Veškeré nástěnky na povrchu Equilibrie dostupné poštou

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Uživatelský avatar
Tomyn
Příspěvky: 2668
Registrován: 12. 11. 2007 10.10
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Veškeré nástěnky na povrchu Equilibrie dostupné poštou

Příspěvek od Tomyn »

Oficiální vyjádření BOS na výzvu staršího strážného Caleda Naila, výkonného zákonného zástupce úřadů léna Amfiberaiského a samotných ctěných úřadů

Starší strážný Calede Nailo, omluvte prosím zpoždění s doručením Vámi požadovaných informací jelikož byli probírány se zákonnými Tirianskými autoritami právní záležitosti ohledně Vašich požadavků.
V nejbližší době dostanete poštou seznam členů naší společnosti BOS a budeme Vás informovat o změnách, kdo je a kdo není členem BOS.

Avšak nepočítejte s tím, že Vám budeme sdělovat vnitřní informace o členech společnosti BOS a jejich pozicích či činnostech, které se nedotýkají přímo léna Vaší působnosti.
Žádost o takové informace je protiprávní a lze ji požadovat pouze od zástupců léna, kterého jsem já a členové BOS hrdými občany, prosím tedy příště o řádné prostudování práva, před takovými minimálně z části nezákonnými výnosy, což je zajisté podmínkou pro výkon činností související s Vaší, zajisté zodpovědnou a důležitou pozicí u stráže léna Amfiberaiského.

Také bych Vás rád upozornil, že výnosy se dle práva berou doslovně, čili pokud je uvedeno ve výzvě současní a budoucí členové BOS je jasné že jsou myšlení právě současní a budoucí členové BOS, nikoliv minulý.
Máte samozřejmě nárok dle práva na změnu znění výnosu, avšak právní vymahatelnost není možná zpětně, to se týká nyní případu slečny Amandy Kent.
Každopádně Vy můžete oponovat tím, že není plně prokazatelné, že v době příchodu na léno byla či nebyla členem BOS.
Z hlediska důkazů jsou zde jen svědectví očitých svědků, kteří byly přítomní při rozvázaní členství se slečnou Amadnou Kent v době krátce po vernisáži BOS, nebo se to dozvěděli před inkriminovanou dobou, kdy vstoupila na léno Amfiberaiské(z důvodu subjektivního avšak i reálného pocitu ohrožení, kdy její kroky směřovali ku jejímu snoubenci, o kterém věděla, že nachází se na lénu), někteří svědkové nejsou členem BOS, pokud by jste tato svědectví bral v potaz.

Prosím pokud není vše jasné a mé osobě jakožto zástupce organizace BOS nevěříte, zažádejte si o potrvzení mých psaných slov od zákonných autorit Tirianských.

Rád bych uvedl, že společnost BOS dosavad vždy jednala v zájmu Králoství a nejenom města Tirian, jako nevládní a soukromá organizace vždy se snažila býti nápomocna, jak v časech válečných, tak dobách příměří, věnujeme se dobročinnosti a také ochraně našeho milovaného domova a vždy jsme usilovali o klidné a smířlivé procesy mezi jednotlivými hlavními zdroji moci této sféry Equilibrie, Železnou říší a Královstvím, nikdy jsme neměli problémy se zákonem, krom případů, které jste Vy sám osobně vedl.

Závěrem Vás poprosím o zákonnost, vstřícnost a slušné jednání v případu Amandy Kent a též v budoucím jednání s naší společností BOS, jistě to zamezí dalším případným nedorozuměním, kterých bylo jistě již dosti.
Případně, pokud to napomůže budoucím vztahům, spolupráci a vzájemné pomoci v zájmu našeho Králoství mezi společností BOS a léna Amfiberaiského, uctivě žádám léno Amfiberaiské a ctěné místní úřady ku zvolení jiného zástupce v kauzách týkajícího se BOS versus léna Amfiberaiského, aby bylo zajištěno právo na spravedlivý proces, jelikož jak se ukázalo, dle postupů zástupce zákona určeným lénem Amfiberaiským, toho nebylo docíleno a je zde jistá možnost osobního zaujetí staršího strážného Caleda Naila. Viz. starší kauzy.
Ačkoliv mne to mrzí a je možné, že tímto může vzniknout pocit, že znevažuji úřad staršího strážného Caleda Naila, musím to napsat na přímo, tak jak to osobně zhlediska rozboru dané situace vyhodnocuji nejen já ale i nadřazené úřady Tirianské. Vězte však, že si obecně úřadů léna Amfiberaiského, obyvatel a samotného ctěného místokrále velice vážím a věřím, že je schopno postupovat jako celek plně nezaujatě a plně spravedlivě.

S pozdravem pro staršího strážného Caleda, kterému byla tato reakce na výzvu oficiálně určena,
a s velikou úctou ctěnému místokráli a jeho zástupcům ve věcech práva a úctou ku lénu Amfiberaiskému,

Za Badatelskou a obchodní společnost
Dungo Dar

*Následuje hned přílepek, který je ale zvlášť a je jisté že byl i zvlášť odeslán a zaplacen a není přímo napojen k předchozímu*

Ku chystané společenské události ve ctěném městě Amfiberai členové BOS i já, jakožto mluvčí naší společnosti, Dungo Dar, bych se vyjádřil následovně:
Rádi by jsme se zúčastnili, a přispěli ku obecnému blahu, jako vy, na naší vernisáži soch(tímto děkujeme za příspěvek na charitativní účely), avšak obávám se že to nebude možné jelikož na léno Amfiberaiské máme stálý zákaz, a proto pokud se nic nezmění ani po dobu trvání slavností, prosím přijměte naší srdečnou omluvu ohledně nepřítomnosti na zajisté velice příjemné společenské události.
Pokud plánujete podpořít výtěžkem z oné společenské události jakoukoliv dobročinnou činnost prosím kontaktujte nás a společnost BOS ráda přispěje svými zdroji.

Ještě jednou za Badatelskou a obchodní společnost
Dungo Dar
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Zamčeno