Pro zasmání

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Taury píše:Ten kúň je fakt super.
Mám jen dvě otázky.
1. Bude potřeba glejt na takového mrzáka ?
2. Jak se na tom sedí?
1. Je třeba půlka glejtu.
2. Sedí se v takovém pytlíku podvěšeném pod zadkem.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Mám jen dvě otázky.
2. Jak se na tom sedí?
No, musis na nej nakouzlit rychlost, chytnes se za vocas a vlajes :biggrin:
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

cybermisa píše:
Mám jen dvě otázky.
2. Jak se na tom sedí?
No, musis na nej nakouzlit rychlost, chytnes se za vocas a vlajes :biggrin:
:megalol: :megalol: :megalol:
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Lord Xeen

Příspěvek od Lord Xeen »

Znate 'priceless' reklamy na Mastercard? Tady je par prikladu:

http://www.youtube.com/watch?v=I2k_O1HkV8k
http://www.youtube.com/watch?v=nb3mshCWmgA
http://www.youtube.com/watch?v=4xTxtXOd83M

A ted equilibrijska verze:

Kód: Vybrat vše

Boosty z lahvicek             ….  500
Boosty ze svitku              ….  2500
Zjisteni, ze DM zmenil spawn  ….  priceless
A tento pribeh je pravdivy, stal se mi koncem ledna tohoto roku :biggrin:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

Já rád černý humor, ale to poslední video mi nepřišlo moc vtipné :idontno:
Game ID: Reverend_Malthas
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Mám tady návrh na NOVÉ FEATY PRO LUČIŠNÍKY :megalol: posuďte sami, nebylo by to skvělý!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5MsYWNuQWFk

:megalol: :bleh:
eqileus

Příspěvek od eqileus »

magnumik píše:Mám tady návrh na NOVÉ FEATY PRO LUČIŠNÍKY :megalol: posuďte sami, nebylo by to skvělý!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5MsYWNuQWFk

:megalol: :bleh:
Podle Prattcheta je to šance jedna ku milionu :megalol:
LDamian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LDamian »

Jsou takhle dva bojovníci a půl roku nedělají nic jiného, než trénují, bojují, trénují, bojují...
Po půl roce přijdou namachrovaně do hospody a hned se na ně osopí místní alkoholik.
První z bojovníků se na něj chce vrhnout a dát mu co proto, ale druhý ho vyděšeně chytne za ruku a táhne ho pryč se slovy: "Co blázníš, ten by nás rozmlátil na kaši, vždyť už tu nasává tři roky!"
Auriel - Chaos, tedy Svoboda musí být podřízena Řádu, tedy Pravidlům. Zlo, tedy Smrt a ničení, musí být podřízena Dobru, tedy Životu.
Sigimalanirseth - ??
LDamian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LDamian »

Baví se takhle tři.
Bojovník: "Na mně nemáte. Já sem syn žoldáka ze světa Creeper, třicet let jsem se učil bojovat a teď na Desce už půl roku zabíjím jednoho skřeta za druhým."
Mág: "To nic není, já jsem syn arcimága ze strašlivého království Builder. Celý život mne učili magii ti nejlepší a nyní jsem přišel sem na desku a už třičtvrtě roku studuji, abych se mohl stát nejmocnějším z mágů."
Vidlák: "Hmm já pocházím z vesničky Idling a staral jsem se tam o kozy. A tady na Desce už dva roky kydám hnůj."
Bojovník a Mág: *vyděšeně a podlézavě* "Hele skočíme ti pro pivo a budeme kamarádi ano?"
Auriel - Chaos, tedy Svoboda musí být podřízena Řádu, tedy Pravidlům. Zlo, tedy Smrt a ničení, musí být podřízena Dobru, tedy Životu.
Sigimalanirseth - ??
Libra

Příspěvek od Libra »

