Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Též moc děkuju za turnaj :-) Ač jsem pouze sledoval, velmi jsem se bavil. Snad příště se zúčastním.
Jelikož jsem ale "pouze sledoval", alespoň jsem nelenil. Labir to asi někam dá / dal...ale pro zájemce screeny
http://www.ioberon.cz/turnaj.rar
Jelikož jsem ale "pouze sledoval", alespoň jsem nelenil. Labir to asi někam dá / dal...ale pro zájemce screeny

http://www.ioberon.cz/turnaj.rar
"Inu, rád bych..." Zachariash
Chtěl bych poděkovat všem kdo přišli, měli s námi trpělivost a vydrželi. Jsem rád, že se to většině líbilo i přes drobné zádrhely.
Zvláštní díky patří Ježurovi (Prutar), který turnaj vymyslel a zorganizoval. Potom chci taky moc poděkovat Photterovi (Asar), že přistoupil na můj návrh a doufám, že se nenudil ani jako porotce. Neobešel bych se ani bez Psancovy (Paksenarrion) IC i OOC podpory.
Samozřejmě děkuji všem co se účastnili vlastního klání nebo se jinak aktivně podíleli na celé události - nechci tu jmenovat, abych na někoho nezapomněl. Snažil jsem se zaregistrovat toho co nejvíc, byť jsem si vědom toho, že jsem postihnul jen úzký výsek událostí.
Speciální díky patří Labirovi a všem, kteří pomáhají při tvorbě EQ - bez nich by žádné klání nebylo.
Co se týče toho jestli někdo vědomě podváděl nebo ne - je mi to jedno, přeju mu to a doufám, že ho to uspokojilo. Chtěl jsem napsat nějakou poučnou frázi nebo ostřejší poznámku, ale rozmyslel jsem si to, protože je zbytečné k tomu něco říkat.
Přesto věřím, že takovéhle akce hráčů pro hráče mají budoucnost a hodnotu, což ukázala bohatá účast i spokojenost. Každému kdo má nějaký hodnotný nápad doporučuji to zkusit provést - jak jsme se snažili předvést jde to i bez DM.
Zvláštní díky patří Ježurovi (Prutar), který turnaj vymyslel a zorganizoval. Potom chci taky moc poděkovat Photterovi (Asar), že přistoupil na můj návrh a doufám, že se nenudil ani jako porotce. Neobešel bych se ani bez Psancovy (Paksenarrion) IC i OOC podpory.
Samozřejmě děkuji všem co se účastnili vlastního klání nebo se jinak aktivně podíleli na celé události - nechci tu jmenovat, abych na někoho nezapomněl. Snažil jsem se zaregistrovat toho co nejvíc, byť jsem si vědom toho, že jsem postihnul jen úzký výsek událostí.
Speciální díky patří Labirovi a všem, kteří pomáhají při tvorbě EQ - bez nich by žádné klání nebylo.
Co se týče toho jestli někdo vědomě podváděl nebo ne - je mi to jedno, přeju mu to a doufám, že ho to uspokojilo. Chtěl jsem napsat nějakou poučnou frázi nebo ostřejší poznámku, ale rozmyslel jsem si to, protože je zbytečné k tomu něco říkat.
Přesto věřím, že takovéhle akce hráčů pro hráče mají budoucnost a hodnotu, což ukázala bohatá účast i spokojenost. Každému kdo má nějaký hodnotný nápad doporučuji to zkusit provést - jak jsme se snažili předvést jde to i bez DM.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
-
- Kontaktovat uživatele:
*září jako sluníčko* Díky moc za dnešní dobrodružství slečně Kai, Borninovi, Eovin, Kat, Darrenovi, a vůbec všem co semnou dneska hráli
dobře jsem se bavil a aspoň sem se zas něco víc dozvěděl
speciální dík patří velice, ale VELICE vytrvalému DM kterej mě doprovázel úplně celej den (do tří do rána
hehe
) tyjo, to sem eště nezažil
ale bylo to drsný, takže MOC MOC dík 

Dík Jachovi za zorganizování výpravy a příslušnému DM který se tam o nás staralo... Pro konzervativního Fila to byla první velká výprava (neodolal nabídce dělat průvodce do hor i když nakonec to bylo trochu jinak :) a náležitě si to užil..
dík
edit: a samozřejmě i všem ostatním, který se na tom podíleli ;)
dík

edit: a samozřejmě i všem ostatním, který se na tom podíleli ;)
coirëa oialë
-
- Kontaktovat uživatele:
*směje se až se za břicho popadá*
...tak dneska vážení...to byla hra jako nikdy...vylíčím pár základních bodů:
1. poprvé po dlouhé době jsem v tento "sváteční" den nezemřel(tedy, nezemřela
) 
2. tolik akce jsem dlouho neviděl...ne že by to byl nějak extra masakr...ale spíše ty situace...no tyjo...ty DM to válijou
to snad ani neni možný
no provázet mě tak každej den tak je po mě ne ve hře ale před obrazovkou
nemyslim to zle ;) já jenom že na tym mostku jak nás obklíčili tak to sem byl tak ponořenej do hry že už sem chcel volat 155 jako podezření na infarkt
no prostě brutus
aspoň že ti zloobři byli tak pomalí jinak už by...
...někdo mohl truchlit *směje se*
takže díky moc všem...a tobě taky moc Q...Q...Quili..Qiuli?...sakra nikdy si to nezapamatuju (tímto se mu omlouvám)
no však dotyčný ví
…
dííííík týme

1. poprvé po dlouhé době jsem v tento "sváteční" den nezemřel(tedy, nezemřela

2. tolik akce jsem dlouho neviděl...ne že by to byl nějak extra masakr...ale spíše ty situace...no tyjo...ty DM to válijou

dííííík týme

pro "matku přírodu" a Tonnyho
Tonny, takhe jsem se nenasmála ani nepamatuju! Brum brum tanec!
Díky za skvělou noční hru.
a pro Athenu/tým: ta kravička byla opravdu roztomilá, škoda že byla tak hrr. A ta bouřka? Pěkně jsi tomu dotyčnému nahrála, poklona...Jarkovi se ještě dodatečně omluvím, slibuju.

a pro Athenu/tým: ta kravička byla opravdu roztomilá, škoda že byla tak hrr. A ta bouřka? Pěkně jsi tomu dotyčnému nahrála, poklona...Jarkovi se ještě dodatečně omluvím, slibuju.

-
- Kontaktovat uživatele: