POSTAVA ROKU 2007 - NEJZAJÍMAVĚJŠÍ POSTAVA

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

anurin
Příspěvky: 1760
Registrován: 27. 9. 2006 23.11

Příspěvek od anurin »

Nejzajímavější... mno *podrbe se na hlavě* pro mě to bude asi.… Kai Vodní tanečnice
Uživatelský avatar
George
Příspěvky: 1694
Registrován: 29. 6. 2007 23.58
Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Hmm rozmysel jsem si to Bakkat z kmene Zulu Zulu :biggrin: Ještě větší poklona....Fakt bomba.*uklani se až hluboko pod zem*
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
OneIceOne
Příspěvky: 320
Registrován: 15. 3. 2006 10.24

Příspěvek od OneIceOne »

Bakkat ...sice je nekomu trochu podobnej, ale...
Jiper
Příspěvky: 150
Registrován: 24. 12. 2006 15.49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

Všiml jsem si několika postav, které jsou sice opravdu zdařilé.. ALE... mam menší výhrady pro několik z vás. Možná malé zamyšlení.

Je to volba postavy ROKU 2007.

Vím, že někteří tu ten rok nejsou. Vím, že někteří tu nebyli, když zemřeli pro svět velmi důležité postavy. Pokuste se ovšem zamyslet, zda-li má vůbec cenu sem psát někoho, kdo hraje řekněme měsíc. Nedávno jsem se bavil ooc s jedním hráčem a došli jsme jistého názoru - není problém hrát upíra měsíc...je obdivuhodné hrát ho rok. Upíra vám měsíc zahraje každej. Rok? Smeknu a napíšu zde jeho jméno.

… možná by se chtělo nad tímhle pozastavit. Nic proti Bakkatovi, je to zajímavá postava a jistě si zaslouží nominovat, ale jak dlouho je na EQ?;)

ROK 2007... zamyslete se. Je to jen malá úvaha do éteru. Rozhodně si tim neříkám o nominování sebe, protože jsem si vědom MNOHA postav, který si to zatraceně zasloužej, ale už jsou tu jmenovaný, tak si počkám až na volbu;)
"Inu, rád bych..." Zachariash
KaTo
Příspěvky: 863
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Jiper píše:...Pokuste se ovšem zamyslet...
Hmm...když už jsi to začal...sem se taky pokoušel zamyslet a zahlodalo mi, jak se chce objektivně hodnotit NEJ postava, když na Desce se spousta postav IC naprosto míjí. Namátkou hráči Tirianských "svačinkářů" si těžko IC všimnou hráčů Hagských trpaslíků nebo Říšských druidů nebo atd. atd. (jasně výjimky se najdou, ale...)
...je to jen rouhačský nápad...ale čím dál víc si myslím, že volit NEJ postavu na relativně separované Desce je...přinejmenším neobjektivní *pokřižuje se a procedí mezi zuby: "Pánbu mě netrestej"*. Jsem na EQ něco přes OOC rok a polovinu nominovaných jsem IC takřka (vůbec!!!) nepotkal...
Obrázek
Uživatelský avatar
Braenn
Příspěvky: 4943
Registrován: 5. 1. 2007 12.12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

KaTo píše:Hmm...když už jsi to začal...sem se taky pokoušel zamyslet a zahlodalo mi, jak se chce objektivně hodnotit NEJ postava, když na Desce se spousta postav IC naprosto míjí. Namátkou hráči Tirianských "svačinkářů" si těžko IC všimnou hráčů Hagských trpaslíků nebo Říšských druidů nebo atd. atd. (jasně výjimky se najdou, ale...)
...je to jen rouhačský nápad...ale čím dál víc si myslím, že volit NEJ postavu na relativně separované Desce je...přinejmenším neobjektivní *pokřižuje se a procedí mezi zuby: "Pánbu mě netrestej"*. Jsem na EQ něco přes OOC rok a polovinu nominovaných jsem IC takřka (vůbec!!!) nepotkal...
Noo a opravdu chceš volit objektivně? Je to o tom, kdo zaujal tebe, ne o tom kdo si myslíš že zaujal všechny. Teda, aspoň já to tak chápu.. :)
Kdybys chtěl zohlednit i takové hledisko jako říšský/královský, mohly by tu být rovnou kategorie přesvědčení, povolání, extrovert/introvert, hrající méně/více jak půl roku... A nakonec by mohla volit jen porota složená z dm a zasloužilých hráčů :biggrin:
Ber to jako možnost vyjádřit někomu tím že ho nominuješ nebo mu dáš hlas
...a pokud to celý byla ironie a já se nechala nachytat, co už :bigwink:

