A já na to čekal předevčítem do noci a nic. A pak to zaspímMini píše:Boj u oázy byl super, pěkné i hraní kolem. Moc díky za včerejšek všem.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Vugi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poděkování
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Vítej v klubu zaspávačů, mě se to povedlo v sobotuVugi píše: A já na to čekal předevčítem do noci a nic. A pak to zaspím![]()
![]()
![]()
![]()
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Díky za posledních pár dní
člověk jen tak logne po delší čase a takovéto věci se dějí :)
PS: Boj o oázu byl dobrý :) jen mi tam chyběl nějakej ten nemrtvej kterej to celé řídil
PS: Boj o oázu byl dobrý :) jen mi tam chyběl nějakej ten nemrtvej kterej to celé řídil
Sam z Hvozdu
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za dnešek (teď už čtyři minuty včerejšek) od průzkumné expedice, přes výpravu do hrobek, až po následné spoluhlídače v oáze :)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Díky za včerejšek Alquistovi 
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Dík všem, kteří se přidali k Rugově výpravě :)
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak je to možný, ale děkuju teď skoro každej den...
každopádně je za co.
Díky VŠEM co hrají v oáze, jsem rád že je tohle fajn místo živé, a že se tam dá pokecat apod
Díky Alquistovi za dnešní překvapení, spadla mi huba na zem
A díky všem co se přidali na výpravu, ač skončila tak jak skončila, byla to fajn hra
Díky VŠEM co hrají v oáze, jsem rád že je tohle fajn místo živé, a že se tam dá pokecat apod
Díky Alquistovi za dnešní překvapení, spadla mi huba na zem
A díky všem co se přidali na výpravu, ač skončila tak jak skončila, byla to fajn hra
Lothias Cys'variana
Dekuji za Hru naší soviče.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Upíři dost dobrý... a cukání v nervech charakterů také.
Velké díky všem včetně DM za hru v poušti. 
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
Opět užasná hra se sovou.
90% elfů jsou rasisté.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Selvinku dík

Skvělá hra, sice si vždycky říkám, že by to chtělo aspoň pár mrtvýcha ne aby se všichni hezky probrali a odešli domů, aleto je takový detail.
Co musím ocenit byl ten řekněme epilog. Jsem si říkal, doufám, že pak přijde ještě epická bitva, ale předčilo to mé očekávání. Arnuden ukázal, proč se ho vlastně všichni obávají.
Takže i když to mělo určitě svý mouchy, bylo to fakt pěkný. Díky i za přidělenou roli. Je dobrý pocit cítit se jako Vyvolený :)
Co musím ocenit byl ten řekněme epilog. Jsem si říkal, doufám, že pak přijde ještě epická bitva, ale předčilo to mé očekávání. Arnuden ukázal, proč se ho vlastně všichni obávají.
Takže i když to mělo určitě svý mouchy, bylo to fakt pěkný. Díky i za přidělenou roli. Je dobrý pocit cítit se jako Vyvolený :)
Děkuji všem za hru jak hráčům tak DS :) a děkuji, že jsem byl přizván do ligy výjimečných :D , bavil sem a byl sem polichocen :)
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Obrovské díky Alquistovi a ostatním za dnešní hru. Bylo to hodně moc fajn, bylo to spíš vynikající. Skvělý nápad i konec.. Bylo hezké řešit úkoly a přijmout svou roli.
Takže děkuji všem, se kterými jsem si dneska (a včera vlastně:)) mohla zahrát
Takže děkuji všem, se kterými jsem si dneska (a včera vlastně:)) mohla zahrát
Béééé...
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky díky všem za hru, za tu možnost stát se na chvíli VyVoleným (ještě vila plná kamer) a tak nějak všechno...bylo to fajn :)
EDIT : Ráno dodám screeny, teď už fakt ne
EDIT : Ráno dodám screeny, teď už fakt ne
Lothias Cys'variana
-
Vugi
- Kontaktovat uživatele:
Komplet družina u Oázy
:D
ooc: A jednomu nemrtvákovi s korunkou za poučení, že will save 3x je pro EQ málo

ooc: A jednomu nemrtvákovi s korunkou za poučení, že will save 3x je pro EQ málo
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Až na mé vlastní důstojnické klopýtání to byla atmosférická cesta pouštním krajem. S velice důraznou tečkou na (prozatimní) závěr. Díky všem více i méně zúčastněným.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Jediné co je škoda je to že v oáze nejspíše nebude už zase tak živo :(
Lothias Cys'variana
Děkuju za včerejšsí hru všem co semnou hrali bylo to fajn a užil jsme si to.
90% elfů jsou rasisté.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice