pardon za tento 1000., naprosto bezvýznamný, příspěvek
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Pavel Urban
-
KaTo
- Kontaktovat uživatele:
1) nejdřív poděkuji "konkrétně" - Teng byl včera NEUVĚŘITELNÝ a to jsem ho s mou postavou viděl "poprvé" ve hře ztěží (OOC) 10 minut a už si Teng zajistil, že ho Niky nezapomene! Smekám, během tak krátké chvilky na mě/moji postavu nezapůsobil už dlouho nikdo.
2) (tohle bude malilililinko vynášení IC, tak komu naskakuje při podobných stavech osypka, tak to nečtěte
) Když Niki IC poprosila bohyni o pomoc a "OOC" jsem za Bohyni poslal vizi "pouhým dvěma" postavám ve stejné lokaci, tak jaké bylo moje překvapení (a co teprve IC překvapení postavy!), když na pomoc přišlo tolik postav. A ještě navíc jedna konkrétní dotyčného, kvůli kterému byla "vize" seslána "zachránila", víceméně omylem (aspon to tak bylo IC podáno), a … a … no díky všem!
3) Kdybych nemusel ráno do worku, tak jsem se zbytkem asi "dál" zkoušel nepropustnou bariéru...ale takhle ji Niky holt "prošla"
, doufám že i zbytek přišel jak se skrz ni dostat
.
2) (tohle bude malilililinko vynášení IC, tak komu naskakuje při podobných stavech osypka, tak to nečtěte
3) Kdybych nemusel ráno do worku, tak jsem se zbytkem asi "dál" zkoušel nepropustnou bariéru...ale takhle ji Niky holt "prošla"

-
labir
- Kontaktovat uživatele:
Snad to nebylo tak, že jsi jednal za NPC ještě ke všemu za boha a maskoval tím žádost o pomoc po tellu??? Tohle by totiž byl velmi negativní metagame, je jedno že jste se (si se) při tom bavil.KaTo píše:… Když Niki IC poprosila bohyni o pomoc a "OOC" jsem za Bohyni poslal vizi "pouhým dvěma" postavám ve stejné lokaci, tak jaké bylo moje překvapení …
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Nik se přece pomodlila ke své bohyni a ta zatáhla za nitky osudu, kterýmiž zneschopnila přechod do soutěsky, uhranula kapitána, aby mě nevzal na palubu a vedla mé kroky až do té jeskyně, kde jsem byl za svůj IC život nyní už dvakrát. Tak nějak to muselo být, protože na náhody já nevěřím.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
KaTo
- Kontaktovat uživatele:
Teď si asi nerozumíme - Niky neumřela a k bohyni se modlila o pomoc, aby byla "schopna" odnést cizí tělo. Bert, který dotyčnou "mrtvolu" našel a odnesl ji našel náhodou a to je právě to co mě na tom pobavilolabir píše:Snad to nebylo tak, že jsi jednal za NPC ještě ke všemu za boha a maskoval tím žádost o pomoc po tellu??? Tohle by totiž byl velmi negativní metagame, je jedno že jste se (si se) při tom bavil.

No, ty návraty bude třeba ještě domyslet, co? *krčí rameny*
Vzpomínáš labire, jak jsme se domlouvali na tom featu (za tu obálku předanou v temných pražských uličkách), který všechny postavy okolo mě donutí házet jedničky... nebylo by lepší, kdyby fungoval jen na nepřátelské postavy?
Vzpomínáš labire, jak jsme se domlouvali na tom featu (za tu obálku předanou v temných pražských uličkách), který všechny postavy okolo mě donutí házet jedničky... nebylo by lepší, kdyby fungoval jen na nepřátelské postavy?
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Jojo bylo to moc pěkný,bohužel jsem u toho nemohl zůstat až do konce...vlastně možná že je to dobře...jestli by to moje postava přežila :)
Prostě díky všem,hlavně těm komu nevadilo že tam nic moc nedělám a Psancovy...tyhle bitky u vodopádů mě vždycky dokážou překvapit :)
Prostě díky všem,hlavně těm komu nevadilo že tam nic moc nedělám a Psancovy...tyhle bitky u vodopádů mě vždycky dokážou překvapit :)
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.