Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já poděkuju trochu obecně. Díky všem se kterými jsem poslesdní dva dny hrál. Ať už za posezení na pláži, či cvičné souboje a výcvik, přez doprovod na lodi do Říše až po "vymáhání" protislužby. Takhle dobře jsem si už dlouho nezahrál a konečně mám zase pocit že moje postava má nějaký smysl bytí. Díky všem. 

Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
-
Tak, ...mam tady v rukávu jedno velké poděkování.
Zejména platí pro obyvatele jisté oblasti. Jmenovitě Asar a Akiře, za jejich ochotu a za to, že vůbec mají nervy se věnovat postavě, jako ta má, se všemi jejími ,,problémy.,,
Druhá část poděkování platí pro Anurina, sice jsem ti to už říkal, ale možná to nevyznělo úplně jak jsem chtěl.
Netuším, kam se to vyvine, ale jsem nadšený, moje postava má díky tobě dost o čem přemýšlet a já tedy popravdě taky. (A ten nápad se snem a vůbec - no skvělé !)
Kdyby vy tři, jak jsem vás jmenoval jste tam nebyli, těžko by tam moje postava měla zájem pobývat.
Díky !
REN
p.s.: ostatní postavy těžko mohu soudit, i když vím, že bylo pár hezkých zážitků, které by stály za zmínku - (putování přes pláně za dne ...tedy to bylo o fous) - nevím už jak se jmenovala postava ani hráč.(ale měl jsem nahnáno). !
Zejména platí pro obyvatele jisté oblasti. Jmenovitě Asar a Akiře, za jejich ochotu a za to, že vůbec mají nervy se věnovat postavě, jako ta má, se všemi jejími ,,problémy.,,
Druhá část poděkování platí pro Anurina, sice jsem ti to už říkal, ale možná to nevyznělo úplně jak jsem chtěl.
Netuším, kam se to vyvine, ale jsem nadšený, moje postava má díky tobě dost o čem přemýšlet a já tedy popravdě taky. (A ten nápad se snem a vůbec - no skvělé !)
Kdyby vy tři, jak jsem vás jmenoval jste tam nebyli, těžko by tam moje postava měla zájem pobývat.
Díky !

REN

p.s.: ostatní postavy těžko mohu soudit, i když vím, že bylo pár hezkých zážitků, které by stály za zmínku - (putování přes pláně za dne ...tedy to bylo o fous) - nevím už jak se jmenovala postava ani hráč.(ale měl jsem nahnáno). !
-
to je ta moje PC neschopnost... jsem měla WooDoo a na skypu a ten říká "dej mu facku bez odporu nebo ti to vrátí a to těžko udělá" a já si říkám "hmm a dostanu BAN to tak.." jsem ani nezamrkala a Bethia lehce raněná xD ok pro facku to příště udělám xDPavel Urban píše:Taky díky. Bylo to prima. Jen příště doporučuji fackovat se jen ve hvězdičkách.Dantes píše:Díky všem co se ůčastnili té krátké procházky Arga s Bethy na ůtesy. Skvěle jsem se bavil
16? Tak to je v pohodě
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska byl perný den
se všema se něco řešilo, někdy to vedlo k lehkému naštvání a utvrzení (Kat, Din a kolektiv
), někdy ke smutku (opět Kat, tentokrát bez kolektivu) a nakonec musim poděkovat za Lingeu...moc pěkně hraná postava, opravdu skvělé zakončení dne. Takže díky moc všem, které sem dnes potkal
pozitivně naladěn...du spat 
EDIT: jak sem moh zapomět na Dharga *plácne se do čela* tobě taky moc díky!

EDIT: jak sem moh zapomět na Dharga *plácne se do čela* tobě taky moc díky!

Naposledy upravil(a) magnumik dne 5. 1. 2008 9.59, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky trpaslíkům za dnešní společnost, díky DM za zpestření =)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Chtěl bych poděkovat všem, kteří se dnešní výpravy účastnili a v neposlední řadě Cybermíšovi, jakožto DM, který dotvářel atmosféru a pomáhal. Díky moc.
PS: Příště se to už musí podařit.
To Ikkie: Vzhledem k faktu, že výpravu všichni přežili, sme si určitě nevedli tak špatně...

PS: Příště se to už musí podařit.
To Ikkie: Vzhledem k faktu, že výpravu všichni přežili, sme si určitě nevedli tak špatně...

Naposledy upravil(a) darmian dne 5. 1. 2008 23.48, celkem upraveno 1 x.