Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky za akční večer a noc patří především Elian, protože tahle malá hobitka má energie jako jaderná elektrárna a je minimálně stejně nebezpečná - respectSwordfish píše:Díky všem za dnešní "minibál" v bardském domě![]()
Díky všem za následující piknik na ostrůvku... nostalgie
Díky psinovi(Jakubovi) za dynamickou bitku v lesíku, ta mě pobavila nejvíc...

Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Díky dvěma bardům za to, že jsem o měšec chudší, mám ostudu, za dvě vybílený hospody, poblitý město a spoustu super zážitků.
Nedokážu si ten Hag, když to tam "žilo (a nebyly kyblíky) představit. 

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobré poučeníNifredil píše:a poučení pro příště? Nikdy neběhej za trpaslíkem, když už se jednou rozloučíš a dvojité vé mačkáš nevědomky vlastním nosem

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale povedlo. Jenomže já už musel jít spát. Vstávat v půl čtvrté do práce je prostě rasovina.Mr_Binks píše:no … dneska sem se pokusil pár libem okořenit hru a nepovedlo se mi to tak jak sem zamýšlel. A zahrát se mi to taky moc nepovedlo. Alespoň vím že se do takovejch věcí memam pouštět. Ale stejně ...díky
Jinak bych se určitě zdržel.
Takže pro dnešek bych chtěl vypíchnout:
- Talneliana Šedého za to, že velmi příjemně (IC) překvapil,
- Sáru Wenner, protože jsem se na něco těšil, ale ona se zachovala jako opravdu moudrá kněžka,
- Arta za to, že zpřístupnil cestování přes moře i pro ty, kteří trpí mořskou nemocí.
Ještě tu mám dvě jména, ale to už by nešlo bez vynesení docela důležitých IC informací, takže hádejte. Jednomu to asi nedojde, druhému možná ano.
Edit: A málem bych zapomněl na jeden (pro ostatní možná malicherný) detail, který mě ale opravdu potěšil - spell mantle se konečně prokázalo jako DMproof.
- Talneliana Šedého za to, že velmi příjemně (IC) překvapil,
- Sáru Wenner, protože jsem se na něco těšil, ale ona se zachovala jako opravdu moudrá kněžka,
- Arta za to, že zpřístupnil cestování přes moře i pro ty, kteří trpí mořskou nemocí.
Ještě tu mám dvě jména, ale to už by nešlo bez vynesení docela důležitých IC informací, takže hádejte. Jednomu to asi nedojde, druhému možná ano.
Edit: A málem bych zapomněl na jeden (pro ostatní možná malicherný) detail, který mě ale opravdu potěšil - spell mantle se konečně prokázalo jako DMproof.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.