Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Jo, musím se přidat, výprava do bažin mi přišla ze začátku taková neslaná nemastná (ale to jsem i trochu očekával), ale pozdější hra stála opravdu za to. Díky.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
taky díky, zase jsem se podíval někam, kde to ještě neznám a některé hlášky neměly chybu.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky připojuju poděkování, hlavně DM že nám pomohli ven a Peridovi za ty výmluvy, sám bych se asi envykecal ani takhleOlik píše:Díky za parádní hru Lothiasovi a oběma strážníkům. Sranda, bavilo mě to.

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Díky hráčům, že svým přístupem dodali všemu na atmosféře a že dřív přemýšlejí, než se vrhají na nepřátele.
Pak děkuji zuzuovi, který umožnil jet hlavní linku paralelně s linkou zachránců... protože jinak bych se musel nějak rozpůlit a určitě by to tím utrpělo.
No, a nakonec bych chtěl podotknout, že celý včerejšek takto vůbec nebyl v plánu... že se to prostě tak náhodou vyvrbilo, protože orkové nečekali, že si zpátky někoho přiberou s sebou.
Olymar: … večeři.
Pak děkuji zuzuovi, který umožnil jet hlavní linku paralelně s linkou zachránců... protože jinak bych se musel nějak rozpůlit a určitě by to tím utrpělo.
No, a nakonec bych chtěl podotknout, že celý včerejšek takto vůbec nebyl v plánu... že se to prostě tak náhodou vyvrbilo, protože orkové nečekali, že si zpátky někoho přiberou s sebou.
Olymar: … večeři.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky Zuzuovi, bylo to fajn, a přiznám se že když tam přilítlo to Nadpřirozeno tak jsem se dost bál dokud mi nedošlo že bylo naše

Lothias Cys'variana
Já zase děkuji "Fagadské uličnici"MorganaLeFay píše:Jsou dny, kdy se člověk nárazově logne a ono se zadaří. Včerejšek rozhodně takový byl.
Poděkování "fagadskému darebákovi"

Děkuji také osobě v nesnázích a všem ostatním, kteří se při tom objevili (musel jsem pak už rychle zmizet, obrali jste mě alespoň o hodinu spánku

"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher