Dungeon spawn a nastavení

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

cybermisa
Příspěvky: 6078
Registrován: 20. 2. 2006 2.46

Příspěvek od cybermisa »

Psanec píše: Stejně jako nechat tam vejít bandu lov level postav a nebo jen jednu postavičku a pak tam vlézt a spustit ji/m těžkej spawn .. Také lehce zneužitelný.
To jen pro představu, že vše je zneužitelné a vše je o morálce hráčů ..
No, ja bych spis rekl, ze zneuzitelny je to presne naopak. Pochybuji ze by nejaci hraci low level postav chteli, aby jim high level udelal svuj spawn a oni tam vsichni lehli … Tohle bylo moc krasne videt na te vyprave k banditum. V parte spoustu low levelu a pak stacili dva high levely, aby 6 z 9 zucastnenych postav lehlo behem jednoho kola …

Tomuhle "stretu spawnu" by se dalo nejlip zabranit kdyby low level postavy nelezly porad dokolecka do jedne a te same krypty, aneb cim min tam polezu, tim mensi pravdepodobnost, ze se tam s nekym stretnu, nemluve o tom, ze to bude high level.
steel_martin
Příspěvky: 324
Registrován: 9. 3. 2006 11.03
Bydliště: Plzeň / Železná Ruda / Hobitín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

cybermisa píše:Tomuhle "stretu spawnu" by se dalo nejlip zabranit kdyby low level postavy nelezly porad dokolecka do jedne a te same krypty, aneb cim min tam polezu, tim mensi pravdepodobnost, ze se tam s nekym stretnu, nemluve o tom, ze to bude high level.
Anebo čím víc tam polezu tím větší pravděpodobnost je, že dostanu nějakou nemoc. Tohle i to o čem jsi psal vlastně nevýhodňuje to "kolečkování". Takže myslim, že to funguje dobře.. noví hráči dřív nebo později zjistí, že to nemá cenu.
Game ID: Reverend_Malthas
prodigal
Příspěvky: 54
Registrován: 21. 12. 2006 21.32

Příspěvek od prodigal »

OneHeart tam schválně nevlezl. Byla to fakt jen smůla.

cybermisa: Ale i low-level postavy si chtějí občas zabojovat. Chce to ale štěstí a nechodit do dungeonů moc často, jak říkáš, nebo se domluvit a jít v co nejvíce lidech, což sníží šanci, že tam přijde někdo nový, a zvýší šanci na přežití při příchodu high-level postavy.
Slyšíš to srdce? Ještě tluče...
Naylun Swordplay, Sidi
Zamčeno