postovni schranky

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Praetor
Příspěvky: 406
Registrován: 2. 5. 2006 19.25
Bydliště: Amfiberai

postovni schranky

Příspěvek od Praetor »

hazim to jako dotaz/napad, takze se nemusi nikdo rozcilovat ze se to da resit treba pres nastenky a at z nudy nevymejslim kraviny. vyplynulo mi to z ic :smile: dotaz spociva v tom, zda by nebylo zadouci umoznit pronajem p.o. boxu. Neslo by tim jen o moznost nechavat si nekam posilat zpravy ohledne "tajneho projektu", atd. atd.. ale predevsim o to, ze kdyz jednou elf vycestuje za more, tak si nemusi nutne pronajmout byt, aby mohl byt v kontaktu s druhou casti desky (kde hrozi ze po vyprseni najmu budou chodit zpravy uplne nekomu cizimu). Mohlo by to treba i pomoci nekterym zacinajicim hracum, kteri si sotva pronajmou byt, ale pritom kontakt s jejich "chlebodarcem" muze byt velice dulezity pro ziskavani financi. V pripade ze tohle cely neni uplna blbost, asi by bylo fajn, kdyby nehrozilo ze si schranku pronajme nekdo jiny po predchozi expiraci - kazdy novy box my mel unikatni cislo, ale odliseny nejakym prefixem, aby bylo jasny ze jde o box.

hm? :tomato:
Dives, qui sapiens est
Uživatelský avatar
The_Balrog
Příspěvky: 4924
Registrován: 3. 8. 2006 7.37
Bydliště: (ಠ_ృ)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Abych řekl pravdu, poštovní schránky jsem viděl jako jeden z největších přínosů Rozšíření, ale teď postupem času se mi začíná zdát, že to naopak nebyl až tak skvělý nápad - právě protože se "důležité vyřizování" přestěhovalo do soukromí. Zmizela většina záhadných a šifrovaných zpráv z nástěnek, lidi si raději pošlou dopis, než aby se IC hledali.. a pokud se ještě zavedou další schránky, zmizí právě tyhle tajnosti z povrchu ještě víc *-*

Nechal bych to na těch veřejných nástěnkách, nebo tajných skrýších. ^_~
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
labir
Příspěvky: 6702
Registrován: 18. 12. 2005 1.27
Bydliště: Sídlo u Amfiberai, sféra Equilibrie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Pronajímatelné schránky - ne to nebude, stačí si jen pronajmout ten nejnuznější byt a máš ho i se schránkou takže ho můžeš používat jako PO box. A jak píše Balrog - přineslo by to i trochu ochuzení.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno