Ahoj,
NWN mi nezobrazuje přechody (modrý plochy) a pasti (zelený/červený plochy). Oboje funguje hádám na stejný bázi a má to souvislosti. Nějaký nápady jak tohle řešit?
NWN nezobrazuje přechody a pasti (a možná další věci na stejný bázi)
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: NWN nezobrazuje přechody a pasti (a možná další věci na stejný bázi)
Možná by neškodilo upřesnit, co používáš za OS? Jestli náhodou nejedeš na nějakým spešl setupu?
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Funguju na MacOS Mojave, skrze PortingKit, kde jsem si vytvořil čistou instalaci NWN (pod Win) a skrze Wine pak funguju jako s obyčejnou aplikací pro MacOS. Pracuje to stejně na externí, i na interní grafice, přesto to zazlívám Radeonu.
Po včerejším styku s pastí jsem začal uvažovat nad tím, jestli by se mi nehodil skript nebo něco, co mi v logu vypíše "Tvoje postava našla past, ale ty máš posraný NWN, takže ji nevidíš. Ani se nehni a klikej po zemi jak zběsilej."
Grafiky:
Radeon Pro 450 2048 MB
Intel HD Graphics 530 1536 MB
Po včerejším styku s pastí jsem začal uvažovat nad tím, jestli by se mi nehodil skript nebo něco, co mi v logu vypíše "Tvoje postava našla past, ale ty máš posraný NWN, takže ji nevidíš. Ani se nehni a klikej po zemi jak zběsilej."
Grafiky:
Radeon Pro 450 2048 MB
Intel HD Graphics 530 1536 MB
Já jsem svého času neviděl pasti, ale to jsem byl na opravdu starém stroji, slabá grafika, staré ovladače. Takže ti to hádám vůbec nepomůže.
Asi ne, ale hádám, že se můžeme shodnout na tom, že by to mohlo bejt ovladačema, right?