Stav serveru
Moderátoři: World Builder, Dungeon Master
Re: Stav serveru
Jako malý experiment jsem zakázal Anadeho skriptu přístup k serveru, ale nenapadá mě důvod, proč by se to nyní mělo chovat takto špatně.
Mithirwen Celeavaeil
Zdá se mi to nebo má server nějaký výpadek ?
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Namísto zelenýho, jej při přihlášení vidím červeně a nejde se mi přihlásit. Je snad odstaveno?
Odpověď je zde: viewtopic.php?p=177397#p177397
Niko píše: ↑30. 7. 2020 23.32
Na EQ se nepůjde dočasně připojit. Pro testování a úpravy světa a všech systémů budeme potřebovat prostor a čas. Z tohoto důvodu bude EQ do znovuspuštění, které by se mělo odehrát v průběhu září, mimo provoz a nebude možné se na ni připojovat. Zatím nevíme, jak to všechno stihneme. Přeci jen je to hezká řádka změn, je léto, dovolené apod. Zářijový termín je tak prozatím odhad, který si myslíme, že je reálný. Může se však stát, že všechno nestihneme, tak jak bychom si představovali a termín znovuspuštění se může posunout na říjen. O postupu a termínu budeme v průběhu informovat.
Při vyšších počtech hráčů mi hra neskutečné laguje. Má s tím někdo také problémy?
Wanting something does not give you the right to have it.
Jsme na tom stejně. Včera i dnes od cca 21 hodiny mám lagy jak blázen. Myslel jsem si, že je chyba u mého poskytovatele ale zdá se, že teda asi není.
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------