Pořádat sociálně laděné akce je povětšinou na facku, bardi by mohli vyprávět :) (A potajmu doufám že se na další nachomýtneme, podle popisu to vypadalo zajímavě :) )
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Jo jo, taky by se mi líbilo, kdyby mi takhle dm připravil bez práce otroky až pod nos. :D Ještě že jsem se jen šel podívat jak jde Bertě hospoda, hrát to fakt nehodlám. Ubohost. SRY ZA OT
Díky bertě za super hru u hospody, škoda že skončila tak náhle... D:
hemendo píše:No dobře, nakonec musím poděkovat a i se omluvit za netrpělivost, ovšem když jsem marně koukal 10 minut na ten offline status, vytekly my nervy.
Omluvu beru... Jinak pěkná hra
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Chci poděkovat za Kormidlo, poslední dobou je radost tam posedět a zároveň poprosit hráče Yeremmira, třeba PM, znova o ten link na obrázky (v tellu jsem to nestihl a jsem bez logů momentálně). Juknu. Ď.
Děkuju všem, se kterýma jsem zatím něco odehrál. Je celkem šok vrátit se po takové době a ještě hrát kněze, který by neměl moc mluvit (a ani nemá moc o čem mluvit). Proto sem rád, že se mi podařilo aspoň trochu vetřít a zaRPit si. :)
Naposledy upravil(a) Sonnyx dne 22. 9. 2011 0.30, celkem upraveno 1 x.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Děkuju Pipimu, že tak zajímavě rozproudil hru a trochu rozohnil hlídky.
Hrát takovou postavu a nenechat se chytit je těžké, takže mu patří obdiv. :))
Díky Anii za skvělou přírodovědnou prohlídku medvědů.
A taky dík všem hlídkujícím za super hru.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Taky bych rád poděkoval Pipimu za skvělý herní zážitek, jemuž nechybělo i malé velké překvapení.
A samozřejmě všem hlídkujícím.
Jsem napnutý, jak se to bude vyvíjet dál.
Díky Onyxovi, uhlídat to všechno byl fakt mazec. Zároveň doufám, že ostrované to brali sportovně, tentokrát byli jen přicmrndávači při tvorbě atmosféry, ale jinak by to nešlo.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Aefar píše:Díky Onyxovi, uhlídat to všechno byl fakt mazec. Zároveň doufám, že ostrované to brali sportovně, tentokrát byli jen přicmrndávači při tvorbě atmosféry, ale jinak by to nešlo.
Bylo to fajn! Diky za tuhle akci
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161) https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Díky moc bylo to fajn věřím že uhlídat tu skupinku hobitů asi nebylo lehké, ale nakonec jsme prošli všichni skoro nezranění
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015