Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
ja děkuji všem co sem po svém příchodu potkal nikdy sem se nenudil a ikdyž to sem nepišu věřte že pokažde děkuji za hru aspoň v duchu protože jsem lenivej to sem napsat 

IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat všem, se kterými jsem měl dnes tu čest. Na to, že to vypadalo, že se dnes připojím jen na chvíli kvůli nějaké drobnosti se z toho stala neuvěřitelně dlouhá a zajímavá hra, která, za což jsem rád (a zároveň tomu něvěřím, neboť to bylo obrovskou shodou náhod a okolností), navíc neskončila pro mou postavu smrtí ;) Díky všem, že jsem si s nimi mohl dnes zahrát! =) x)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Taky dik, super zazitek fajn hra.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
taky moc děkuju za hru ale první dojem mě malem zhodil ze židle(ne ja fakt spadl
) logl sem se do hry a předemnou zamnou vedle mě všude same PC sem měl šok že jsem se nemohl hnout tolik lidí na jednom místě jsem neviděl co tu hraju 

IM BACK
Supr dneska
Těch neuvěřitelnejch situaci! Tomu nebude nikdo věřit až to budu IC vyprávět 
Edit: A samo krom těch jasnejch bych eště vypich urputne snaženi obou holek

Edit: A samo krom těch jasnejch bych eště vypich urputne snaženi obou holek

Naposledy upravil(a) kokosak dne 28. 4. 2008 0.08, celkem upraveno 1 x.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Skvělá hra
fakt jsem si to užil (víceméně celý víkend), škoda že jsem musel odejít víceméně předčasně...
velké díky Roranovi, Albře i Mielle

velké díky Roranovi, Albře i Mielle

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Taakže já se taky přidám k díkům za quest. Perfektní situace, dokonale emočně vypjatá, napínavá. Už dlouho moje postava nešla tolik ke svým hranicím. Děkuji zejména Albře a Miellé, takhle Amelii nevyčerpala ani výprava na Wyvernu... :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Musím taky všem poděkovat za ten den, byla to fakt paráda moc sem si to užil.Se docela divím Grane že ta tvoje postava nezemřela, neboť sem si celou dobu myslel, že jo
, škoda taky že jsme nedotahli dál to "mučení" ikdyž ostatni postavy uz měli i tak dost 

Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Magnumiku ty jis fakt kůň xDmagnumik píše:Díky Luelle, že mě donutila porušit můj půst a zase se připojit...byla totiž líná se sama připojit a tak požádala mě, jestli bych jí nezjistil, kolik že to je vlastně IC hodinA nebyl to zas tak špatnej pocit byt lognutej... malá dávka imerze se dycky hodí

To kokos: áno áno nejni nad rodinný život :)
16? Tak to je v pohodě
-
- Kontaktovat uživatele:
Připojuji se k poděkování ke včerejšímu výletu. Včetně toho nečekaného "skoro" závěru na "kraji lesa".
to Jája: Kdepak, "mluvka" nenudil ani v nejmenším ba právě naopak...jen škoda že jsi musel spát, mělo to ještě "dohru" v hospodě...
(tímto zdravím partu "červíků"
a omlouvám se jednomu ubohému PC, že svým způsobem posloužilo jako pokusný králík)
to Jája: Kdepak, "mluvka" nenudil ani v nejmenším ba právě naopak...jen škoda že jsi musel spát, mělo to ještě "dohru" v hospodě...

Děkuji Ayumi za velmi barevné zpestření dnešního večera na nejmenovaném místě.……….díky moc.A kdyžtak se ještě omlouvám za nedostatečné chirurgické znalosti
……..medicínu teprve chci studovat
…...Snad se nám povede setkat i zítra
….díky

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.