Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
To s tím "otcem" atd. bylo drsný .)) Ale to "Otázka priorit" jsem nepochopil - jsem holt málo zasvěcený ;)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Slečna odchází pryč, po chvíli za ní vyrazí její přítel, před kterým se ale zavřou vrata. Mužík se "dožaduje" otevření zatímco slečna odchází. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
tajemné dimenze NWN
Včera jsem se nalogoval s postavou na Úplně Jiném serveru. postava byla zraněná, na což systém vždy reaguje tím, že jí hned po nalogování uštědří příslušné zranění - jistě to znáte. No a mně se objevila systémová hláška:
Něco zranilo Tengawar Thelion (1)….
moje postava ovšem není Tengawar Thelion.
dlouho jsem na to zíral a moc nechápal, ale podle některých se to občas stane, že se objeví seznam postav z jiného serveru... nikdo neví proč.
chudák Tengawar Thelion...
Něco zranilo Tengawar Thelion (1)….
moje postava ovšem není Tengawar Thelion.
dlouho jsem na to zíral a moc nechápal, ale podle některých se to občas stane, že se objeví seznam postav z jiného serveru... nikdo neví proč.
chudák Tengawar Thelion...
malinový harwester a arcilooter
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, proč tomu dochází, ale vím jak - vždy, když se zalogujete za jeden účet, odlogujete se a zalogujete se za jiný (na jednom počítači, samozřejmě). Pak tam máte postavy toho předešlého účtu. Když se ale odlogujete a zalogujete se (pořád za ten druhý účet), máte už tam správné postavy.
Aspoň takhle to funguje na všech compech, kde jsem to zkoušel.
tohle se mi nikdy nestalo. podotýkám navíc, že ve výpisu postav jsem měl správné postavy odpovídající dotyčnému serveru.Gran píše:Nevím, proč tomu dochází, ale vím jak - vždy, když se zalogujete za jeden účet, odlogujete se a zalogujete se za jiný (na jednom počítači, samozřejmě). Pak tam máte postavy toho předešlého účtu. Když se ale odlogujete a zalogujete se (pořád za ten druhý účet), máte už tam správné postavy.
malinový harwester a arcilooter
Stavá se to pokud neukončíš NWN, ale necháš hru puštěnou a jen se logneš jinam. Objevujou se ti na účtu postavy z jiných serverů, nebo úplně někoho jiného a nebo ti to u postavy prohází quick sloty. Není to však pravidlem.DenGrasse píše:tohle se mi nikdy nestalo. podotýkám navíc, že ve výpisu postav jsem měl správné postavy odpovídající dotyčnému serveru.Gran píše:Nevím, proč tomu dochází, ale vím jak - vždy, když se zalogujete za jeden účet, odlogujete se a zalogujete se za jiný (na jednom počítači, samozřejmě). Pak tam máte postavy toho předešlého účtu. Když se ale odlogujete a zalogujete se (pořád za ten druhý účet), máte už tam správné postavy.
Zlotřilec
Tak mne teda dostalo, když jsem šel v noci s mou postavou Dhunem (4. lvl; 50 životů -->Prostě "Machr" :D) přes Jezevčiny, trosky a najednou se koukám a na mne beží Zlotřilec se šavlí, řeknu si: Toho zvládnu, už dřív na Ostrově jsem Zlotřilce samostatný dával, tak proč ne? Projistotu se Dhun nejprve vůbec netrefil, Zlotřilec mi dal útok za nějakých 17 pak příležitostňák(myslím že kritický ;)), sražení za 10 pak sílený zásah ruka za 6 a ještě mne pořád ležícího dorazil nějakým útokem za takových myslím20(čísla nejsou úplně přesné)--> takže jsem za 6 sekund ležel na zemi mrtví a ještě jsem ani nestihl vytáhnout kopí :D! ...No vím, že jsem lamka, ale to mne fakt dostalo...
Re: Zlotřilec
Ten je tam jako spawn v nocích....je tam normální a taky sem na něj párkrát natrefil.……..ale zabil sem hoAkruo píše:Tak mne teda dostalo, když jsem šel v noci s mou postavou Dhunem (4. lvl; 50 životů -->Prostě "Machr" :D) přes Jezevčiny, trosky a najednou se koukám a na mne beží Zlotřilec se šavlí, řeknu si: Toho zvládnu, už dřív na Ostrově jsem Zlotřilce samostatný dával, tak proč ne? Projistotu se Dhun nejprve vůbec netrefil, Zlotřilec mi dal útok za nějakých 17 pak příležitostňák(myslím že kritický ;)), sražení za 10 pak sílený zásah ruka za 6 a ještě mne pořád ležícího dorazil nějakým útokem za takových myslím20(čísla nejsou úplně přesné)--> takže jsem za 6 sekund ležel na zemi mrtví a ještě jsem ani nestihl vytáhnout kopí :D! ...No vím, že jsem lamka, ale to mne fakt dostalo...

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Re: Zlotřilec
hm...nebude to tím, že jsi prostě tak trošku lepší než já? hm? třeba tím, že máš 3x víc životů lvl odhaduju tak kolem 10 a takBas píše:Ten je tam jako spawn v nocích....je tam normální a taky sem na něj párkrát natrefil.……..ale zabil sem hoAkruo píše:Tak mne teda dostalo, když jsem šel v noci s mou postavou Dhunem (4. lvl; 50 životů -->Prostě "Machr" :D) přes Jezevčiny, trosky a najednou se koukám a na mne beží Zlotřilec se šavlí, řeknu si: Toho zvládnu, už dřív na Ostrově jsem Zlotřilce samostatný dával, tak proč ne? Projistotu se Dhun nejprve vůbec netrefil, Zlotřilec mi dal útok za nějakých 17 pak příležitostňák(myslím že kritický ;)), sražení za 10 pak sílený zásah ruka za 6 a ještě mne pořád ležícího dorazil nějakým útokem za takových myslím20(čísla nejsou úplně přesné)--> takže jsem za 6 sekund ležel na zemi mrtví a ještě jsem ani nestihl vytáhnout kopí :D! ...No vím, že jsem lamka, ale to mne fakt dostalo...

-
- Kontaktovat uživatele:
Se šavlí říkáš? V Jezevčinách? Možná mi to nebudeš věřit, ale měl jsi štěstí ;)