Edit: a tuhle debatu by bylo dobrý přesunout do flames nebo rovnou smazat
KaTo
Příspěvky: 863
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Braenn píše:
Byla to čistě "intelektuální" vsuvka :megalol: , prostě mi to po Jiperově "povzdechnutí" nedalo :megalol: si taky písnout. Ač příspěvek svým způsobem ironický "podtón" měl, tak si za ním stojím. Ale se kvůli němu ani náhodou nenechám strhnout do jeho obhajování, natož do flame-diskuze. Fakt :bigwink: .
A když už bych měl rozvinout (v čistě v intelektuální rovině) původní myšlenku, tak celá Volba by mohla skončit nominacemi ...nechápu proč (a jak) se mají porovnat zda jsou lepší hrušky nebo jabka (každý ví, že nejlepší jsou třešně v čokoládě, že?). Silně mi nominace (nevím proč, chi) připomněly volby Miss univerze (nebo jakoukolijinou naprosto objektivní a spravedlivou mezinárodní "volbu" čehokoli). Pozn.: Myslím tím...v první desítce musí být Američanka (USA) a vyhrát musí někdo z Afriky, tenhle kontinet je letos na řadě. :megalol: :megalol: :megalol:
Ale PROSIM nenechte se vy ostatni tim nijak znechutit a odradit v nominacích...jsme ve svobodném světě (kecám, žijeme pěkně pod kontrolou :crazy: :yes: ), jen jsem rekl co mě napadlo...
Můj názor je - v podstatě je jedno, kdo tu volbu vyhraje (bude-li se nakonec z nominovaných opravdu volit) Vítězi jsou podle mě všichni, kteří se hrou na EQ baví a baví tím aspoň jednoho dalšího člověka i když nikdy nebudou nominováni :biggrin: :clover: . Myslím, že paraelní nominace a každodení "vítěze" máme vedle v topicu co se jmenuje "Poděkování" :bigwink: :yes: . No a ve světle těchto argumentů se kruh uzavírá a ve mě pořád poletuje "původní" rouhačská myšlenka, že … *tři tečky a ámen!* :bleh:
Obrázek
Rysan
Příspěvky: 93
Registrován: 27. 1. 2007 22.59
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rysan »

ex-Quildim - bohužel jsem zapomněl jeho nové jméno, ale začíná na E...
"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
Jezura
Příspěvky: 656
Registrován: 18. 12. 2005 5.30
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jezura »

KaTo píše:
Koukni na výsledky z minulého roku. Myslím, že efekt geografického rozložení skupin hráčů se na výsledku ankety nijak negativně neprojevil. Jinak původní myšlenka (a předpokládám, že Balrog má stále stejnou), byla tom ukázat hráčům, že to je o nich, a že si jich ostatní váží, protože všichni hrajeme vzájemně pro sebe. V poděkování vše časem zapadne, ale tahle anketa může třeba vyzdvihnout někoho, kdo nás třeba bavil před půl rokem a odešel.
Uživatelský avatar
George
Příspěvky: 1694
Registrován: 29. 6. 2007 23.58
Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

A ještě musím přidat lesního skřítka jménem Buppi.
PS:Né nejsem úchylnej na malý potvůrky.
Edit:Podle mě není tak zajímavej jako Drin,nebo Bakkat,ale je velice kvalitně zahranej.
Jde poznat,že se do něj hráč skutečne vžívá.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
OneHeart
Příspěvky: 1329
Registrován: 13. 4. 2006 21.03
Bydliště: Olduvaiská rokle v Tanzánii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Akira Kamatsu
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Akira
Příspěvky: 884
Registrován: 16. 10. 2007 11.31

Příspěvek od Akira »

*mandlové oči smaragdově zelené se rozšíří*
to si nemyslím ….a navíc tu nejsem rok, ale těší mě to.../omlouvám se za OT/
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Zamčeno