Offline EQ hodiny

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Offline EQ hodiny

Příspěvek od Alcatraz »

protoze jsem ted na modemu a musim se pripojovat jen na chvili a v rizenem case, tak jsem si napsal takovou blbustku, abych offline videl kolik je na EQ hodin. Jinak nema cenu se pripojovat na pul hodiny, kdyz je zrovna noc, nebo neni jednoduchy cekat hodinu RL na odjezd lodi. Takze jestli se vam hodi neco podobneho, tak to davam k dispozici. Mozna nevypadaji, ale snad to uzitecnost vyvazi.

Nyni je nutna rucni synchronizace - prozatim. Provadi se bud cekanim na prechod hodiny na EQ, nebo pomoci astralnich hodin.

Features:
- EqHodiny - zobrazeni zda je na EQ den ci noc (vnitrni sedo-zluty kruh je pro hodinovou rucicku, vnejsi pro minutovou - plati na 60 minut dopredu)
- odpocitavadla realneho casu - 2 separatni predvolby - neomezene mnozstvi casovacu, se grafickym i zvukovym signalem
- znackovac pro oznaceni EQ casu udalosti (napriklad odjezd lodi)
- nutna rucni synchronizace zadanim jednoho EQ casu a ekvivalentniho realneho casu
- staticka kompenzace posunu pri restartu serveru, kompenzuje se pri spusteni (150s/den - zmena v registrech pod HKCU/Soft/EQSoft)

Stahnout zde

Screen:
Obrázek
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

nejde to stáhnout :(
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

mě to stáhnout šlo...
šikovná věcička, díky :smile:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

Výborně díky :good:

edit: Nechtěl by to labir importovat třeba na stránky Equilibrie? Teda jestli to jde...
Game ID: Reverend_Malthas
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Alcatraz to udělal pěkně. Systém pro synchronizaci času na stránky napsaný mám, ale narazil jsem na problém, že provider z bezpečnostních důvodů zakázal otevírání dálkových souborů. Takže ten systém je mimo provoz. Sice vím jak to obejít, ale teď není čas ani chuť na to to napsat. Takže časem.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

A přece jenom to udělal :biggrin: Já byl tehdy línej si to slepit z toho papíru, ale to by pro mě mělo jedině význam, mít to mimo komp :) ALe teď už je to vlastně jedno :)
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Parádní věc!

Jen ještě jedno vylepšení - mohlo by to ukazovat i datum?
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Ty moje by měly ukazovat vše - rok, měsíc, den a hodinu. S automatickou synchronizací, ale musím si najít čas abych napsal to obejití. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Teplotu ne? :biggrin:
Wanting something does not give you the right to have it.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

no, datum nepujde. Protoze by na nej nebyl moc spoleh, ono by se mohlo rozjet a pak by ukazovalo spatne, nikdo by si toho nevsiml, ale spolehal by na nej. Na to by byla treba online synchronizace case se serverem. Labir ji napsanou ma, ale me ty udaje nechce zpristupnit, takze to nepujde (a nemuselo by se resit ani to bezpecnostni obchazeni ) :bigwink:
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Praetor

Příspěvek od Praetor »

me bylo receno ze synchronizace neni realizovatelna … uz jsem kdysi prisel s navrhem umistit na web aktualni eq cas :smile:
Dives, qui sapiens est
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Praetor píše:me bylo receno ze synchronizace neni realizovatelna … uz jsem kdysi prisel s navrhem umistit na web aktualni eq cas :smile:
Však jsem si to kdysi taky myslel. Ale pak jsem našel možnost jak to udělat. ….a narazil na to omezení hostingu. Ledaže... mám vlastně ještě jeden placený hosting kde tohle není! Takže se udělá podstránka tam a prolink...uvidíme.
kucik
Kontaktovat uživatele:

čas

Příspěvek od kucik »

hmm a co to spouštět na jinym serveru, vygenerovat z toho img a pustit to sem? Co bys na něm potřeboval?

edit: Jo nebo tak nějak.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

no, abych to upresnil, protoze jsem to taky tak predtim chapal (chybne).

Labir vygeneruje datovy soubor na NWN serveru, kam ty informace schova. To jde, neni problem. Na ten soubor se da normalne dostat, tam problem neni, takze moje aplikace by to dokazala jednoduse.

Ale na druhym serveru, kde bezi WWW.EQ je zakazany v PHP otevirat externi soubory z toho NWN serveru, takze na EQ web to dat nejde. Na jiny web by to taky slo a to Labir mysli tim resenim.

Ale duvod, proc jsem k tem datum neziskal pristup ja neni, ze to nejde - technicky to problem neni zadny - ale protoze Labir do TOHOTO souboru uklada zrejme i jine veci a k tem mi prave nechce poskytnout pristup.
Praetor

Příspěvek od Praetor »

Alcatraz píše:Ale na druhym serveru, kde bezi WWW.EQ je zakazany v PHP otevirat externi soubory z toho NWN serveru, takze na EQ web to dat nejde.
no,koukal sem na jejich phpinfo a zakazany fce sem tam nevidel zadny, takze to museji mit blokovany na urovni firewallu. paklize by byla zakazana fce treba FOpen, tak by se dalo vyuzit systemovyho prikazu "wget" a prislusny soubor si sosnout a pak teprve otevrit. Tusil bych ale ze onen zakaz bude na fw (zakazovani vsech fci pro jakykoliv pristup na jiny server by znamenalo zakazat pomerne dost funkci a temer tim znehodnotit phpko)
Alcatraz píše:Ale duvod, proc jsem k tem datum neziskal pristup ja neni, ze to nejde - technicky to problem neni zadny - ale protoze Labir do TOHOTO souboru uklada zrejme i jine veci a k tem mi prave nechce poskytnout pristup.
Labir rikal ze jediny kam umi NWN psat je log serveru
Dives, qui sapiens est
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Praetor píše:
To je pravda pokud se nepoužije jeden fígl o kterém jsem nevěděl. Ale i tak se z toho souboru dá odpozorovat až nebezpečně dost věcí zpětně.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Velmi šikovná utilita, děkuji.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

labir píše:
Praetor píše:
To je pravda pokud se nepoužije jeden fígl o kterém jsem nevěděl. Ale i tak se z toho souboru dá odpozorovat až nebezpečně dost věcí zpětně.
To jde přeparsovat než to dáš někomu do ruky nebo ne? Každopádně dělej jak uznáš za vhodné. Místo kde to zpracovat/zcivilizovat by pak už bylo. GL

edit: vlastně co to plácám. Tohle všechno by mělo jít udělat už na prvnim stroji. Potom už jen, po jakym protokolu to poslat dál...
Zamčeno