A já si zvolil právě to mluvení. Přiznávám, že mnohem jednoduší by bylo mít plátovku a dělat jen fyzické akty s bojovou hudbou.Nalk píše:Nebo znát pořádně kouzla a kontrolovat to zezadu, sem tam hodit lekárnou mega heal těm před tebou atd.Anebo čistě RP chodit a mluvit a být morálním vůdcem … možností je spousta
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Deadlymoon
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Pro tebe nebyloDeadlymoon píše:A já si zvolil právě to mluvení. Přiznávám, že mnohem jednoduší by bylo mít plátovku a dělat jen fyzické akty s bojovou hudbou.Nalk píše:Nebo znát pořádně kouzla a kontrolovat to zezadu, sem tam hodit lekárnou mega heal těm před tebou atd.Anebo čistě RP chodit a mluvit a být morálním vůdcem … možností je spousta

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Deadlymoon
Hele já už nejsem zas taková lama co se nwn čísel týče 
EDIT: A pardon za OT

EDIT: A pardon za OT
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Kterak lučišník udělat dojem chtěl... :)
Caled Nailo : spis zatim vedes, protoze ja tohle kolo jeste nestrilel *zasmal, zaujal pozici a zacal strilet, tentokrat strili rychleji, ale pritom je videt, ze se snazi o precizni techniku*
*minul*
*minul*
*minul*
*minul*
…
Caled Nailo : spis zatim vedes, protoze ja tohle kolo jeste nestrilel *zasmal, zaujal pozici a zacal strilet, tentokrat strili rychleji, ale pritom je videt, ze se snazi o precizni techniku*
*minul*
*minul*
*minul*
*minul*
…
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
párátko nepárátko, hlavně mam NWN kostku v deluxe edici :D
Mezi tímhle a elfáckým dalekonosným je rozdíl 1AB (což je prd) a mě by zase přišlo komické tahat štít, bagáž a ještě k tomu dlouhý luk. Aneb... *lehce očima těká k Aefarovu topicu*
Mezi tímhle a elfáckým dalekonosným je rozdíl 1AB (což je prd) a mě by zase přišlo komické tahat štít, bagáž a ještě k tomu dlouhý luk. Aneb... *lehce očima těká k Aefarovu topicu*
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Před chvílí mě dostal makrotest - jak hrásně to má načasovené :)
Člověk se zavře na pokoji aby měl chvíli klid a mohl dodělat knihy a doskládat verše, v jednu chvíli se zadrhne a přemýšlí u texťáku, a když se vrátí do okna tak se na něj už jen šklebí hláška o nesplnění :)
Člověk se zavře na pokoji aby měl chvíli klid a mohl dodělat knihy a doskládat verše, v jednu chvíli se zadrhne a přemýšlí u texťáku, a když se vrátí do okna tak se na něj už jen šklebí hláška o nesplnění :)
Tohle mi to taky hodilo když jsem měl zápal plic. furt dokola mi to psalo *zakašle* a jiné podobné hlášky.placidity píše:Před chvílí mě dostal makrotest - jak hrásně to má načasovené :)
tak jdu na záchod příjdu a makrotest
Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
A potom že to jen testovala 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Však vy nevíte CO přesně testoval, nebo snad jo? :))
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Tu chci takýýý!! 
(jak někdo něco nezná a neumí tak to hned svádí na runy no)

(jak někdo něco nezná a neumí tak to hned svádí na runy no)
Lothias Cys'variana
Ta je moje! Nedám, nepůjčím!
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…