Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
Díky za tu procházku, Grikovi se to sice nelíbilo, ale já jsem spokojený :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Díky Alquistovi a celé partě, že jsme nakonec nějak došli :)
Díky hrstce v Amfi, po delší době jsem se sešel s více postavami a bylo to fajn :).
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Taky díky, účast sice nevalná, ale i tak se poklábosilo :)
-
Přidávám se, pěkné setkání to včera bylo.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Hádám, že Alfrayova znemožnění budou na Slavnostech tradicí :D. Ale vážně, opět skvěle připravené a Modrozlatým velké díky!
acc.:skarbi
Také chci poděkovat za slavnosti. Jednak pořadatelům, bylo to vážně moc hezky udělaný :) (A díky za meč! Škoda, že ho systémově nemůžu vzít do ruky... Už bych s ním bývala ohrožovala přísedící :\ )
Z účastníků jmenovitě děkuju Xethovi a Cidovi za to, že mě celý večer bavili. Omlouvám se, jestli jsem se jednomu (nebo oběma) věnovala málo, ale mám takový pocit, že vy jste se navzájem neslyšeli a to mě stavělo do poněkud složitější situace ^^'
Z účastníků jmenovitě děkuju Xethovi a Cidovi za to, že mě celý večer bavili. Omlouvám se, jestli jsem se jednomu (nebo oběma) věnovala málo, ale mám takový pocit, že vy jste se navzájem neslyšeli a to mě stavělo do poněkud složitější situace ^^'
Nyame Laont
Děkuji Ludwigovi a panu Tlapkovi, dráčkovi co vymámil pralinku, pořadatelům slavností a vůbec všem:)
Béééé...
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky Alfrayovi že nám tak krásně připravil Selvagiona

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
A Onyxovi za afterparty!
A díky za slavnosti...

A díky za slavnosti...
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
chtěl bych poděkovat za slavnosti, jsem rád že jsem tam mohl rozmlouvat s Xethem a Nyame a nemusel tam sedět jak trubka a hvězdičkovat.
sice mě mrzí že už jsem druhým rokem na tombole nic nevyhrál ale snad to výjde příští rok, ještě jsou přece soutěže tak se snad zadaří a získám alespoň cenu útěchy za zůčastnění.
sice mě mrzí že už jsem druhým rokem na tombole nic nevyhrál ale snad to výjde příští rok, ještě jsou přece soutěže tak se snad zadaří a získám alespoň cenu útěchy za zůčastnění.

odmítám psát reporty!
Díky především těm, kteří při společenských událostech umí používat kanál šepotu a neinformují tak široké a daleké okolí o tak veledůležitých činnostech jako že se posadili ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky Onyxovi za PERFEKTNÍ odehrání!! na to jen tak nezapomeneme :D
Lothias Cys'variana
Děkuji za slavnosti a tu neuvěřutelnou věc, co se děla potom, za kterou celou může Alfray, spískali ji hrebogovci, a kterou Onyx tak dokonale sehrál. Nic už nebude jako dřív 

Díky všem co přišli a zvláště pak těm, kteří se nějak aktivněji zapojili nebo na slavnostech podíleli (podílejí).
Vyskytlo se nemálo vtipných situací a i přes ten nápor, jaký to vždy je, jsem si to užil.
Vyskytlo se nemálo vtipných situací a i přes ten nápor, jaký to vždy je, jsem si to užil.
Neděkuji často, ale dnes chci poděkovat za celý den, po dlouhé době jsem si hru opravdu užil. Samozřejmě hlavně madam 

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Přestože to s mým připojením opět nebylo ideální, jsem rád že jsem tentokrát stihl alespoň začátek, který byl moc příjemný.
Zároveň jsem zvědav na další průběh slavností!

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taky díky za slavnosti 

divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná