Nikomu jsem do tellu neflamoval a ani se nevyjadroval na forum. Az do te doby nez se tu zacaly obevovat prispevky s mym jmenem. Nebo neopravnene smerovane k me osobe.Arto píše:Nikdo tě nepomlouvá, jenom sem "vysvětloval" Grundagovi o co šlo.
Já si nic nemyslím, nechápu kde na takový kraviny všichni chodíte!!!A to že pár hráčů nedokáže unést charakter kterej sem udělal není můj problém. Je to prostě hra a pokud si neustále budete stěžovat : Jé on má char a všechny killuje, jak pak mám hrát... pokud dokážete hrát svoje postavy, tak by ste měli počítat s tím že vás může někdo zabít. A když už se tak stane tak neotravovat toho dotyčnýho blbýma narážkama. Vybral sem si ostrov, protože sem tam chtěl, kdybych chtěl být se všema kámoš jako 95% hráčů ve hře, tak nejdu na Ostrov!
Mě to už začíná opravdu nudit. Myslel sem že si každej má hrát svůj charakter, nevěděl sem že je to tady chatovací hrá, kde se jenom mluví. A když někoho sejmu tak se dočkám akorát několika věcí : Flame do TELLu nebo blbý kecy na foru.
Fakt díky
Slušné chování
Moderátor: Dungeon Master