P.s. Na můj vkus moc stromošoustů.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- zlaticko71
Mno, včera jsem byl už vcelku unaven, proto strohost. Takže teď to trochu napravím :)
1) Díky Zuzu, lítal jsi tam jako veverka na redbullu, a všechna čest jak se skoro všechno nakonec stihlo a nikde nic nedrhlo.
2) Díky vám všem za to že jste přišli a bavili se, já si celý večer užil náramně, a spousta momentů mně vyloženě pobavila (A Lyn si mohla krásně zarýt).
3) Netuším jestli jsme nakonec vybrali peníze za tanečky, pokud ne tak napravíme, a pěkně vás ožebračíme (muhaha) ;)
(…)
A jak psal už woxa, pokud vám něco nesedělo, napište. Do budoucna můžeme napravit ;)
Ad tančení) Bohužel tohle se opravdu nevešlo, chtěli jsme někam vrznout ještě jedno, ale vzhledem k tomu jaký byl zájme ze začátku jsme snížili priority... a holt už na nic nedošlo. I tak jsme ale stíhali hodně na hraně, a opět byla realizována jen asi polovina toho, co bychom rádi :)
1) Díky Zuzu, lítal jsi tam jako veverka na redbullu, a všechna čest jak se skoro všechno nakonec stihlo a nikde nic nedrhlo.
2) Díky vám všem za to že jste přišli a bavili se, já si celý večer užil náramně, a spousta momentů mně vyloženě pobavila (A Lyn si mohla krásně zarýt).
3) Netuším jestli jsme nakonec vybrali peníze za tanečky, pokud ne tak napravíme, a pěkně vás ožebračíme (muhaha) ;)
(…)
A jak psal už woxa, pokud vám něco nesedělo, napište. Do budoucna můžeme napravit ;)
Ad tančení) Bohužel tohle se opravdu nevešlo, chtěli jsme někam vrznout ještě jedno, ale vzhledem k tomu jaký byl zájme ze začátku jsme snížili priority... a holt už na nic nedošlo. I tak jsme ale stíhali hodně na hraně, a opět byla realizována jen asi polovina toho, co bychom rádi :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za včerejšek, že jsem měl v Amfi co dělat, občas je tam mrtvo, až hrůza :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- zlaticko71
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Dík brachům... všechny akce jsou super... a dík Olymarovi, protože to doručení zboží bylo působivé a hlavně to krásně završilo a vysvětlilo všechny ty akce, které Albrecht v Hag Hargol kolem toho dělal a dodalo to celému kutání a karavaně mnohem hlubší smysl, než jen "obyčejná karavana jako AQ pro vytržení z nudy".
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův