Ono to s tím občas není tak lehký, když tě na druhý straně stolu neslyší.kokosak píše:Díky především těm, kteří při společenských událostech umí používat kanál šepotu a neinformují tak široké a daleké okolí o tak veledůležitých činnostech jako že se posadili ;)
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
postavy: Luthor Waldenn
-
Ne, neslyšeli. O to to bylo ale zajímavější.Nya píše:Z účastníků jmenovitě děkuju Xethovi a Cidovi za to, že mě celý večer bavili. Omlouvám se, jestli jsem se jednomu (nebo oběma) věnovala málo, ale mám takový pocit, že vy jste se navzájem neslyšeli a to mě stavělo do poněkud složitější situace ^^'

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju za slavnosti a zároveň se omlouvám, že si Alkaran nestihla skočit s každým, s kým chtěla. Určitě bude ještě někdy příležitost, aby ji opilí paladinové ohmatávali a tak... :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Ještě že Selvi není paladin a tak se ho to určitě nemůže týkat 

Velký dík Jonovi za dnešek a současně omluva, že sem to tak trochu vysoloval 

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Taky děkuji Jonovi, Chrrze dostanu! :D
Já chci poděkovat Jonovi i ostatním co s El bloudili v lese, tato hra byla pak moc pěkná (mimochodem někteří lidé dělají rozmile žbluňk:-))
Béééé...
Díky, že jste vydrželi. Sice se to "trochu" vleklo, ale snad jste se bavili ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem kuchařům za navařené jídlo, a nakrmení Lothiase (občas to dá práci)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Díky, já si to užil, ačkoliv se to neskutečně protáhlo.
P.S.: a teď si jdu dát nějakou dobrotu :)
A to jsem horko těžko Placáka přesvědčoval, že na vaření fakt čas nebude a proto si to hezky soutěžící donesou hotové.Jesper píše:Bylo to opravdu dlouhé, možná až trochu moc. Ale stejně děkuju
P.S.: a teď si jdu dát nějakou dobrotu :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Upřímně, já jsem také čekal, že to takhle bude proběhne moc rychle. Ta naivita :)Woxa píše:A to jsem horko těžko Placáka přesvědčoval, že na vaření fakt čas nebude a proto si to hezky soutěžící donesou hotové.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Povídejte mi o tom, chudák Nya to skoro nevydržela.
I tak díky za dnešek a ještě chci poděkovat zpětně jedné milé postarší dámě (Gretě) za krejčířství a Tirian
To jsem si opravdu užila.
I tak díky za dnešek a ještě chci poděkovat zpětně jedné milé postarší dámě (Gretě) za krejčířství a Tirian

Nyame Laont
Taky všem díky - bylo to pěkný a já se občas strašně smála - ale fakt jsem už pak byla unavená - nejen já, ale i Kasi - teď se bude vytahovat 

Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Díky.
Bylo to vyčerpávající, ale fajn. :)
Bylo to vyčerpávající, ale fajn. :)
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
chtěl bych poděkovat za soutěž, když jsem v tombole nic nevyhrál tak mi alespoň te slavností zůstane věcný dar, proutěný košík :)
ikdyž to možná vypadalo že je Cid smutný nebo otrávený tím že skončil poslední, nebo něco tak, tak to může být opravdu jenom zdání, byl už dost unavený a potřeboval si lehnout, přecejenom 24 hodin nespat je už vážně dost i pro slaboučkého elfa
ikdyž to možná vypadalo že je Cid smutný nebo otrávený tím že skončil poslední, nebo něco tak, tak to může být opravdu jenom zdání, byl už dost unavený a potřeboval si lehnout, přecejenom 24 hodin nespat je už vážně dost i pro slaboučkého elfa

odmítám psát reporty!
Taky děkuju
..za celý Slavnosti (ať už to zítra dopadne jakkoliv
)
..a taky MOC Nye - je to zvláštní pocit, cítit se takto opečovávaná
.. a "girltalk" fakt dovede být příjemnou záležitostí ve světě neomezené fantazie 

..a taky MOC Nye - je to zvláštní pocit, cítit se takto opečovávaná

Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tvůrčí soutěž a omlouvám to, že jsem neprezentoval sám, leč práce doma měla přednost. A díky samozřejmě za ocenění
A Drsoňovi díky za divadlo, ač to nebyl úplně můj šálek čaje, tak bylo fajn. Jen škoda, že jsem si tak špatně sednul, třeba by byl zážitek lepší...

A Drsoňovi díky za divadlo, ač to nebyl úplně můj šálek čaje, tak bylo fajn. Jen škoda, že jsem si tak špatně sednul, třeba by byl zážitek lepší...
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky díky za tvůrčí soutěž, i když si pořád myslím že někde byla chyba v přepočtu :D
Lothias Cys'variana