Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Nechi bejt nelida,ale pripada mi ten Neutralni Avatar nejakej moc dobrej...kdyz se postava pomalu ale jiste priklani ke zlu...stoji tam za ni jenom ten Avatar Zla a ty ostatni dva do nej jenom sijou...

Urcite mi hodne hracu ted bude rikat, ze nejsem spravnej RP hrac,ale prosim Vas,nechte si to pro sebe...Samozrejmne ze se snazim hrat svoji postavu dobre a doufam ze to je alespon trochu videt,ale rekneme si narovinu ze kazdyho zamrzi kdyz za smrt ztrati jeste vic expu nez normalne,chci tim rict,ze se mi proste libi kdyz vidim jak se moje postava zlepsuje a taky me to tesi...takze mi prosim nerikejte ze jsem jako hladovej pes co vidi jenom expy...
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

EQ je stavěna tak, že dobro je zde preferováno více než zlo. Už se to zde dokonce i řešilo.
Prostě prostřední Avatar má neutralitu, ale s přikloněním k dobru. Takže vždy bude stranit dobru, než zlu a budete sesnažit postavu, jenž sklouzává na tu špatnou stranu odradit. A to at už větší ztrátou XP, tak třeba prupovídkami.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Tak to asi bude vono... :)njn,co se da delat..diky za odpoved,i kdyz me moc nepotesila... :bang:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

S tim jak se chová Avatar nevim, s tim nemam ani zkušenosti.

Ale co se týče ztráty xp, tak to záleží na auře, a ta jaksi nezáleží na tom, jestli je postava zlá nebo dobrá, ale jak se o ní stará. Vsadim boty, že ty největší grázlové maj nejlepší auru.

Co se týče toho, jestli a jak je to správný, tak jestli o tom chce někdo diskutovat, tak to přenecham jinejm :) Nějak poslední dobou koukam, že si svoje (celkem složitý) názory nechávam pro sebe :smile: (stejně by bylo těžký prezentovat složitej názor na foru).
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

avataři pracujou s aurou, ne s přesvědčením
už bylo řečeno, že aura (na rozdíl od přesvědčení) je IC veličina a péče o auru je jedna ze starostí postavy, zvášť takový, která si svejma skutkama auru horší
znalost aury a způsobů jak o ní pečovat není žádný tajemství, pokud zabíjíte, plaťte
výjímku by mohlo tvořit, když se postava ubraní napadení, pokud máte dojem, že vám taková věc pokazila auru, řešte přes DM, upraví ji
hlášky avátarů musej vyhovovat spoustě situací a různejch postav/aur, berte je s rezervou, nemaj na výsledek vliv :bigwink:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

To je mi jasny,ze ty jejich hlasky nemaj zadnej vyznam,ale...proste mi prisel ten Neutralni trochu zaujatej :biggrin:
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Ale ano, mají vliv na výsledek! Víte, jak nas*aná je zlá postava celou cestu od Soudu k Vykonavateli? =P xD .))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Ja bych rek ze je nas..na uz cestou K soudu :bleh: