Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
JO! ja taky nevim co delali, vzdyt ten chlap jen k veceru barvil vrata a v noci se vracel z roboty :DzuzuPD píše:Předsudky vůči chlapům s šátkem přes ústa a kbelíkem červené barvy, kteří mají agresivní frakci, nad hlavou bandita a míří nad ránem do Amfiberai... Třikrát na něj tahali zbraně, třikrát ho tajně sledovali.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
No...Chir by reagoval stejně i kdyby ten chlap svítil třebas zeleně a třebas nad sebou mněl jméno teskenter.. 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Viděl jsem jenom kousek, ale u počítače jsem se vyloženě bavil … ať si říká, kdo chce, co chce, kdyby ta postava byla modra, tak by tolik pokriku kvuli chlapkovi s kbelikem nebyl..zuzuPD píše:Předsudky vůči chlapům s šátkem přes ústa a kbelíkem červené barvy, kteří mají agresivní frakci, nad hlavou bandita a míří nad ránem do Amfiberai... Třikrát na něj tahali zbraně, třikrát ho tajně sledovali.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Tak právě jsem se dozvěděl, že šaty děvky jsou asi nějaká krutopřísná zbroj a nelze v nich spát :)
A předsudky vůči skupinkám trochu zahalenejch lidí, co se takhle procházej v noci směrem soutěska, jsou červení a mají nad hlavou bandita, samo lehce ozbrojení (ovšem kdo ne, že). Než stačí vyloudit žble (nebo vůbec zareagovat) byli mrtvíUngo píše:zuzuPD píše:Předsudky vůči chlapům s šátkem přes ústa a kbelíkem červené barvy, kteří mají agresivní frakci, nad hlavou bandita a míří nad ránem do Amfiberai... Třikrát na něj tahali zbraně, třikrát ho tajně sledovali.Ne že bych provokvoal, ale že by se ozvala potrefena husa? :-))Mourisson1 píše:No...Chir by reagoval stejně i kdyby ten chlap svítil třebas zeleně a třebas nad sebou mněl jméno teskenter..

Vlastně mě spíš dostalo když podobný osud nepotkal toho sběrače

Hyperaktivní hlavně MUNI.
No třeba já se obvykle snažím reagovat přiměřeně a pokud na mě přímo postava/zvíře neběží, tak nic nedělám.… ale za tu dobu (min. 2 roky, co můžu říct, že to takhle dělám) jsem se setkal jen s jedním (buglým) koboldem, co mě potom nenapadl... díky čemuž samozřejmě přežil...zuzuPD píše:A předsudky vůči skupinkám trochu zahalenejch lidí, co se takhle procházej v noci směrem soutěska, jsou červení a mají nad hlavou bandita, samo lehce ozbrojení (ovšem kdo ne, že). Než stačí vyloudit žble (nebo vůbec zareagovat) byli mrtvíUngo píše:zuzuPD píše:Předsudky vůči chlapům s šátkem přes ústa a kbelíkem červené barvy, kteří mají agresivní frakci, nad hlavou bandita a míří nad ránem do Amfiberai... Třikrát na něj tahali zbraně, třikrát ho tajně sledovali.Ne že bych provokvoal, ale že by se ozvala potrefena husa? :-))Mourisson1 píše:No...Chir by reagoval stejně i kdyby ten chlap svítil třebas zeleně a třebas nad sebou mněl jméno teskenter..…
Takže když se na to podíváš takhle... musíš si uvědomit, že je to jen hra.

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Sběrač stihl promluvit dřív, než jsme si jej pořádně všimli :DzuzuPD píše: Vlastně mě spíš dostalo když podobný osud nepotkal toho sběrače![]()
(a možná to bude i tím, že nevypadal jako generic spawn :))
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
osoba A se zvedne od Svacinky, ze uz ma pro Cyra novy hak, sotva zmizi, kraci si to kolem osoba B s krvavym pahylem misto ruky...
no jsem zvedav jak ten Cyruv hak nakonec bude vypadat :)
no jsem zvedav jak ten Cyruv hak nakonec bude vypadat :)
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:

Lothias Cys'variana
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
73% PM schránky zaplněno 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- zlaticko71