Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Děkuji Tengovi, Alfryovi a Aini, posledních pár dnů bylo supr *-* a turnaj byl ještě taková třešnička na dortu. Prima! *-* ^_^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Jiper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

Též moc děkuju za turnaj :-) Ač jsem pouze sledoval, velmi jsem se bavil. Snad příště se zúčastním.

Jelikož jsem ale "pouze sledoval", alespoň jsem nelenil. Labir to asi někam dá / dal...ale pro zájemce screeny :shades:

http://www.ioberon.cz/turnaj.rar
"Inu, rád bych..." Zachariash
psin

Příspěvek od psin »

Chtěl bych poděkovat všem kdo přišli, měli s námi trpělivost a vydrželi. Jsem rád, že se to většině líbilo i přes drobné zádrhely.

Zvláštní díky patří Ježurovi (Prutar), který turnaj vymyslel a zorganizoval. Potom chci taky moc poděkovat Photterovi (Asar), že přistoupil na můj návrh a doufám, že se nenudil ani jako porotce. Neobešel bych se ani bez Psancovy (Paksenarrion) IC i OOC podpory.

Samozřejmě děkuji všem co se účastnili vlastního klání nebo se jinak aktivně podíleli na celé události - nechci tu jmenovat, abych na někoho nezapomněl. Snažil jsem se zaregistrovat toho co nejvíc, byť jsem si vědom toho, že jsem postihnul jen úzký výsek událostí.

Speciální díky patří Labirovi a všem, kteří pomáhají při tvorbě EQ - bez nich by žádné klání nebylo.

Co se týče toho jestli někdo vědomě podváděl nebo ne - je mi to jedno, přeju mu to a doufám, že ho to uspokojilo. Chtěl jsem napsat nějakou poučnou frázi nebo ostřejší poznámku, ale rozmyslel jsem si to, protože je zbytečné k tomu něco říkat.

Přesto věřím, že takovéhle akce hráčů pro hráče mají budoucnost a hodnotu, což ukázala bohatá účast i spokojenost. Každému kdo má nějaký hodnotný nápad doporučuji to zkusit provést - jak jsme se snažili předvést jde to i bez DM.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

to víš, že nenudil :bigwink: já bych tu střelbu stejně pustil ale pár ksichtů sem si rozmlátit chtěl :megalol: :megalol: nojo, co nadělám, rozmlátim je mimo turnaj :evillaugh:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Děkuji Jachovi, Tonnymu a neznámému DM (které si nás všimlo) za dnešní hru.

PS.: Nestrácejte naději. Život je cesta plná nástrach a překvapení, a s předem známím koncem
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Diky Aini a Tonnymu za hru bavil jsem se :flowers:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

*září jako sluníčko* Díky moc za dnešní dobrodružství slečně Kai, Borninovi, Eovin, Kat, Darrenovi, a vůbec všem co semnou dneska hráli :bigwink: dobře jsem se bavil a aspoň sem se zas něco víc dozvěděl :biggrin: speciální dík patří velice, ale VELICE vytrvalému DM kterej mě doprovázel úplně celej den (do tří do rána :biggrin: hehe :megalol:) tyjo, to sem eště nezažil :megalol: ale bylo to drsný, takže MOC MOC dík :shades:
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Diky Labirovi za uzasny dung ktery jsem si nalezite uzil (v naproste temnote s praskanim magie okolo a za doprovodu kapely Rammstein :smile: ) asi nejlepsi dung co jsem videl. A take Jacho bych rad podekoval sve bohyni a doufa ze ji obet uspokojila. :angel:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

Dík Jachovi za zorganizování výpravy a příslušnému DM který se tam o nás staralo... Pro konzervativního Fila to byla první velká výprava (neodolal nabídce dělat průvodce do hor i když nakonec to bylo trochu jinak :) a náležitě si to užil..

dík :blush:

edit: a samozřejmě i všem ostatním, který se na tom podíleli ;)
coirëa oialë
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

díky všem, kteří se mnou dneska hráli
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

*směje se až se za břicho popadá* :megalol: ...tak dneska vážení...to byla hra jako nikdy...vylíčím pár základních bodů:

1. poprvé po dlouhé době jsem v tento "sváteční" den nezemřel(tedy, nezemřela :bigwink: ) :biggrin:
2. tolik akce jsem dlouho neviděl...ne že by to byl nějak extra masakr...ale spíše ty situace...no tyjo...ty DM to válijou :megalol: to snad ani neni možný :bleh: no provázet mě tak každej den tak je po mě ne ve hře ale před obrazovkou :megalol: :shades: nemyslim to zle ;) já jenom že na tym mostku jak nás obklíčili tak to sem byl tak ponořenej do hry že už sem chcel volat 155 jako podezření na infarkt :megalol: :megalol: :megalol: no prostě brutus :punk: aspoň že ti zloobři byli tak pomalí jinak už by... :r.i.p.: ...někdo mohl truchlit *směje se* :happy: takže díky moc všem...a tobě taky moc Q...Q...Quili..Qiuli?...sakra nikdy si to nezapamatuju (tímto se mu omlouvám) :blink: no však dotyčný ví :shades:

dííííík týme :bleh:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Díky všem za záchranu ze spárů krvelačných zloduchu :ermm:
Prostředí tam bylo dopsti kruté, takže jsem opravdu rád, že jste přišli.

Taky děkuji za příhodnou bouřku při výpravě na třešně a suchý seník, který byl opodál :yes:
Safira

pro "matku přírodu" a Tonnyho

Příspěvek od Safira »

Tonny, takhe jsem se nenasmála ani nepamatuju! Brum brum tanec! :megalol: Díky za skvělou noční hru.

a pro Athenu/tým: ta kravička byla opravdu roztomilá, škoda že byla tak hrr. A ta bouřka? Pěkně jsi tomu dotyčnému nahrála, poklona...Jarkovi se ještě dodatečně omluvím, slibuju. :berry:
Darren Finngard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darren Finngard »

Chtel bych podekovat vsem, kteri se zucastnili dnesniho "zakopoveho" questu. A samozrejme me diky patri i DM, kteri opet odvedli poradny kus dobre prace :clover: . Jen tak dal .. :bigwink:
<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Díky všem, kteří nasadili své životy v souboji s Zlotřenci na vysvobození Safi, jsem vám zavázán. :blush:
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Dneska mé postavě stouplo sebevědomí, proti takové přesile jsem ještě nestál... :shades:
Wanting something does not give you the right to have it.
snowman

Příspěvek od snowman »

Dnes byla hra celý den skvělá - jmenovat všechny postavy by bylo zdlouhavé, každý ví, kdo tam byl.. díky všem, i dm/ds...
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

To nám to ten svět úplně ožil. Samá akce, kudy jdete. Moc díky všem DM a hráčům.

Speciální díky Ježurovi, i když to zrovna nedopadlo.. a cybermisovi, už dlouho jsem se tak nenasmál, jako ve chvíli, kdy tiefling žádá požehnání u trpasličího hospodského :megalol:
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Ja bych se chtel taky pridat k podekovani a k tomu hospodskemu: Tyjo ja taky neveril vlastnim ocim co to Daemian vyvadi, ale holt zaoufala situace :megalol:
Libra

Příspěvek od Libra »

Chtěl bych poděkovat DM za dnešní malý hornický qwestík. I když ten chudák přišel skoro o vše byla to sranda ho tam odsud dostavat :biggrin:

Ps: To Arto: Tamto nebylo fakt umyslný ale na příšte aspoň vím :ermm:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Odpovědět