Oznámení Týmu Equilibrie pro rok 2024

Co je potřeba vědět. Prosím čtěte.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Zamčeno
Uživatelský avatar
Arto
Příspěvky: 4101
Registrován: 19. 2. 2006 14.35
Kontaktovat uživatele:

Oznámení Týmu Equilibrie pro rok 2024

Příspěvek od Arto »

Vážení hráči Equilibrie,

S lítostí oznamujeme, že došlo k nechtěnému úniku modulu Equilibrie mimo aktuální Tým. Tento incident nám připomíná neustálou potřebu opatrnosti a zvýšené důvěry v každého jednoho člena Týmu. Přestože jsme již přijali různá opatření k minimalizaci škod, rádi bychom vás informovali o možných důsledcích.

Tým Equilibrie nyní čelí výzvě udržet integritu a utajení všech tajemství, myšlenek a vizí Labirovo Equilibrie. Věříme, že žádné informace o světě a jeho skrytých tajemstvích neunikly a pevně doufáme, že tomu tak zůstane v i budoucnu. S vaší pomocí a podporou se snažíme zajistit, že herní zážitek z EQ zůstane co nejautentičtější a v co největší míře nezapomenutelný.

V souvislosti se shora uvedeným nás oslovilo několik hráčů, kteří se dostali do nepříjemné pozice, kdy byli v rozkolu, jestli hrát na originální EQ, nebo na té načerno spuštěné a rovněž nevěděli, jestli se nevystavují nějakým sankcím z naší strany v případě, že tam logli. K tomuto uvádíme, že zde může hrát kdokoli, kdo respektuje zdejší pravidla a cíleně Equilibrii neškodí.

Chceme zdůraznit, že tým Equilibrie neustále pracuje na nových prvcích a tajemstvích, která mohou hráči postupně nacházet a rozkrývat. Všichni jsme odhodláni poskytovat vám nové dobrodružství a zážitky. Bohužel, z určitých důvodů, nemůžeme vždy sdílet veškeré novinky a z časových omezení některé věci prostě trvají. Sem patří i nadcházející velký měsíční update, který bude plný opravdu zásadních a zajímavých novinek.

Vaše trpělivost a porozumění v této situaci jsou pro nás nesmírně cenné. Děkujeme vám za vaši podporu a věříme, že společně překonáme tuto výzvu a budeme se moci nadále společně u Equilibrie bavit a to bez jakýchkoliv předsudků a křivd.

Tým Equilibrie
Wanting something does not give you the right to have it.
Zamčeno