Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Taktéž díkymagnumik píše:díky za dnešní extra dlouhou pařbu mkovovi a hlavně woodooovitemu říkám "procházka"...takže dík
Kazdy, kdo kdy videl Magozrouta, tak dosvedci, ze proste ma na cumacku sosacekTaury píše:Díky DS za hru. Zvláště za sosáček
A potom za toho Škrábala.
edit: Kirrosovi také díky.
To je snad poprvé co jsem se v nějaké debatě nestratil.
Ja bych take chtel podekovat Elenis, Alkaran a Arslanovi, ze ste se tak krasne bali a vubec, byla radost vasi hru sledovatWooDoo píše:Díky vše, které jsem za dnešek, respektivně za včerejšek s Arslanem potkal. Hodně moc jsem si to užil a především chci MOOOC poděkovat Elenis, Alkaran a pak ještě nesmím zapomenout na netopýry, protože jsem si fakt dnešní hru krásně užil. Díky.
Ja bych timto chtel podekovat nejen Dinovi a Nyaro, ale vsem, kteri vznikajici situaci berou krasne RP … Hezky se nam to vyviji a jestli vse dobre vyjde, bude z toho doufam pekny questik pro vsechny zucastnene (i kdyz kazdy bude zucastneny jinak)Jája CZE píše:Díky za dnešní večer, díky za rozpravu před nástěnkou, a co se potom dělo.. no.. hoodně zajímavý start do dalších dní..