Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Moc díky všem... snad jste pochopili, že ty zmatky na začátku byly způsobeny naši snahou získat ještě jeden tým, aby nevyhráli úplně všichni... nepovedlo se, ale nelituji toho. Moc pěkné, myslím, že to ukázalo, že se dají zvládat na EQ věci i v kratších časových intervalech a přitom nabité a zajímavé.
Hlavní dík patří camelii, že přišla s celým nápadem, organizovala všechno a tak... a pak všem těm, se kterými jsem měl tu čest hrát přípravy i samotný závod. Teď jedu na nějaký čas mimo domov, takže budu bez počítače. Tak pa!
Hlavní dík patří camelii, že přišla s celým nápadem, organizovala všechno a tak... a pak všem těm, se kterými jsem měl tu čest hrát přípravy i samotný závod. Teď jedu na nějaký čas mimo domov, takže budu bez počítače. Tak pa!

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Také děkuji za závod bylo to super a díky všem
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
-
Poděkovani
Děkují kopretince za velmi hezké a milé spestřeni hry,bylo to opravdu moc hezké a romantické.S Noelem jsme byli velíce míle překvapení.
Re: Poděkovani
Děkují kopretince za velmi hezké a milé spestřeni hry,bylo to opravdu moc hezké a romantické.S Noelem jsme byli velíce míle překvapení.
edit: oprava-*zpestření
edit: oprava-*zpestření
Re: Poděkovani
Taky děkuji za příjemnou hruBziik píše:Děkují kopretince za velmi hezké a milé spestřeni hry,bylo to opravdu moc hezké a romantické.S Noelem jsme byli velíce míle překvapení.

divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná

Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky té hrstce zúčastněných a doufám, že jste se bavili alespoň z poloviny tak dobře, jako já :)
Naposledy upravil(a) Jesper dne 20. 8. 2012 23.07, celkem upraveno 2 x.
( ͡° ͜ʖ ͡°)