Bavi se takhle dva u piva hostinci.
Hele vidis toho zjizvenyho chlapka tamhle naproti?
Ten uz po dva roky podnika vypravy do stredu lesa. Tam co jsou ty skretiska.
Je pravda ze jich vetsinu vzdycky pobyl , ale pokazdy ho nasli na ceste celiho zkrvavenyho a bez zivota.
Snad nad nim sama Ajris stala , ale pokazdy se povedlo ten knezim v chramu privedst ho nejak zpatky k zivotu. Musi to mit uz v hlave pekne pomotany , tuhle napdal jednoho strazneho , jenze to vis to narazil tvrde.
Ti chlapci z hradu tvrde trenuji kazdy den , furt tam mlatej do tech drevenejch panaku a tak..
Mi rekni ze ho to porad bavi .. .podivej se tamhle tonda ten uz si deset let vede tu svou farmicku .. a je stastnej .. .nenasel by jsi lepsiho farmare … reknu ti jednou jsem ho videl jak pomoci motyky prekopal celi pole a to behem jednoho dne. Malo kterej by to dokazal to mi ver *napije se piva a pokyve hlavou*
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Jerry

Příspěvek od Jerry »

Coz o to, ale co ten, co chodil 5 let na WC za Fagad na jezevci planinu?
LDamian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LDamian »

//Takže vzhledem k reakcím budu holt chvíli OT. Byl to vtip v topicu pro zasmání. Podobně jde napsat vtip na jakýkoli systém a ukázat na něm slabiny nebo legrační části. A občas se takové vtipy píšou (dnd, gurps, vampire). Pokud tohle někdo vezme vážně, urazí ho to nebo popudí, tak by si měl dát oddech a trochu víc nadhledu a nebrat sebe ani systém tady tak vážně.

Podle mně už Equilibrie není v té fázi, že by se musela jako nováček zoufale obhajovat proti každému kdo se objeví. Její systém ukázal své přednosti i slabiny (ještě ne všechny) a vzhledem k tomu, že to zde lidé hrají a baví se, tak je prokázané, že je to systém plnohodnotný a pro mnoho lidí zábavný. Takže tvůrci Equilibrie i systému na ní mohou být oprávněně hrdí, hráči spokojení (jistá dávka nespokojenosti vyžadována pro vývoj) a aspoň vtip by se mohl obejít bez úzkostlivé snahy systém hned obhajovat.

Vtipy jsou v pořádku aaano?//

Abych tedy napsal i něco k tématu.

Jdou takhle Zlosynus a Neřád. Vyvraždí v kraji jeleny, vlky, medvědy, divoká prasata, skřety, bandity a jdou dál. Přijdou k farmám a proti nim nadšeně vyběhnou dvě děti místní farmářky. Vzduchem se mihnou kouzla, jedno dítě se promění v sochu a druhé sevřeno obří rukou padne přiškrcené k zemi. "To nasere co?" Prohodí Zlosynus pobaveně směrem k ženě na kraji kolapsu. Jdou dál a náhle spatří slepici. Zlosynus natáhne ruku aby ji proměnil na škvarek a na poslední chvíli mu ji srazí Neřád a vykřikne: "Bacha na auru!"
Sigimalanirseth - ??
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Někde jsem četl, že:
"Den, kdy si nedokážeme udělat legraci sami ze sebe, je den kdy jsme ztratili duši."

//tohle sice většině veselé nepřijde, ale pevně doufám, že alespoň někteří Eviláci se zasmějí! *rozhlíží se po krajině*
Obrázek
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Prečo som vyhodil sekretárku...!!!!!!!???
>
>
> Lebo je svina bezcharakterna...!!!!!
>
>
> Spomenul som si, ze mám dnes meniny a tesil som sa, ze ma ráno zena
> pekne pozdraví a zazelá mi vsetko najlepsie k meninám. A mozno,ze
> dostanem aj nejaký pekný darcek.…
>
> Prídem dolu, zena ani búúú, nie to este dobré ráno a uz vôbec nie
> vsetko najlepsie k meninám... Myslím si, ze deti sú poriadne a
> urcite nezabudli... Prisli a po ranajkách bez slova odisli do skoly -
hrozné.
>
> Do práce som odchádzal zhnusený v tusení toho najhorsieho, - ze si
> nikto ani nespomenie.
>
> Sekretárka hned pri dverách: " Dobré ráno séfko - vsetko najlepsie k
> meninám. "Cmúúúk - ostatní boli ticho a nikto si ma nevsímal.
>
> Pred obedom mi sekretárka posepla : " Co keby sme isli niekde spolu
> na obed - len my dvaja, je krásny den, dnes más meniny..." Ach boze,
>
>
> to je najkrajsie, co som dnes pocul. Isli sme inam, ako zvycajne
> chodíme, trochu von z mesta, dali sme si po dve martiny, vychutnali
> vyborné jedlo a v tom mi posepkala: " Séfko, ze uz nemusíme íst do
práce
?
>
> Je tak krásne, más meniny, co keby sme isli niekde, kde budeme len my
dvaja?"
>
> Srdce mi poskocilo v nohaviciach a hovorím:
>
> " Jasne ideme ku mne domov."
>
> Hned ako sme vosli, posepla mi: " Idem si dat na seba nieco lahsie
> ", a stratila sa...
>
> Presne o sest minút vysla - niesla pred sebou velkú tortu, za ňou
> moja zena a deti, generálny riaditel a kolegovia z práce a vsetci
> nieco kricali, ze vsetko najlepsie k meninám a tak...
>
> A ja som tam sedel na gauci ako taký kokot úplne nahý...
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

