gatě 

Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
K tomu se přidávám... pak za ten milostný... geometrický obrazec o hafo bodechLassair píše:Děkuji Braenn za vynikající básničky (které veri potají četla kdykoliv byla v Království:))

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Moc pěkné … hrozně moc se mi líbí "Panna, rytíř a voják"(vzpomínky), a pak "Souboj v Oáze" nádheraNalk píše:K tomu se přidávám... pak za ten milostný... geometrický obrazec o hafo bodechLassair píše:Děkuji Braenn za vynikající básničky (které veri potají četla kdykoliv byla v Království:))a za padesát let se Van a Mair jistě potkají
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Chci se přidat k poděkování za ty skvělé básně, ze všech se mi nejvíc líbí ty výpravné a potom samozřejmě ty co byly odprezentovány Braenn a Jonem u Svačinky, byla to boží podívaná! SUPER!!!Enesek píše:Moc pěkné … hrozně moc se mi líbí "Panna, rytíř a voják"(vzpomínky), a pak "Souboj v Oáze" nádheraNalk píše:K tomu se přidávám... pak za ten milostný... geometrický obrazec o hafo bodechLassair píše:Děkuji Braenn za vynikající básničky (které veri potají četla kdykoliv byla v Království:))a za padesát let se Van a Mair jistě potkají

Cestou, necestou
polem, nepolem...
...a skoro až na Druhou stranu, díky :)
polem, nepolem...
...a skoro až na Druhou stranu, díky :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
I já díky Maír, byla to velká osobnost okolního dění (přesně tak jak to asi pasuje k hráčce) Velice zkušená a schopná, která nejednou nám pomohla na dalekých cestách a nejen tam! Budeš chybět okolí to věřím, ať už tvojí postavu měl někdo rád míň a nebo víc. Sám se nemohu přesně zařadit do skupiny, záleželo dost na tom jak se naše postavy vyspali. (A nemyslím tím co mnoha z vás napadlo)
Takže díky ti a snad někdy jindy.

Takže díky ti a snad někdy jindy.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
The_Balrog píše:Jej, jsme rádi, že nás tam někdo vzal... a že málem ani nikdo neumřel... a že naše arachnofóbie zase měla kdy udeřit. Dobře, že jsme se dneska nakonec sehnali dohromady a vypravili se napsat těch pár vzkazů. :)
Málem (-3 životy) :D mi zbývá 3000 do lvlu a já jenom zamrz u kompu a zůstal na to koukat :D taky díky za východ slunce na pláních s …………………………. (pokračování někdo zná;) )
A Strathamovi! Někdy si řekněte o pejska on si rád hraje s dětma

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Tak děkuji DS za suprový quest....má to vyborný příběh při kterem se opravdu střidali emoce a ještě jednou se omlouvam za svoje vypadky během něho.… take děkuju všem zučastněným...bylo to opravdu vyborne, moc se mě to libilo...
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!

And now...i'm one with the force.
Přesně tak, zuzuPD alias Polednice si zaslouží za své DSkování nějaký metál!Mevaron píše:Tak děkuji DS za suprový quest....má to vyborný příběh při kterem se opravdu střidali emoce a ještě jednou se omlouvam za svoje vypadky během něho.… take děkuju všem zučastněným...bylo to opravdu vyborne, moc se mě to libilo...

Taky díky kompanii, tradičně díky Mevaronovi a Twistterovi ..a velké díky Aefarovi!

Moc pěkné to bylo, škoda jen, že už jsem potom musel, ale co, ne všechno musí dopadnout hned..
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor