Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

moc moc moc bych chtěl poděkovat DS Ayumi dofám že to píšu správně :) zažil jsem už jí několikrtá a je fakt výborná, dnes mi udělala velkou radost, ojedinělým zážitkem, nebudu psát čím ale tohle jsem tu nezažil a moc se mi to líbí, opravdu smekám klobouk, v budoucnu možná řeknu jestlu budu moci? co se stalo :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

chtěl bych poděkovat Piti za dnešní povedený qest dost lidí mě tam NAS*ALO
//edit
dále bych chtěl "poděkovat" několika hráčům za to jak se projevili díky za záchranou výpravu která se lehce zvrhla v loot v qestu ztracených pěněz přemýšlejte někdy trochu jak by jednala postava třeba ve vztahu bratr a sestra

a ted se omlouvám všem kterým přijde tenhle příspěvek bezpředmětný a OT
edit2// prosím reakce příslušných hráčů do PM at nespamujem
Naposledy upravil(a) sciorp dne 4. 4. 2008 19.24, celkem upraveno 3 x.
PODPIS
anurin

Příspěvek od anurin »

sciorp píše:chtěl bych poděkovat Piti za dnešní povedený qest (za strany hráčů, dost lidí mě tam vyloženě NAS*ALO)
Zajímalo by mě čím tě tam dost lidí na*ralo.… :no:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

No já zase musím poděkovat DM za včerejší (ne)obyčejné oživění. Jedná se o Psance a jeho Marda. Díky. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Enesek

Příspěvek od Enesek »

Jojo pěkná zábava ale je fakt škoda těch peněz :crazy: děkuju Ayumi. Posledni dobou je hra opravdu oživená díky vsech DM a DS diky :smile: jen tak dál :yes:
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Luelle

Příspěvek od Luelle »

táááááááááák *postaví klícku s motýlky na zem*
Děkuju všem strejdám a tetičkám, že mě zachránili. *zachichotá se*
všem co mi pomáhali najít Tlapku a nové tetě Kat

a hlavně obrovskej dík Ayumi :) jako bála jsem se hoooodně moc ale bylo to naprosto parádní :)
16? Tak to je v pohodě
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Takže já musím hlavně poděkovat Cathy, pak Piti, Bretovi a Roranovi! S Bretem se mi hálo nejlépe, s ním jsem hrál asi nejdýl a nevíc jsem to prožíval. Jinak ještě díky ostatním, se kterýma jsem se aspoň trochu bavil.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za zpestření zcela banálního výletu :bleh:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Eolwyn

Příspěvek od Eolwyn »

Já zas moc děkuju Ayumi za spestření hry, velmi dobře jsem se bavil!
Eolwyn-Hraničář ve službách Tirínského království
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

já děkuji někomu :) z DM/DS nevím fakt kdo to byl za prověření mé Ryty a i já se díky tomu poučil, prima zpestření také vcelku banálního výletu :)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
anurin

Příspěvek od anurin »

Smazal jsem co jsem napsal. Napíšu jen tohle. Děkuju hráčům co dnes byli u jistého incidentu za pěknou hru a DMkům taktéž. Tímto poděkováním beru celou věc za uzavřenou.
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

Děkuji všem co dorazili na oslavu mojí malé Piti. Ač byli politi nebo ne :megalol: úžasně jsem se bavila
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tak... jedno velké a bezezbytku zasloužené poděkování hráči Safiry Isil - za to, jak nádherně dokázal sehrát i scény, co mu asi vůbec nebyly po chuti. Všechna čest.

Za to věnujem Safíkovi i nadále stálý přísun péče, lásky a naší neutuchající pozornosti :yes:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Tak jak začít, mno když jsem si ráno ve tři odpoledne, potom co jsem vstal, rozpustil kocovine půl litrem kafe a sprchou tak jsem se najedl a lognul. Hrál jsem si tak pro sebe a nečekal nic závratného, potom jsem se vypravil na oslavu, už jenom cesta lodí byla velice příjemná díky oběma spoluplavitelům cesta na oslavu a oslava samotná můj dík patří všem zůčastněným bez výhrady, Hlavně však Piti a spolku spiklenců v salonku, potom brachům (tím se jim omlouvám za spoždění) za večerní hru a hlavně za to jakým způsobem se chytli toho hloupýho nápadu co mě přepad po popostrčení od Psance, Za dnešek prostě jeden velký DÍK :clover:
edit// pro psance: PM
PODPIS
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Já chci poděkovat Braen za Bethiu... to naše přítelství s hlídáním dětí je naproto parádní :D
16? Tak to je v pohodě
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

no já bych chtěl taky poděkovat za dnešní hru a oslavu bylo to moc prima a můj avatárek se chudák celá opila a pak trošku řádila no holt hobití silné pivečko *žuchla na zadek* jo a v tom salonku byla velká sranda hlavně jak Tharek sežral ten dort a pak ty řeči kolem toho to sem se fakt gebil od ucha k uchu, a panu co dělal ohnostroj a za překvápko díky nemu na ceste do Tyrianu atd. atd. prostě díky zase kopec zábavy ve hře
Vugi
Kontaktovat uživatele:

poděkování

Příspěvek od Vugi »

A všichni ! PITI, PITI, PITI *skanduje* a tleskáme ! Díky za příjemný nedělní večer :clover:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Yohan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yohan »

Obchodni spolecnost timto dekuje Psancovi za ohen a i pokec,pro jednoho z nas to bylo tip top... :yes:
Když se struna napne moc - praskne, když málo - nedá se na ni hrát.
Akira

Příspěvek od Akira »

Braenn píše:Tak... jedno velké a bezezbytku zasloužené poděkování hráči Safiry Isil - za to, jak nádherně dokázal sehrát i scény, co mu asi vůbec nebyly po chuti. Všechna čest.

Za to věnujem Safíkovi i nadále stálý přísun péče, lásky a naší neutuchající pozornosti :yes:
k tomu se plně připojuji...Nikdy na tebe nezapomene! :bigwink:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

Akira píše:
Braenn píše:Tak... jedno velké a bezezbytku zasloužené poděkování hráči Safiry Isil - za to, jak nádherně dokázal sehrát i scény, co mu asi vůbec nebyly po chuti. Všechna čest.

k tomu se plně připojuji...Nikdy na tebe nezapomene! :bigwink:
já děkuju vám ;) dlouho sem si takhle nezahrál
Odpovědět