LDamian píše:
Jdou takhle Zlosynus a Neřád. Vyvraždí v kraji jeleny, vlky, medvědy, divoká prasata, skřety, bandity a jdou dál. Přijdou k farmám a proti nim nadšeně vyběhnou dvě děti místní farmářky. Vzduchem se mihnou kouzla, jedno dítě se promění v sochu a druhé sevřeno obří rukou padne přiškrcené k zemi. "To nasere co?" Prohodí Zlosynus pobaveně směrem k ženě na kraji kolapsu. Jdou dál a náhle spatří slepici. Zlosynus natáhne ruku aby ji proměnil na škvarek a na poslední chvíli mu ji srazí Neřád a vykřikne: "Bacha na auru!"
Technická: Zkamenění NPC je bráno jako smrt NPC - může postihovat auru. Neinteligentní nesvébytní tvorové (slepice) nejsou postihovány na auře. Takže...trochu to pak nedává smysl, leda by to byli zaklínači s inteligencí 8...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

labir píše:
LDamian píše:
Technická: Zkamenění NPC je bráno jako smrt NPC - může postihovat auru. Neinteligentní nesvébytní tvorové (slepice) nejsou postihovány na auře. Takže...trochu to pak nedává smysl, leda by to byli zaklínači s inteligencí 8...
ony totiz nedavaji smysl zadne tyhle LDamianovy vtipy, to jen tak na okraj ^__^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Zákazník: Já seberu ten modem a omlátím vám ho o hlavu!
Operátor: Myslíte tím přímo mne?
Zákazník: Ne. Vy jste jedinej trochu ochotnej. Vás jenom švihnu kabelem.
LDamian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LDamian »

The_Balrog píše:
labir píše:
LDamian píše:
ony totiz nedavaji smysl zadne tyhle LDamianovy vtipy, to jen tak na okraj ^__^
:hmmm: Už mlčim. :smile:
Sigimalanirseth - ??
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

A občas se takové vtipy píšou (dnd, gurps, vampire).
No jo to já jic taky pár znám:
Jde takhle skupinka čaroděj, zloděj a válečník. Najednou od nikud přiletí ohnivá koule rozprskne se o zloděje a všichni zmizí v plameném infernu. Když plameny zmizí zloděj stojí jako by se nechumelilo a jeho kolegové se osmahlí válí po zemi. Zloděj se jen ochuchtne a říká "Vylepšenej Uhyb to je věc."

Proč V DnD vidí a slyší staří lidé lépe než ti maldí? Protože Všímavost a Naslouchání má bonus za Moudrost a ta roste s věkem :biggrin:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Kirros píše: Jde takhle skupinka čaroděj, zloděj a válečník. Najednou od nikud přiletí ohnivá koule rozprskne se o zloděje a všichni zmizí v plameném infernu. Když plameny zmizí zloděj stojí jako by se nechumelilo a jeho kolegové se osmahlí válí po zemi. Zloděj se jen ochuchtne a říká "Vylepšenej Uhyb to je věc."
^_^ Order Of The Stick, stránka 19 ^_^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Odpovědět