Revidovaná a mládeži přístupná galerie zvrhlých elfek

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Jiper
Příspěvky: 150
Registrován: 24. 12. 2006 15.49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

Teď jakkoli neprovokuji, nejsem drzý, ani se nesnažím šlapat bosou nohou na hnízdo. Ale úplně jsem akce-reakce-akce-reakce alá kucik vs. Labir v případě tohoto varování nepobral. Jelikož bych se nerad dopustil čehosi, za co bych dostal varování, a teď bez JAKÉKOLI drzosti v tonu hlasu (textu) - mohl by mi PROSÍM někdo tenhle menší konflikt osvětlit do PM? (!!!! ne tady, prosím do PM)
"Inu, rád bych..." Zachariash
labir
Příspěvky: 6702
Registrován: 18. 12. 2005 1.27
Bydliště: Sídlo u Amfiberai, sféra Equilibrie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

photter píše:tak jo
rád bych upozornil, že obrázek sem na fórum dal já a ne Akira
Akira ho nakreslila na mojí prosbu, mě se líbil, přišel mi krásnej a výstižnej a potěšil mě, chtěl sem aby se mohli potěšit i ostatní
vulgární mi nepřišel ale přít se o to nebudu, každej má svůj práh bolesti na tyhle věci a můj zřejmě leží níž, naž labirův
plně repsektuju labirovo právo na svým fóru a jím zřízeným hostingu rozhodovat o obsahu
co labire nechápu, je rudej gigafont, výhružky banem a zcela účelovej popis obrázku v dalších komentářích, máš opravdu dojem, že tohle je přiměřená forma komunikace pro tenhle případ, že se to nedalo vyřešit civilizovanějc ?
a co si pak myslet o snaze dokazovat Akiře, že bys to dělal jinak, kdybys to uměl...
Takže flames? Dobře, přesunuto do flames.

Vím kdo sem ten obrázek dal, proto je taky v bodu 2.7. explicitně zdůrazněno že případný BAN dostane ten kdo obrázek publikuje.

Nikdo po tobě ani nechce, abys chápal proč jsem zvolil font a formulaci jakou jsem zvolil. A buď tak laskav a nemanipuluj - první zmínka o BANu byla až po několika příspěvcích a je tam hlavně kvůli prudícímu příspěvku kucika. Po vás se chce jedno jediné - abyste dodržovali co jsem napsal, a to doufám dostatečně polopaticky a průrazně abyste to pochopili, a neprudili!

Nehodlám tolerovat, abyste svoje chlípnosti ze hry, které už takhle otrávily a znechutily několik DM (minimálně 4 včetně mě) přenesli i na fórum! Tohle totiž byla ta poslední kapka kterou jste to celé uvolnili. A řeknu to otevřeně - pokud teď uvidím ve hře vaše postavy zase prasit, byť tam nebude nikdo, tak si to odnesou a vy s nimi. Diskutovalo s vámi na tohle téma hodně lidí, DM, WB i hráčů a jak je vidět úplně nadarmo a ještě se to snažíte přenést na veřejné fórum? A když vám to zakážu tak lidi z té vaší suity se cítí dotčení buď za vlastní zákaz nebo za formu? Na to vám z vysoka kašlu.

Vaše sobeckost je neskutečná - na 100% víte že publikovat takovéhle věci není morální a v rozporu s prakticky všemi pravidly webhostingu a serverhostingu a přesto to publikujete, pročež problémy s tím spojené bych s poskytovateli musel samozřejmě řešit já, ovšem že ne vy. A teď se snažíte celou situaci vmanipulovat do klasické podoby "zlej Labir sice má právo nám to zatrhnout, ale jak to udělal - my nic my chudinky".

Pokud se to komukoli z vás, koho se to týká, nelíbí, tak budu dost rád, když místo prudění, narážek o "uplatňování pravidel zpětně" a podobně prostě tohle fórum a svět opustíte. Nebo to moje rozhodnutí akceptujte se vším všudy a držte huby!

Když si nevyberete ani jedno z toho budete bez milosti donuceni k tomu prvnímu. Protože moje už takhle velká trpělivost s vámi právě přetekla. Kdybyste to jen přijali, případně se omluvili za nevhodnost, tak řeknu fajn, nic se neděje, vyjasnili jsme si to a smáznu ten topic. S tím vaším přístupem jaký jste si zvolili to vede jenom sem a ještě to znechutí i lidi kolem co s tím neměli absolutně nic společného. Můžete si za to sami vážení phottere, kuciku, Akiro! (u Akiry mě to docela mrzí, protože jsem ho měl za dost jiného člověka).

//Omlouvám se všem slušný hráčům za výrazivo, už nevím jak jinak bych dal dostatečně najevo co si myslím. A tohle už musí ven, už je toho příliš.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Akira
Příspěvky: 883
Registrován: 16. 10. 2007 11.31

Příspěvek od Akira »

hmmm nechápu, proč se do mě navážíš labire? já mám nejaký přístup? já někoho znechucuju? hmmm.….
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
kokosak
Příspěvky: 2954
Registrován: 17. 8. 2007 18.49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Chjo. Sem to vůbec neměl zakládat. A když zakládat, neměl sem to číst. Sem se těšil na pěkné a zveřejnitelné obrázky a misto toho.…. *povzdechne si*

Copak každé rozhodnutí WB/DM/DS nebo čin postavy/hráče musí vyústit v něco podobného na fórech? Veřejných? (poznámka - toto NENÍ výzva k diskusi či obhajobě ale k zamyšlení)

Ale co. Mě si nevšimejte.… *smutně*
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
kokosak
Příspěvky: 2954
Registrován: 17. 8. 2007 18.49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Prosim zamknout
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Psanec
Příspěvky: 1377
Registrován: 17. 2. 2006 21.52
Bydliště: Prachatice / Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Na přání autora zamčeno.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Zamčeno