Magická Univerzita
Moderátor: Dungeon Master
Magická Univerzita
Dá se nějak přihlásit na magickou univerzitu v Tirianu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Magická Univerzita
Dá. Musí tě přijmout některý z mistrů coby vtělený DM.Yandy píše:Dá se nějak přihlásit na magickou univerzitu v Tirianu?
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Už mě to taky štve i když je mi blbý neodpovědět. Takže od teď jakékoliv dotazy typu "kde co najdu", "jak se kam dostanu", "jde tohle a tohle", atd... budou z fóra mazány s vysvětlením proč byly smazány. Uvědomte si, že si vlastně kazíte hru sobě a i jiným, kteří si to třeba chtějí zjistit IC. Dík za spolupráci.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Měl jsem pocit, že Yandy je začátečník a těm tu budeme vždy odpovídat
Yandy, především se drž:
http://www.equilibrie.cz/kontakt_na_dm.php
Stačí trpělivost a uvidíš, že to přinese ovoce.

Yandy, především se drž:
http://www.equilibrie.cz/kontakt_na_dm.php
Stačí trpělivost a uvidíš, že to přinese ovoce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno technicky to samozřejmě jde. Ale myslím, že DM spíše budou využívat nástěnku v Tirianu - přednášky jsou většinou veřejné. Ještě se poradím s DM.slavista píše:někdo to tu už psal, ale bylo by fajn, kdyby byla někde v interních prostorách univerzity umístěná "profesorská nástěnka" s oznámeníma o hodinách, nebo i pro záležitosti studentů. třeba ve studovně je spousta místa..
Přesně tak: odpověď na takovéto IC věci by měla být stejná pro kohokoli ve formě odkazu na to, aby se to hlavně neřešilo ooc na foru. Labir to říká přesně - někdy je škoda se dozvídat věci, na které by hráč chtěl přijít prostřednictvím postavy IC sám...Labir píše:Samozřejmě, že nováčkům se odpovídat bude hlavně s tím vysvětlením jak si získávat informace ve hře. Jenže poslední dobou se tyhle dotazy na mě valí ze všech stran v nezdravém množství.

Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Mám radu: Když budeš chtít nováčkum odpovědět, odpovídej do PM.Labir píše:Samozřejmě, že nováčkům se odpovídat bude hlavně s tím vysvětlením jak si získávat informace ve hře. Jenže poslední dobou se tyhle dotazy na mě valí ze všech stran v nezdravém množství.
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá rada nad zlato. Dík.Fantalas píše:Mám radu: Když budeš chtít nováčkum odpovědět, odpovídej do PM.Labir píše:Samozřejmě, že nováčkům se odpovídat bude hlavně s tím vysvětlením jak si získávat informace ve hře. Jenže poslední dobou se tyhle dotazy na mě valí ze všech stran v nezdravém množství.