Tky dík za procházku, bylo to celkem zajímavý (kor když jesm byl někde kde jsem ještě předtím nikdy za nikoho nebyl )
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Díky všem co dorazili na turnaj, i když se třeba jen dívat
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Díky za vyhrocenou situaci po pronásledování hobita!!
Lothias Cys'variana
Díky za sehrání krasavice! Dle zoufalých tellů potenciálního ženicha to vypadalo, že hráč je zděšený skoro tak, jako jeho postava - takže to rozhodně mělo úspěch.
Taky děkuju, i když jsem musel v půlce zmizet, abych neposel hlady :) Ale na to nejdůležitější, na finální nejdůležitější výhru, jsem chybět nemohl :))
Díky za slavnosti, a taky za to že nás nikdo nešoupnul do basy.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Děkujeme za slavnosti! Bylo to skvělé :) Taky za tombolu, za srandovní dráčky, zajímavou tmu, která byla beztak dílem toho „kouzelníka, co měl možná přijít“… :D A přípravy toho všeho. Dík lidi... A elfové... :)