![clover :clover:](./images/smilies/00_clover.gif)
![clover :clover:](./images/smilies/00_clover.gif)
![nuke :nuke:](./images/smilies/00_nuke.gif)
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Já děkuju, že jste si udělali čas, abyste celou věc s Nekromantem, která se táhla už docela hezky dlouho, dotáhli. V samotném úvodu, to mělo být jen NPC pro zpestření všedních her, ale díky vám se stalo důvodem pro dlouhodobější příběh. Myslím, že kolem toho ještě bude co dohrávat nebo o čem si povídat, protože to nebylo jen o včerejším večeru, ale o všech, předtím strávených. Přesto byl tento večer opravdu veliký a já si ho s vámi užil. Děkuju i klukům z týmu, že snášeli moje neustálé myšlenkové pochody, které kolem questu spoustu dní, ne-li týdnů předem padaly, a že se na samotné finále taky objevili.GrayWolf píše: 6. 5. 2024 0.07 Díky všem moc za dnešní epické hraní. Nevím jak vaše postavy, ale ta moje byla dotlačena na hranici toho co snese. Ogar se opravdu vytáhl a musím se sklonit před jeho plánováním. Šachy bych proti němu hrát nechtěl. Myslí až moc tahů dopředu na mě :D
Asi bych se opakoval. Takže znovu díky!redo píše: 20. 3. 2024 23.37Děkuji
všem za poslední měsíc hraní. Hra na EQ je po dlouhatánské době opět naprosto úžasná a quest kolem krvavýho patolázala je nabrosto boží a úžasnej. Atmosféra se mnohdy dá krájet a vztahy mezi postavami se výrazně prohlubují, až neočekávaně. I když se to někdy může zdát, že konec je trpký, ve skutečnosti to tak vůbec není. Je to jen další začátek pro další ještě lepší hru. Díky moc všem! A převeliké díky DM týmu.
![]()