áno.sciorp píše:Stejně jsou trpajzlové skvělá rasa
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Já bych tak nějak všeobecně rád poděkoval především dvě jistým nejmenovaným příslušníkům elfí rasy. Díky nim zažívám nádherné sitace kdy se směju na celé kolo i mám chuť plakat. Mé díky samozřejmě patří všem, kteří vytváří krásnou herní atmosféru v Amfiberai, už dlouho jsme si tak nezahrál.
A díky Onyxvi za.…
A díky Onyxvi za.…
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Stejně tam nakonec skočil jen proto, abysme neviděli slzy :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Díky za dnešek, bylo perfektní znovu po dlouhé době ochutnat trpasličí hru v takové skvělé kompanii. Škoda, že jsem musel afk a potom jsem se již nedokázal napojit a brzo odešel... ale bylo to super! A také díky Onyxovi!
Snad zase někdy.. líbí se mi to moc.
Snad zase někdy.. líbí se mi to moc.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Dík za dnešek v Amfi
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
-
pozorování noční oblohy
Já bych chtěl poděkovat všem, kteří se zúčastnili pozorování noční oblohy a také těm, kteří jeví zájem o další pozorování. Je děsně pěkné vidět odezvu. A také velký dík patří Onyxovi, díky němu dostalo pozorování nový rozměr.
A taky velké díky Kosťovi za pomoc s přípravou a následným provázením po celou noc.
A taky velké díky Kosťovi za pomoc s přípravou a následným provázením po celou noc.
-
díky za včerejší jednání, ačkoliv to bylo takové vyklidněnější a méně akční než bitka den předtím, přišlo mi to takové... lepší. dík za hru brachům.
btw Bartoloměj si s takovou brzo tu hlavu ukroutí...
btw Bartoloměj si s takovou brzo tu hlavu ukroutí...
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.
Bartoloměj, syn Dumův
Bartoloměj, syn Dumův