Taky se musim pridat a podekovat vsem. Byl to nadherne sehranej konec postavy , takovej o kterem pujde vypravet a ne se jen vyptavat kam ta postava zmizela.
Skoda jen ze jsem v par dulezitejch momentech musel nutne odbehnout od compu a nebo padnul net
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Chtěla bych moc poděkovat za dnešní večer... a skvělý questík! Hlavně ta matematická část mi dala zabrat a už nikdy pro mě nebude led něco tak obyčejného! Takže díky Nyo, že se ode mě nechala s tím ledem ukecat a díky Psancovi, že mi nehodil na hlavu celý strop
Báječně jsem se bavila!
Teď nevím, kam to písnout, zda do omluv nebo do poděkování. Prostě Oberone - OOC díky, IC jaksi najednou "nezbyl" čas to "dohrát". Ale neboj, až se Niky zmátoří, tak to napraví!
P.S.
//čistě OOC pro DM: Kde jen jsem toho starého pána už viděl?
Já taky moc děkuji za skvělý questík, no dávat takhhle na noc mi rovnice o dvou neznamých , když o matice už vím asi tak, že existovala... pěkně jsem si zavařila mozeček. Děkuju Psanci a děkuju moc Nif, že byla tak statečná, být tam Nya sama, tak jí věčnost nemine
Děkuji všem, kteří se dnes jakýmkoliv způsobem podíleli na onom pohřbu.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Díky Tengovi za sice krátký ale velmi zábavný rozhovor o hřebcích a jejich ocasech.
Už dlouho jsem se tak nenasmál, jak šlechtična vzala do zaječích, když přišlo na to téma.
Arto+Din: Bylo perfektní sledovat jak mi Din věří, zatímco já kráčel do jámy lvové. No, kousek od té brány už mi to tak perfektní nepřišlo, ale stejně jsem byl zvědavej, co by se stalo .
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Koukám, že jsem se ještě odpojovat neměl
No co nadělám,ale díky za večer, až na pár přeletů, kdy mi napadala jen jediná hláška : ,, I can FLY! ,, (z filmu Za Plotem) , to bylo bezva!
drake127 píše:Arto+Din: Bylo perfektní sledovat jak mi Din věří, zatímco já kráčel do jámy lvové. No, kousek od té brány už mi to tak perfektní nepřišlo, ale stejně jsem byl zvědavej, co by se stalo .
Jen si nemysli, čím blíž jsme byli, tím větší nutkání měl Din po Bertovi skočit, i když z krapet jiných důvodů než Jup.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.