Malej srázek, hospůdka, Praha, Vyšehrad
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Malej srázek, hospůdka, Praha, Vyšehrad
Tentokrát asi nee - stejně bude zima a bude pršet 

Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Takhle uprostřed týdne se mi to nehodí. Co takhle za 14 dní? To budu týden v Praze…
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
Protože je hnusně, měníme adresu - Klub cestovatelů, Karavanseráj, 17:30+

Masarykovo nábřeží 239/22, 110 00 Praha-Nové Město
Budem asi spíš v čajovně, ale v té samé budově je i restaurace.
P.S. Anade - netuším, co bude za 14 dnů, ale proč ne:)

Masarykovo nábřeží 239/22, 110 00 Praha-Nové Město
Budem asi spíš v čajovně, ale v té samé budově je i restaurace.
P.S. Anade - netuším, co bude za 14 dnů, ale proč ne:)
Takže se připomínám, su tento týden v Praze a nějaký srázek bych uvítal… Středa?
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…
Tak pokud to vadit nebude zastavim se a rád pár slůvek prohodím.
Calcath: Bývalý otrok poznamenaný Ostrovem.
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Uf, středa asi ne, ale možná čt? Uvidíme co povodně a počasí...
Čtvrtek by mi taky vyhovoval - pokud tedy bude něco jezdit.
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Dobře, čtvrtek.
O papoušcích…
O papoušcích…
A kde si to dáme? Vyšák padá, "překvapivě" už meteorologové odvolali hezké počasí. Bohužel i na víkend.
Stará doba?
O papoušcích…
O papoušcích…
Nekuřácká, kdyby s Jitkou přišla Ančí. A ehm, něco dál od vody. 

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Tak to budete asi muset na Vyšehrad :D
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Já zaboha nemůžu přijít na nějakou normální restauraci, která je alespoň z půlky nekuřácká, není pod vodou a je poblíž místa, kde se ještě přes řeku dá přejet zpět domů.
Líbilo by se mi něco ve stylu toho klubu Cestovatelů, takové klidnější... jenže se bojím, že tam to bude narvané, o výhledu na řeku nemluvě. Zkusím asi zavolat, když tak holt ta Stará doba dole...
Ale kdybys Anade na něco přišel... v tomhle mi prostě chybí Brno. Tam mají více přívětivějších a strategičtěji umístěných hospod.
Líbilo by se mi něco ve stylu toho klubu Cestovatelů, takové klidnější... jenže se bojím, že tam to bude narvané, o výhledu na řeku nemluvě. Zkusím asi zavolat, když tak holt ta Stará doba dole...
Ale kdybys Anade na něco přišel... v tomhle mi prostě chybí Brno. Tam mají více přívětivějších a strategičtěji umístěných hospod.

Doufám že se na mě nebudete zlobit, ale zítřejší hospůdku jsem vybrala trochu zruky - tedy zruky z centra, ale stále 100m od metra. Z čistě sobeckých důvodů, podotýkám, protože kousek od tam končím v 18:00 v práci a takto se za vámi dostanu co nejdřív, hlavně po dnešní zkušenosti s půlhodinovou cestou I.P.Pavlova - Palackého náměstí. Jo a taky Jitka s Ančí bydlí kousek, tak s námi budou moci být co nejdéle. :P
Takže - je to u metra Roztyly, C. Metro jezdí od Muzea až na Roztyly přímo, z druhé strany řeky doporučuji přejet od Anděla tramvají 10 nebo 16 na I.P.Pavlova, Pro Anadeho pak hádám tram. 22 tamtéž.
Je to nekuřácké, ceny solidní, nic jiného vyhovujícího v okolí metra není. Příště, slibuji, v centru.
http://maps.google.cz/maps?q=50.036975, … iwloc=near
(metro je hned přes silnici. Rezervačku od půl šesté?)
S kým můžu počítat? Jde Myrpa, řeknu Drakeovi, plus Camelie? Anade? Jitka a Ančí? Kokos?
Takže - je to u metra Roztyly, C. Metro jezdí od Muzea až na Roztyly přímo, z druhé strany řeky doporučuji přejet od Anděla tramvají 10 nebo 16 na I.P.Pavlova, Pro Anadeho pak hádám tram. 22 tamtéž.
Je to nekuřácké, ceny solidní, nic jiného vyhovujícího v okolí metra není. Příště, slibuji, v centru.
http://maps.google.cz/maps?q=50.036975, … iwloc=near
(metro je hned přes silnici. Rezervačku od půl šesté?)
S kým můžu počítat? Jde Myrpa, řeknu Drakeovi, plus Camelie? Anade? Jitka a Ančí? Kokos?
Já tentokrát ne 22, protože dorazím z práce, tj. nejspíš 124 + 135.
O papoušcích…
O papoušcích…
z Proseka jezdí na Jižňák nějakej autobus, jen odtamtud to asi bude zážitek
Ale já kdyžtak zavolám. protože můj příslovečnej orientační nesmysl určitě zafunguje. Přijdu asi taky později, protože nestíhám zakázku, tak budu do poslední chvíle makat.

Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Možná bych se taky ukázal, kdyby tam byla volná židle
Ještě ale uvidím, jak budu mít zítra program

Ještě ale uvidím, jak budu mít zítra program

Neutral Good Dungeon Master 

Tak tuhle hospůdku ani neznám. :-)
Pokusíme se dorazit s "Acid ". :-) (už jen proto, že potřebuji poradu se stehy a kapucí, takže přítomnost Braenn nutná! :-)) )
Nevím, jak je na tom Calcath *ohlédne se* kdyby se na fórum nepodíval, pro jistotu počítejte i s židlí i pro něj.
Čas hned po práci... vyhovuje... takže, dle návrhu, kolem 17:30.
Pokusíme se dorazit s "Acid ". :-) (už jen proto, že potřebuji poradu se stehy a kapucí, takže přítomnost Braenn nutná! :-)) )
Nevím, jak je na tom Calcath *ohlédne se* kdyby se na fórum nepodíval, pro jistotu počítejte i s židlí i pro něj.
Čas hned po práci... vyhovuje... takže, dle návrhu, kolem 17:30.
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
Doufám, že se zase vzdělávala, já prozměnu potřebuji poradit se sexuální výchovou.Mini píše:Pokusíme se dorazit s "Acid ". :-) (už jen proto, že potřebuji poradu se stehy a kapucí, takže přítomnost Braenn nutná! :-)) )