Prosba

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
WooDoo
Příspěvky: 140
Registrován: 13. 11. 2006 15.49

Prosba

Příspěvek od WooDoo »

No píšu to sem než do plamenů, proto že si myslím, že to nebude až zas tak vážné a dotyční to pochopí. Chtěl bych je požádat a oni určitě vědí, které mám na mysli, aby IC diskuzi, se kterou si nějak neví rady nebo prostě něco... nevím. No aby ji hned neřešili po telu OOc.

Pokaždé mi to docela zkazí náladu jim něco vysvětlovat proč jsem právě udělal tohleto... ať se v dané situaci prostě vžijou do své postavy a řešej to s ní a né pak semou jako s hráčem.

Mám na mysli jako narážky OOc:
-Sakra nepoučuj mě, harju tu déle než ty...
-Hele neměla by se tvá postava třeba bát když jsem udělal tohle a tohle...
-Nevím jak jsi to myslel a proto jsem to nekomentoval...

A tak dále... našlo by se toho celkem dost.

Dneska jsem jsem obdržel další OOc hlášku, ale tam mě fakt zaskočila, zamrzela a pak docela znechutila zbytek hry... Nevím co si o sobě jako myslíte, ale když máte hrát RP tak ho hrajte, vážně mě to už dneska hodně naštvalo..

Díky!
Marvin Dall
Psanec
Příspěvky: 1377
Registrován: 17. 2. 2006 21.52
Bydliště: Prachatice / Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Ktomu dodám, že jestli se DM někdy dozví, že tohle hráči dělají, je za to tvrdý postih .. OOC omezte na co nejmín a pokud to nezvládáte a nebo nevíte, napište třeba pak hráči tady na foru do PM a nebo v nejnutnějším případě na konci hry.

Woodoo pokud by se to u těch hráčů opakovalo napiš je mně a nebo jinému DM a bude se to snima řešit …
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
WooDoo
Příspěvky: 140
Registrován: 13. 11. 2006 15.49

Příspěvek od WooDoo »

Myslí si, že to nebude snad zapotřebí. Snad, když si to přečtou, tak pochopí, že to asi není moc správne a už to nebudou dělat.
Marvin Dall
anurin
Příspěvky: 1736
Registrován: 27. 9. 2006 23.11

Příspěvek od anurin »

říkal sem si že na phorum už psát nebudu, sám sem taky občas napsal ooc hlášku která nebyla potřebná a do doby než sem si zažil otravování jednoho hráče sem nepoznal jak člověku může být zkažená atmosféra hry.… ale překousl jsem to do té doby než mi přes tell jedna nejmenovaná osoba napsala že sem to zahrál jako ko**t a těchto výrazů sem si s ním užil až až... ignoroval jsem ho ale odradilo mě to a sám sem vypnul hru. Myslím že než napíše hráč ooc hlášku měl by se zamyslet zda je doopravdy tak důležitá a zamyslet se nad tím zda nezkazí zážitek někomu jinému. K tomu nadávání po telu se raději moc vyjadřovat nebudu páč tam padly docela pro mě bolestivý slova, jen za to že si hráč nepřečetl pravidla. A upřímně, potkat toho hráče na ulici, tak by mi asi ruplo v bedně :dry:
Zamčeno