Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Hmm... že bych se šel podívat, zda mají i těch pár kousků, co mám ve "sbírce" já? :D
Pokud se k tomu rozhoupete (a pokud mi do toho něco nevleze) tak bych se připojil.
Pokud se k tomu rozhoupete (a pokud mi do toho něco nevleze) tak bych se připojil.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Tak záleží na tom, kdy bychom se srazili.
Mě by se třeba líbilo i muzeum Karla Zemana, tam mají do sedmi, a možná by mohlo být zajímavé Muzeum alchymistů a mágů staré Prahy, nevím.
Mimochodem teď mě napadlo, že bych docela rád někdy vyrazil na Slovanskou epopej, tedy tam mají taky do šesti.
Mě by se třeba líbilo i muzeum Karla Zemana, tam mají do sedmi, a možná by mohlo být zajímavé Muzeum alchymistů a mágů staré Prahy, nevím.
Mimochodem teď mě napadlo, že bych docela rád někdy vyrazil na Slovanskou epopej, tedy tam mají taky do šesti.
Že do toho vstupuji z toho accountu, ale mě zas láká ta výstava Monarchie - Jak se žilo za císaře pána. A určitě se ráda přidám, ať půjdete kamkoli, i když - ehm ehm - má klukovská povaha asi nesahá tak daleko, abych okukovala angličáky
Ale zajdu na pivko pak.
A třeba na příště - http://www.nm.cz/Hlavni-strana/Novinky/ … rchie.html
Jenže výstava je spíš na víkend, ne? To se musíš Skarbi překonat a jednou tu zůstat:) Ve všední dny to mám pitomé s časem, většinou do centra se dostanu nejdřív o půl sedmé, a nejvíc vyhovuje asi úterý, jiným dnům se (zatím) nebráním. Takže jak říkám - nějak rozhodněte, pokusím se dorazit.

A třeba na příště - http://www.nm.cz/Hlavni-strana/Novinky/ … rchie.html
Jenže výstava je spíš na víkend, ne? To se musíš Skarbi překonat a jednou tu zůstat:) Ve všední dny to mám pitomé s časem, většinou do centra se dostanu nejdřív o půl sedmé, a nejvíc vyhovuje asi úterý, jiným dnům se (zatím) nebráním. Takže jak říkám - nějak rozhodněte, pokusím se dorazit.
Clair Finngard - vzpomínáme!
Tak ať pracující písnou, v kolik by mohli mít čas:). Kdyby šlo jen o posezení, mě se moc líbila restaruace Stará doba, kde jsem byl posledně s některými z vás.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
No když bude jen posez, a budeme tedy čtyři až pět, tak můžu vzít deskovky. Mám Carcassone, Královské rošády, Bezva fintu, a když se přidá i Alex, tak má úžasné Dixit (to se bude líbit) a mnohé další.… pokud tedy hrajete rádi.
Stará doba vyhovuje, i když tam taky nemají nejlevněji. A v ten čtvrtek - předběžně k sedmé, více budu vědět v neděli večer.
Stará doba vyhovuje, i když tam taky nemají nejlevněji. A v ten čtvrtek - předběžně k sedmé, více budu vědět v neděli večer.
Clair Finngard - vzpomínáme!
Zkusil bych se přidat.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
Já se můžu z práce urvat víceméně jakkoliv (pokud se něco neplánovaně nepodělá).
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Tak zavolám v pondělí do té Staré doby a zamluvím čtvrtek v 19:00? Nebo někam jinam?
Zkusil jsem to přes jejich rezervační systém na úvodní straně, tak snad to funguje :). Na čtvrtek 28.2 zamluveno 8 míst v nekuřáckém prostoru, v 19:00. Zamluvené je to na moje jméno Radovan Škarban, kdybych se náhodou opozdil. Ale vynasnažím se tam být před sedmou.
Přijedu cca o půl osmé do Prahy, takže dorazím až před osmou.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…