Nepřijde vám hloupé?

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Markus Ochrance
Příspěvky: 6
Registrován: 4. 4. 2007 11.43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Markus Ochrance »

Brepta píše: Tak za

1) Klidbě si v zimě rýžujte, to že nastydnete je úplně normální záležitost. Kdo se ráchá ve studený vodě, musí počítat i s ošklivou rýmou. A to v lepším případech.

2) Ptát se jak si jinak vydělat? :no: Na EQ je taková škála možností jak si postava může vydělat. Je to jen o fantazii. Vymysli si způsob jak vydělat. Jde to, jen to stačí přemýšlet. A pokud se nepletu, lidé v zimě drželi půst a v létě hodovali a pořizovali si věci navíc (třeba ve středověku). Snad to není tak těžký se aspon řekněme 3 měsíce na EQ uskromnit a nekupovat a neharvestrovat na nejlepší výbavu. Nebo se pletu?
1, Beriem, to uz v podstate vysvetlil Psanec.

2, Pleties. Aspon podla mojho nazoru. Mojim cielom nie je naharvestovat na najlepsiu vybavu, mojim cielom je hrat hru a bavit sa. Ty sa tu zjavne bijes do prs, aby sa to vsetko priblizlo co najviac realu. Lenze aj tak to vzdy ostane v prvom rade len hra, ktorej ciel je vo vseobecnosti ten isty - zabava :wink:

A k tej vete ako to byvalo za zimi. Tak ludia sa casto pripravovali na zimu sposobom, ze si uz v jeseni zacli pripravovat zasoby aby tu zimu lahsie prezili. Moja postava tuto moznost nemala pretoze zacla existovat az prave v zime... tu uz ale zachadzame do sofistiky a to nemam rad :)
KaTo
Příspěvky: 850
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Markus Ochrance píše:
Neboj, na EQ je spousta míst, kde se dá přijít k penězům a není na nich 20 pod nulou. Pravda, na některá se dostaneš jen v doprovodu levelově "odolnější" postavičky - ale není problém se během IC hraní k nějakým dobrodruhům přidat. Z osobní zkušenosti vím, že je na Desce spousta Hráčů, pro které pár tisíc není žádný problém, a kteří ti přes zimu pomohou si vydělat...fakt! Na "základní" přežití nepotřebuješ žádné statisíce. A hlavně ti z obyčejného schánění peněz dokáží udělat hezkou výpravu a ne jen "honbu za co největším pokladem". A to nemluvím o tom, když si vás všimne DMko a zalíbíte se mu! :crazy: :megalol: Myslím v dobrém!! To si pak ke konci výpravy ani nevzpomeneš, že jsi na začátku vlastně šel "jenom" pro peníze...
(namátkou si vzpomínám na jistou osamělou cestu za "obyčejnými" lektvary - pro strýčka Příhodu, jak se říká, no..nebudu vynášet IC inforamce, ale ve finále se do "blbého" donesení pár lahviček namočilo asi 6 dalších hráčů!)
Obrázek
Taury
Příspěvky: 409
Registrován: 10. 12. 2006 17.16
Bydliště: Klučenice, nedaleko vodní nádrže Orlík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

cybermisa píše:
The_Balrog píše:Prosim prosiim, *hlasi se* spousta ras dokaze ve tme videt lepe jak lide!
Jestli narazis na efliky s low light vision, tak se obavam, ze ani elf by toho ve tme moc nenaryzoval :bigwink:
Proto chytré elfky používají malý, lehce dostupný zdroj světla. Mě osobně hvězdy stačí. * začne máchat rukama a cosi brblá *
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Brepta
Příspěvky: 48
Registrován: 30. 3. 2007 13.42

Příspěvek od Brepta »

2 Markus: Já ti nezakazuji rýžovat v jakýchkoliv podmínkách, to bych si nedovolil. Hlavním cílem tohoto topicu je donutit hráče aspoň k zamyšlení, zdali se chovají adekvátně ke svým postavám a nesnaží se z nich dělat otroky. Už nevím jak bych to jinak řekl. To s tou zimou je vedlejší efekt a svým způsobem chápu že nevíš jak si vydělat jinak v zimě a nezakazoval jsem ti abys v zimě nerýžoval. Spíš se snažil naznačit že když v zimě rýžovat, tak opravdu minimálně.
Kai Rivienta
Příspěvky: 304
Registrován: 27. 4. 2006 11.36
Bydliště: Ostrov vyvržených

V případě některejch psanců máš vystaráno nadosmrti

Příspěvek od Kai Rivienta »

Ikkie píše:Hledej nástěnky a hlavně psance, na který jsou vypsaný odměny, za jednu hlavu máš jídlo na celej rok :evillaugh: :horse:

:bleh:
Dobro zvítězí až nakonec. W
Kai Rivienta
Příspěvky: 304
Registrován: 27. 4. 2006 11.36
Bydliště: Ostrov vyvržených

K tématu topicu:

Příspěvek od Kai Rivienta »

Jen houšť a větší kapky. Ale lidi hlavně nezapomínat, že je to hra.
Dobro zvítězí až nakonec. W
Zamčeno