Mám z toho přesně 8 screenů... taky kvůli tomuhle .
Zvláštní....já ho viděla normálně
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Pipi_CZ píše:Já vás taky vůbec nechápal, co těma tellama myslíte, dokud jsem neviděl váš screen. Holt vidění ve tmě svítí, no. (ty screeny pak chci vidět )
Vidění ve tmě se systémově neprojevuje, taky to mám...
Akorát teda já Tamirona trochu viděl - kvůli mýmu nastavení .. mám vyšší jas a doby, kde jsem měl maximum dynamických světel jsou taky dávno pryč. Obrázek1 Obrázek2
BTW: Co to má imageshack za omezenecký rozlišení?
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Pipi_CZ píše:Já vás taky vůbec nechápal, co těma tellama myslíte, dokud jsem neviděl váš screen. Holt vidění ve tmě svítí, no. (ty screeny pak chci vidět )
Vidění ve tmě se systémově neprojevuje, taky to mám...
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Dnes mě dostal neviditelný zlotřilec...bohužel screen jsem nějak nestihla
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Mourisson1 píše:
Kdes ukradnul tak hezkou trávu v mithu????no????
Spíš se mi víc líbí domky je to ale nějaký override... už jsem zapoměl název :)
Juuuuuuuuujj tech sem si nevsim!!! to chci!! vzpomínej vzpomínej ;)
Lothias Cys'variana
Aaa..kde to vezmu,jak se to používá jak to pacuje atd atd atd?
Lothias Cys'variana