Hra Pavla Urbana

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno

Jste spokojeni s hrou Pavla Urbana?

Jsem spokojen, jeho hra mi vyhovuje
16
35%
Nejsem spokojen, neuzavrene questy, presilene potvory, obrovské naroky na hru ostatnich hracu
7
15%
Souhlasim s bodem 2 a nechi aby byl DM
23
50%
 
Celkem hlasů: 46

Pavel Urban
Příspěvky: 5886
Registrován: 30. 4. 2007 16.38

Příspěvek od Pavel Urban »

myrpojsianarchista, jafaktnejsemmyrpa - BAN
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Rekwil
Příspěvky: 46
Registrován: 10. 2. 2010 8.55

Stručný dojem

Příspěvek od Rekwil »

Takže pokus o upozornění na něco,co by se mělo změnit skončilo tak jak to bylo před tím..já sem DX kdo je víc.
To mě mrzí já myslel že EQ je pro zábavu všech..kdysi takové bylo...byla to někdy opravdu radost zahrát si s DM..a pak přišla éra Pavla Urbana a je to jako policejní stát...kde sou DX vše a hráči(až na vyjímky) neznamenají nic..je jasné že postavy umírají..ale je tu přece i šance na přežití..a né tak že vás něco sejme a po čtyř minutovém RP oživování přes družinu se místo hodu objeví to co vás sejmulo a snaží se pobít zbytek postav :angry: ..nevím jak vám ale mě to nepříjde jako správně zahrané(vím že by mi ten hod na90% nevyšel ale jde o princip a šanci)Je smutné že ti co vlastně dělají svět světem...sou jen "bezmocní poddaní" kteří se bud přispůsobí nebo at jdou..už se ani nedivím že odešlo tolik hráčů..tohle chuť do hry podstatně změní...jen aby to nebyl pomalý začátek konce EQ tak jak jí ti co hrajou déle znají(a nebo uplný zánik)Byla by to škoda to co Labir a Onyx vytvořili je obdivuhodné.
Hráč Rekwil.
sircervic
Příspěvky: 224
Registrován: 5. 3. 2007 22.45
Kontaktovat uživatele:

Re: Stručný dojem

Příspěvek od sircervic »

Rekwil píše:
Mě to tu spíš začíná připomíná jeden antiutopický román. :biggrin:
Rekwil
Příspěvky: 46
Registrován: 10. 2. 2010 8.55

Příspěvek od Rekwil »

*pokýval* :yes: Ale mě spíš štve to že podle toho jak psal Aefar..vlastně i kdyby se třeba všichni hráči schodli na tom že DX je "nevyhovující"...tak to je stejně jedno protože...oni sou daní a tak to je.. i když jsou přínosem nebo naopak.
Nifredil
Příspěvky: 381
Registrován: 28. 4. 2007 12.16
Bydliště: Lesy... louky

Příspěvek od Nifredil »

Doporučuju kouknout na Červenýho trpaslíka díl třetí s příznačným jménem Rovnováha sil, hlavně cca 10 - 13. minuta.. co mi to jen připomíná :bigwink: :biggrin:
Lister: "Rimmere, Ty vůbec nejsi ochotný o tom diskutovat!"
Rimmer: "Diskutujeme o tom, Listere! Co je tohle, když né diskuze? Dieslová lokomotiva?!"
Nifredil Níniel
Miellé Esperance
Ronja
bart 23
Příspěvky: 53
Registrován: 20. 12. 2011 21.18

Příspěvek od bart 23 »

Lister:Rimmre ale ty stejně řekneš ne.
Rimmer:Nikoly nezbytně dumám nad tím.… emmm.….NE! :biggrin:
Toruk syn Arkarůf
Wiliem Daivis
Nifredil
Příspěvky: 381
Registrován: 28. 4. 2007 12.16
Bydliště: Lesy... louky

Příspěvek od Nifredil »

bart 23 píše:…..
:megalol: :megalol: :megalol:
Ostatně v celém tom dílu vidím jistou paralelu s EQ :blush:
Nifredil Níniel
Miellé Esperance
Ronja
Onyx
Příspěvky: 1487
Registrován: 20. 12. 2005 4.25
Bydliště: Někde pod Hag Hargol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onyx »

Takže uzavírám tenhle flame a musím vyslovit své politování nad touto zbytečnou a odpornou hádkou.

Někteří lidé napsali, že Equilibrii jako serveru hrozí úpadek a měli pravdu i když je tomu jinak, než jak je to ve skutečnosti mysleli. Poslední dobou je tu totiž několik hráčů, kteří nemají takovou úroveň své hry, jaká je zde vyžadována. Neustále obíhají dungeony, mají postavené postavy tak, aby toho mohli co nejvíce zabít bez ohledu na to, jestli budou šerední nebo hloupí a vůbec se snaží ze světa a systémů vymáčknout maximum. Přitom vůbec neberou ohled na to, jak jejich hra vypadá a jaký by mohla mít nesystémový důsledek.

Taková hra je na tomto serveru nežádoucí a nejvíce mne překvapuje, že tito lidé mají dost drzosti na to, aby zakládali tyto anonymní hlasování a vztekali se, že svět reaguje na jejich špatnou hru, že je DM vyhání z dungeonů kde jsou v týdnu již popáté a že vše nejde vyřešit zabíjením.

Pavel je přísné DM, možná dokonce nejpřísnější z nás ze všech, ale nedělá nic špatného a proti pravidel. Vyžaduje jen, aby si hráči uvědomovali, že jejich činy mohou mít ve světě i jiné důsledky, než jaké automaticky zprostředkovává systém a také chce, aby se hráči snažili myslet a hledat samostatně řešení. proto se jeho questy tak dlouho táhnou a je obtížné je řešit.

Z tohohle důvodu mě dost udivuje, jak si někdo může myslet, že partička dobrodruhů se může jen tak bez velkých příprav a bez snahy získat jakoukoliv výhodu postavit jednomu z nejvyšších pekelných generálů a zabít jej. To je vlastně ten praví důvod proč tento flame vzniknul a proč si zde mnozí stěžují na přesílení potvor i nekonečné questy. Pravda je, že to jsou to právě oni kteří by se měli zamyslet nad svou hrou i chováním.

Upřímně říkám, že tento server má vysoké nároky na RP hru a připadá mi, že jsou mnohem vyšší, než je tomu obvyklé. Ždímání světa a hraní jen pro co nejsilnější postavu vždy přinášelo, přináší a bude nadále přinášet negativní odezvu světa. Žádné vztekání několika hráčů nemůže toto změnit ať se jim to líbí nebo ne.

Nebudu zde jmenovat lidi, které mám na mysli a kteří ždímají svět a kolečkují dungeony. Je na každém, aby si sám šáhl do svědomí, ale my takové lidi na serveru nechceme. Pokud zde chcete přesto zůstat, tak se zkuste zamyslet nad svou hrou i chováním a pokud se vám to nelíbí jděte jinam! Já vám za to budu jen vděčný, protože přestanete kazit hru jiným, kterým jde hlavně o RP.
Onyx
Příspěvky: 1487
Registrován: 20. 12. 2005 4.25
Bydliště: Někde pod Hag Hargol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onyx »

Také prosím Pavla o zamknutí, vymazání hlasování a přesunutí do koše, kam tahle hádka (o diskuzi vůbec nešlo) patří.
Zamčeno